Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Egyébként ha pl magyar honból kiegyek küfődre.... viszem az autóm és azt szeretném hogy pl svájci rendszámom legyen illetve ott akarom vizsgáztatni miegymás az hogy működik?? itt kivonatom a forgalomból kihúzom tréleren ott elvámolják , és üzembe helyeztetem? .....

Megosztás:

Egyébként ha pl magyar honból kiegyek küfődre.... viszem az autóm és azt szeretném hogy pl svájci rendszámom legyen illetve ott akarom vizsgáztatni miegymás az hogy működik?? itt kivonatom a forgalomból kihúzom tréleren ott elvámolják , és üzembe helyeztetem? .....

Szerintem megoldható a dolog olcsóbban is. Ha jól tudom pl Németországban kaphatsz könnyen próbarendszám-féleséget, amivel tudsz közlekedni, de ez most részletkérdés.

Konkrétan az üzembehelyezés szerintem nem menne. Gondolom ahhoz, hogy egy adott országban üzembe helyezz egy autót, bizonyítottnak kell lennie, hogy fél évet egy évben ott töltesz. Mivel EU van, ez pl szlovákokkal könnyen eljátszható, nincs határ, azt mondod, hogy ott élsz sokat...stb, ebből nincs gond.

Viszont az általad említett Svájcra ez nem vonatkozik, hisz nem EU tag, a határrendszer miatt könnyen ellenőrizni tudják, mennyit tartózkodsz az adott országban. Épp emiatt divat manapság cégekkel elintéztetni a szlovák vagy német rendszámot, bár ez csak akkor éri meg igazán ha kinn veszed a kocsit.

Megosztás:

láttam ma egy Bubut a lőrinci vasutállomás elött karikázni. látszott h kezdő volt a srác de így is jól nézett ki amit művelt. na meg az a hang :rolleyes:

omegával igenis jól lehet menni - legalábbis nekem ma jó volt azzal is :blink: lehet h gyenge oda a 2.0 8v :D ( tudom anyámé :lol: )

Megosztás:

Eladod a GSit itthon, kint meg veszel egy olyan kocsit amilyet csak akarsz tök olcsón és jársz vele :rolleyes:

Megosztás:

Konkrétan az üzembehelyezés szerintem nem menne. Gondolom ahhoz, hogy egy adott országban üzembe helyezz egy autót, bizonyítottnak kell lennie, hogy fél évet egy évben ott töltesz. Mivel EU van, ez pl szlovákokkal könnyen eljátszható, nincs határ, azt mondod, hogy ott élsz sokat...stb, ebből nincs gond.

De pl ha itt bejelentett állásod van, és úgy tartasz üzemben szlovák rendszámú autót, akkor jó eséllyel jól megbaxnak a hatóságok.

lehet h gyenge oda a 2.0 8v :lol: ( tudom anyámé :rolleyes: )

jégen nincs gyenge autó :blink:

Megosztás:

Ejjdejóóóvóóót... :rolleyes: :lol:

Visszamentem Calival is a Pólushoz, már csak egy ladás volt ott. Mentem pár kört, persze az összes közet megtaláltam. Aztán megnéztük a repteret is, de ott minden tükörjég volt.

Mentem pár kört a Vácin, de sehol senki, csak rendőrök...:S

Holnap csapó2, ha az összkerék is úgy akarja... :blink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.