coupe Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nálunk a Szigeti úton most minusz 17 fok van..... a ház elött meg minusz 12, de orral a ház felé állok épp.... jujjdejó.... Nálunk a teraszon van -17fok...lesz ennél több is :rolleyes: Szerdán meg elolvad az egész.......lesz itt karácsonyi sárfürdő :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nálunk a teraszon van -17fok...lesz ennél több is :rolleyes: Szerdán meg elolvad az egész.......lesz itt karácsonyi sárfürdő :blink: :lol: :D nekem meg nincs kint hőmérőm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nálunk a teraszon van -17fok...lesz ennél több is :rolleyes: Szerdán meg elolvad az egész.......lesz itt karácsonyi sárfürdő :blink: :lol: :D érik az a vitara ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Demó!!!! Köszi a jótanácsot,,,, testkábel + akkusaruk csere.... ugy indul mint melegen nem kell felhuzni ! :rolleyes: Akkor f@sza, csak nem kell önindítót cserélni. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 érik az a vitara :rolleyes: Meglepöen jól viselkedik a focus a hóban......Szerintem sikerült rá jó gumit választani......Surányban csapatam neki kicsit,alig akar elmenni keresztbe.... :blink: Majd holnap az astra lesz soron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Hohóóóó és van net... bár ez eddig is volt... :rolleyes: Köszi srácok a helpet, sokat segítettetek! Azért Voszibácsi a videó az megér egy misét... Elöl Csergő Józsi a BMW-vel, mögötte Gelko a Nivával, és utána a teherautó teli cuccokkal... a slusszpoén csak annyi, hogy kötéllel volt összekötve mindhárom... :blink: :lol: Jó móka ez a Subaruzás is... Tom remélem felrakja a videót amit tegnap este kreáltunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Szerdán meg elolvad az egész.......lesz itt karácsonyi sárfürdő :rolleyes: :blink: :lol: van egy ilyen garnitúra a garázsban kölcsön adjam ? :D sztem nem kell neked rendes terepjáró ha nem akarsz egyébként terepezni is - ami jó móka mellesleg... vegyél egy scenic 4x4et, berlingo/kangoo 4x4et, vagy valami hasonló szutykot most jöttem haza és elegem volt h nem mindig úgy megy a niva ahogy akarom, megálltam egy placcon, néha sikerült a rendes ív meg minden ha rárugtam de nem az igazi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Voszi nagyon kéne a videó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Jó móka ez a Subaruzás is... egyetértek vele :rolleyes: :blink: :lol: föleg hátul a lcd tévével az első alkalomnál keresztbe rakva.... :D ;) egyébként költöztetni se rossz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Coupenak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Coupenak :rolleyes: Komoly hullaszállító :blink: :lol: :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Akkor f@sza, csak nem kell önindítót cserélni. :D :D Nem hála a jó égnek ;) Megmértük a fagyállót is , még múlthéten -30 -as a koktél remélem nem lesz annyi.... most -18 van.... :rolleyes: A Fogyimat városba nem is merem leírni most , de Redit leköröztem.... :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Komoly hullaszállító :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) Na ebbe sem szívesen raknám fel a koporsót , jó magasan van! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 az meg milyen már h -7fok alatt nem hatásos a só. akkor nem sózni kéne nem ? XXI.század.... Pest az még haggyán, én hétvége nagy részét Esztergomban töltöttem, ott 2-3x nagyobb hó esett, viszont nem láttam egy hóeltakarítót sem... és Egomból Budakesziig sem volt letolva az út, csak a 10-es út egy-egy kis szakaszán. Nem hallottam hóeltakarító sztrájkról, pedig csak az lehet erre a magyarázat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Pest az még haggyán, én hétvége nagy részét Esztergomban töltöttem, ott 2-3x nagyobb hó esett, viszont nem láttam egy hóeltakarítót sem... és Egomból Budakesziig sem volt letolva az út, csak a 10-es út egy-egy kis szakaszán. Nem hallottam hóeltakarító sztrájkról, pedig csak az lehet erre a magyarázat... :rolleyes: Debrecenből nem régen jöttem,a 4-est takarítják,sózzák,de ceglédtől hazáig semmi.Persze novemberben szinte minden nap láttam az unimogokat rohangálni...most hol vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Debrecenből nem régen jöttem,a 4-est takarítják,sózzák,de ceglédtől hazáig semmi.Persze novemberben szinte minden nap láttam az unimogokat rohangálni...most hol vannak? elfáradtak, mint a bkv buszok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Pest az még haggyán, én hétvége nagy részét Esztergomban töltöttem, ott 2-3x nagyobb hó esett, viszont nem láttam egy hóeltakarítót sem... és Egomból Budakesziig sem volt letolva az út, csak a 10-es út egy-egy kis szakaszán. Nem hallottam hóeltakarító sztrájkról, pedig csak az lehet erre a magyarázat... :rolleyes: Hát igen, ez már csak így van. Én annak örültem szombaton hogy legalább a 117es elkerülő útra néha rátéved egy egy hókotró, amúgy semmi. Pontosan ezért kell ma busszal mennem dolgozni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Hát igen, ez már csak így van. Én annak örültem szombaton hogy legalább a 117es elkerülő útra néha rátéved egy egy hókotró, amúgy semmi. Pontosan ezért kell ma busszal mennem dolgozni. :rolleyes: Az a vicc, hogy ma itt Tatabányán az utak havasak. A főút is. A hó nem épp most esett. Most csak nekem nagyok az elvárásaim, vagy mi van? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Na hideg az van nálunk is... és ma még fel kell raknom a Szusira is a télit, mert Detti jobban megy keresztben mint én a bubuval... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Na hideg az van nálunk is... és ma még fel kell raknom a Szusira is a télit, mert Detti jobban megy keresztben mint én a bubuval... :rolleyes: hát ilyen a vidéki élet :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Na hideg az van nálunk is... és ma még fel kell raknom a Szusira is a télit, mert Detti jobban megy keresztben mint én a bubuval... :blink: most már minek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem meg szétfingott az akksim ma reggelre pedig tegnap még röffent a kocsi. Bikázva pöccre indult asszem mehetek akksiért :rolleyes: Mi 3. kerben voltunk szombat éjjel, fél12kor találtuk ki hogy hívunk 1 taxit, de nem lehetett. Fél kettőre értünk haza :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem meg szétfingott az akksim ma reggelre pedig tegnap még röffent a kocsi. Bikázva pöccre indult asszem mehetek akksiért :rolleyes: Mi 3. kerben voltunk szombat éjjel, fél12kor találtuk ki hogy hívunk 1 taxit, de nem lehetett. Fél kettőre értünk haza :S Nekem van egy ami ######a mert vettem újat , és közben nem is aksi gondom volt.... ha lejössz érte a tiéd! :lol: Az Akku 2 éves 65 AH+ 30% indítóáram csak fel kell tölteni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem van egy ami ######a mert vettem újat , és közben nem is aksi gondom volt.... ha lejössz érte a tiéd! :blink: Az Akku 2 éves 65 AH+ 30% indítóáram csak fel kell tölteni :rolleyes: Nem küldöd fel a gép árával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Vooosszíííííííí ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts