Sonique Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Visszamentem Calival is a Pólushoz, már csak egy ladás volt ott. Mentem pár kört, persze az összes közet megtaláltam. Aztán megnéztük a repteret is, de ott minden tükörjég volt. Mentem pár kört a Vácin, de sehol senki, csak rendőrök...:S Holnap csapó2, ha az összkerék is úgy akarja... :rolleyes: yéh egy tom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Visszamentem Calival is a Pólushoz, már csak egy ladás volt ott. Mentem pár kört, persze az összes közet megtaláltam. Aztán megnéztük a repteret is, de ott minden tükörjég volt. Mentem pár kört a Vácin, de sehol senki, csak rendőrök...:S Holnap csapó2, ha az összkerék is úgy akarja... :rolleyes: Videót toljad fel vhova lécci. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ejjdejóóóvóóót... :rolleyes: :lol: hát erről is lemaradtam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 hát erről is lemaradtam :rolleyes: ma este is ejjdejólesz... :blink: gyertek... én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ma este is ejjdejólesz... :blink: gyertek... én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz... Csak a cabrioba memegy a hó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Csak a cabrioba memegy a hó :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ma este is ejjdejólesz... :blink: gyertek... én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz... minek már hó sincs , szerencsére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 minek már hó sincs , szerencsére :rolleyes: Jég viszont van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Jég viszont van azon meg nem kocsikázni kell hanem korcsolyázni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 na hun vannak már azok a videok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 nem ő volt ott Blizten is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 ma este is ejjdejólesz... :blink: gyertek... én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz... hát tegnap még lurdyba se mentem mert gokártozni kelett menni egész délután, bár volt bowling meg billiárd, meg ingyen kaja, pia. szőrnyű volt :rolleyes: De ma jó este bár téli kereket kéne rakni a bocire, viszont nincs hozzá kulcsom, 3 elhajlott eggyik este, de azok gagyik voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 hát tegnap még lurdyba se mentem mert gokártozni kelett menni egész délután, bár volt bowling meg billiárd, meg ingyen kaja, pia. szőrnyű volt :rolleyes: De ma jó este bár téli kereket kéne rakni a bocire, viszont nincs hozzá kulcsom, 3 elhajlott eggyik este, de azok gagyik voltak. Hát ez nehéz ügy, kerékkulcsot szerezni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hát ez nehéz ügy, kerékkulcsot szerezni... :rolleyes: Szupermeeennnnn hétköznapi gondja : töri a kerékkulcsot, mint a ropit :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Szupermeeennnnn hétköznapi gondja : töri a kerékkulcsot, mint a ropit :D ;) :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Szupermeeennnnn hétköznapi gondja : töri a kerékkulcsot, mint a ropit :blink: :lol: Nem lehet hogy a dísztárcsán levő fix csavarimitáción próbálkozik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hát ez nehéz ügy, kerékkulcsot szerezni... :rolleyes: hát sajnos csak 3 erre a célra alkalmas (vagyis mint kiderült alkalmatlan) eszköz állt a rendelkezésemre, annyira nem érdekel nagyon úgysem szeretnék vele menni szar időben a hétvégén meg csak megoldom a dolgot. A gyári kerékkulcsra addig ugráltam hogy a végén már kihajlott egyenesbe, elég meglepő volt. Pedig minden felrakáskor bezsírozom a csavarokat, csakhogy nem igen kell nyúlni se a gumikhoz se a felnihez. Pályanapon mondjuk le volt véve de évi 1 le fel van amúgy. Még a guminyomást se kell ellenőrizgetni szerencsére. A teszkós X kulcsok meg egy fost nem érnek, egyszer eltört az egyik az összeheggesztésnél, egynek meg a 17es kulcsrészből tört ki egy darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Nem lehet hogy a dísztárcsán levő fix csavarimitáción próbálkozik? :rolleyes: nem mert azokat a dísztárcsákat már visszaadtam Sárga Zolinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 nem ő volt ott Blizten is ? De biza. Akkor még úgy volt, hogy nem fogja eladni. Majd beszélek I_S-sel, hogy mi a helyzet pontosan, mert ez a tesójáé. Ucsó csavarig fel lett újítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 De biza. Akkor még úgy volt, hogy nem fogja eladni. Majd beszélek I_S-sel, hogy mi a helyzet pontosan, mert ez a tesójáé. Ucsó csavarig fel lett újítva. kéne a vas :rolleyes: bár jobban bejön a full-size mint a mid-size :blink: bővebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Valóban szép... és az ára sem elborzasztó... bár valami nagyobb moci dukálna bele... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Viktor, Tom! Videjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókat akarunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Valóban szép... és az ára sem elborzasztó... bár valami nagyobb moci dukálna bele... :rolleyes: jah volt 305ös motorral is... hol van már a videó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 ma este is ejjdejólesz... :D gyertek... én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz... engem meg senki nem visz haza a cééjért :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Viktor, Tom! Videjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókat akarunk... :rolleyes: Az enyim nagyon szar lett, de felthetem, Tom tegnap felteszi aszonta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts