uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Remélem holnapra jobb lesz az idő,mert ha ez így esik reggelig,akkor nem tudok bemenni reggel.Az biztos hogy késni fogok....Szakad a hó és nagyon fúj a szél.... :rolleyes: náluk nem is fúj szél... jójó. én a lakótelepen lakom nem a prérin :blink: amugy már felniig ér a hó... délután 3 óta... kemény. gond nincs, meleg van bent , sör van, a gyönyörű buzigyerek énekel a tévében, megy ez a csodálatos csillag születik... hát ennnyi... én nem izgulok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 náluk nem is fúj szél... jójó. én a lakótelepen lakom nem a prérin :rolleyes: amugy már felniig ér a hó... délután 3 óta... kemény. gond nincs, meleg van bent , sör van, a gyönyörű buzigyerek énekel a tévében, megy ez a csodálatos csillag születik... hát ennnyi... én nem izgulok :blink: Az erdő hátránya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 szoljatok ha bent ragadtok, viszek friss kenyeret meg tejet :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 szoljatok ha bent ragadtok, viszek friss kenyeret meg tejet :lol: :D ;) anya ma csinált pizzát, van még pizzatászta, ugyhogy én holnap még rendbe leszek :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 voltunk lent mazsival sétálni, vicces volt, hogy nem látszott szinte ki a kutya :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 budapesten is esik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 azért ha a helyetekbe lennék csak rendelnék egy pizzát, már csak érdekesség képpen is :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 azért ha a helyetekbe lennék csak rendelnék egy pizzát, már csak érdekesség képpen is :rolleyes: :blink: ááá, ilyenkor itt nincs pizzakiszállitás. a multkor akartam rendelni, és senki nem hozta ide... tél van, már senki sem üdül itt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 ááá, ilyenkor itt nincs pizzakiszállitás. a multkor akartam rendelni, és senki nem hozta ide... tél van, már senki sem üdül itt.... Nyáron se hozták ki a közérttől :rolleyes: :blink: :lol: Viszont leányfaluról szállítanak ide is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nyáron se hozták ki a közérttől :rolleyes: :blink: :lol: Viszont leányfaluról szállítanak ide is :D sütni kell otthon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 sütni kell otthon :blink: Nekem ez nem okoz akkora problémát :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nekem ez nem okoz akkora problémát :lol: :D tudom, azé vót beszósz ;) :rolleyes: bezzeg a kiszállítás már problémás lenni mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 élménydús lesz holnap a költöztetés :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 lassan ez lesz itthon is (1000 éves de akkor is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 élménydús lesz holnap a költöztetés :rolleyes: :blink: hat nem biztos hogy lezavarjak 1 nap alatt ;) ilyen idöben :lol: mokás volt most melozni jönni zuglobol ide a camponához :D 48 volt a max sebesség nyári gumival 225/35 el ;) rohadna el ez az ország .. hogy védi a cigányokat ... akik ellopták a gumimat :D megélhetési bönözés a b qrva annyukat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 azért vicc ami van most 8 óra fele mentem az M5 bevezetőn. ami a használtcikk piac mellett van felüljáró (Citroen M5 és Suzuiki varró elött ) egy kamion nem tudott felmenni és egy kisteher szépen keresztbe ment akarata ellenére. a nagykőrösi végig olyan volt mint ha valami kis hegyi úton menne az ember. 1-2 órával késöbb kb mégrosszabb helyzet. ezek nem hallgatnak időjárásjelentést ? az meg milyen már h -7fok alatt nem hatásos a só. akkor nem sózni kéne nem ? XXI.század.... szerencsére én vidáman elmászkálok a nivával....(persze óvatosan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 költözést holnap simán megcsináljuk. a kapun kilépve seggreesünk és törik minden. Antiéknak csak az ikeába kell átsétálni megrendelni az új cuccokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Elhoztuk a céét tegnap éjjel 17-ből Érdre, nem volt ajándék, néha beállt az első fék...... slick téligumi stb. stb. :D ;) :D Köszi Diny :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Elhoztuk a céét tegnap éjjel 17-ből Érdre, nem volt ajándék, néha beállt az első fék...... slick téligumi stb. stb. :D ;) :D Köszi Diny :rolleyes: :blink: :lol: Képek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 költözést holnap simán megcsináljuk. a kapun kilépve seggreesünk és törik minden. Antiéknak csak az ikeába kell átsétálni megrendelni az új cuccokat :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Képek? :rolleyes: nem volt hangulatom hozzá, enyhén szólva, majd ma este hátha lesz vmi .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Demó!!!! Köszi a jótanácsot,,,, testkábel + akkusaruk csere.... ugy indul mint melegen nem kell felhuzni ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nálunk a Szigeti úton most minusz 17 fok van..... a ház elött meg minusz 12, de orral a ház felé állok épp.... jujjdejó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nálunk a Szigeti úton most minusz 17 fok van..... a ház elött meg minusz 12, de orral a ház felé állok épp.... jujjdejó.... Nálunk -14 , de mielőtt nekiálltam bevertem 2-3 gyorsítót... :lol: én nem fáztam! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts