Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Az enyim nagyon szar lett, de felthetem, Tom tegnap felteszi aszonta. Tegyed... hátha legalább a hangok... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ne húzzátok az időt, tegyétek azt a videót. :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Há jó rövid, de legalább valami... :rolleyes: Na hátha Tomnak jobban sikerült... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Há jó rövid, de legalább valami... :rolleyes: Na hátha Tomnak jobban sikerült... :blink: A másikon meg sokat beszélünk, meg nem történik annyira semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 A másikon meg sokat beszélünk, meg nem történik annyira semmi. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Kár, hogy lemaradt az elején a helyben forgás... hátha Tomnak van olyan is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 ehhez elég egy skoda 120L is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 ehhez elég egy skoda 120L is :rolleyes: Vagy egy Niva... :blink: :lol: Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Vagy egy Niva... :rolleyes: :blink: Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :lol: Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... :D Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... ;) tudom én. nagyobb bevállalás kell nagyobb sebesség miatt....hátsókeres kis pöccintésre kirak ezt meg nyomni kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Vagy egy Niva... :D ;) Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol: Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol: Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között...... Bp-re 6cmert mondtak kora délutántól... Anti gyere msnre ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Még ezt a marhaságot hogy szombaton dolgozni kell :rolleyes: De már tegnap este 6 óta van téligumim úgyhogy jöhet a durvafagy sokhó erősszél (és jön is) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Na kihúzom a routert srácok... telón elértek netem hétfőig nem lesz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Na kihúzom a routert srácok... telón elértek netem hétfőig nem lesz... :rolleyes: Sokat lógtál a gép előtt, bünteted magad mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Sokat lógtál a gép előtt, bünteted magad mi? :rolleyes: Jah... a Mikulás sem hozott semmit, és most megy a para, hogy a Jézuska sem fog... ezért próbálom egy kis önsanyargatással jobbá tenni..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Egy ilyen mókázásra egyszer én is kimennék. Nézni is megéri. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 QP! Surányba milyen az idő? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :rolleyes: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :lol: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9 ha net van még akkor minden rendben :blink: többi majd elolvad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :lol: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9 Voltunk kutyasuliba 3kor.....4kor lett vége,most értünk haza......30al lépésben,mert nagyon csúszik.A hó alatt tiszta jég minden :rolleyes: Ha nem kell sehova mennem akkor szeretem a havat,mert amúgy itt surányban nagyon szép. Tegnap éjjel -13-15 fok volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 ha net van még akkor minden rendben :blink: többi majd elolvad :rolleyes: Akkor lesz itt szívás ha ez elolvad.....Ha az előrejelzés nem téved akkor szerdán.Lesz itt akkora sár hogy ki se fogunk tudni menni a kertből :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Akkor lesz itt szívás ha ez elolvad.....Ha az előrejelzés nem téved akkor szerdán.Lesz itt akkora sár hogy ki se fogunk tudni menni a kertből :lol: :D holnapra viszek neked felniket oks ? én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :rolleyes: hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 holnapra viszek neked felniket oks ? én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :blink: hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :lol: Remélem holnapra jobb lesz az idő,mert ha ez így esik reggelig,akkor nem tudok bemenni reggel.Az biztos hogy késni fogok....Szakad a hó és nagyon fúj a szél.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 CSÚÚÚÚSZKÁLÁSRA FEEEEEEEEEELLLLLLLLL :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) :D MEGYÜNK A BÁNYAÚTRA KENNI ;) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts