Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Szóval már ezzel is játszanak a taxisok... leeresztik 1 barra a kereket, meg feltolják a 13-as télit, és máris szebb napjuk van... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Szóval már ezzel is játszanak a taxisok... leeresztik 1 barra a kereket, meg feltolják a 13-as télit, és máris szebb napjuk van... :D ;) :huh: :lol: :lol: Nekünk mivel fix a tarifa így csak az adózás miatt indítunk órát :angry: :blink: Ne akard hogy leírjam nektek hotelosoknak mitől lesz jó napjuk :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Ne akard hogy leírjam nektek hotelosoknak mitől lesz jó napjuk :D ;) :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 ;) :angry: :blink: Inkább dicsérd meg milyen cééééééééééééppp :) fos matrica nélkül valami fergetegesen cééééép :huh: :lol: :lol: Vigyelek egy kört az angyal utcában majd? :) Különben rádöbbentem hogy sok hátránya van a fóliázásnak, például eddig lámpánál kacsingattak a nők, nyilván ritkán látnak ilyen szép taxist :P mostmeg hiába inegetek hiába kacsingatok, semmi :D az első nap nem is értettem miért, aztán megvilágosodott hogy besötétültem és nem látnak be :( :P hiába integetek elfordulnak ;) Jaaaaaa és lehet mostmár fikázni piroslámpánál ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Inkább dicsérd meg milyen cééééééééééééppp :blink: fos matrica nélkül valami fergetegesen cééééép :huh: :lol: :lol: Vigyelek egy kört az angyal utcában majd? :) Különben rádöbbentem hogy sok hátránya van a fóliázásnak, például eddig lámpánál kacsingattak a nők, nyilván ritkán látnak ilyen szép taxist ;) mostmeg hiába inegetek hiába kacsingatok, semmi :D az első nap nem is értettem miért, aztán megvilágosodott hogy besötétültem és nem látnak be :) :( hiába integetek elfordulnak :P Jaaaaaa és lehet mostmár fikázni piroslámpánál ;) ;) ;) :P :P Meg lehet benne énekelni... csak húzd is fel az ablakot... ;) :angry: Ami nekünk a Szusin van sötétítés én attól már megőrülök, ha vezetni kell... egyszerűen zavar... a Bubun nagyon halvány, épp, hogy csak valami van... de pont jó... Régen minden autóm ropira volt sötétítve... mostanra elszoktam tőle teljesen... Szép az, csak kell alá nem a 18, hanem az R8 kerék... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :D ;) :angry: Meg lehet benne énekelni... csak húzd is fel az ablakot... :huh: :lol: Ami nekünk a Szusin van sötétítés én attól már megőrülök, ha vezetni kell... egyszerűen zavar... a Bubun nagyon halvány, épp, hogy csak valami van... de pont jó... Régen minden autóm ropira volt sötétítve... mostanra elszoktam tőle teljesen... Szép az, csak kell alá nem a 18, hanem az R8 kerék... :blink: most úgyis van egy eladó garni 250ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :lol: :lol: :D Régen minden autóm ropira volt sötétítve... mostanra elszoktam tőle teljesen... Nekem nagyon bejön, lehet azért mert még új, de jó érzés benne ülni így, de azt gondolom vágod hogy nem ez volt a fő indok ami miatt fóliáztam :huh: Van mostanra már 5-6 "sztár" vagy "politikus" akik engem hívnak, mennek ide oda, reptér, szórakozóhely, és alapvetően ők kérték ezt, mondjuk 2x nem kellett mondani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Jaaaa, és a szokásos kérdés, mikor leszel éjszakás? :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Jaaaa, és a szokásos kérdés, mikor leszel éjszakás? :D :lol: :huh: Most vagyok... meg holnap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 tegnap estefelé lehet megint sikerült belemennem ugyanott (budafoki vége) traffipaxba ahol már anno 1x belementem..... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Most vagyok... meg holnap... :rolleyes: Ha felkelsz pingelj meg léci msn-en. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Albi, ha viszlek majd, nem látják milyen részeg vagy :lol: Ha egyszer is ráérnél :blink: Amúgy tetszik a szolgáltatás és drakula az ügyfélkörhöz, fene gondolta hogy ilyen gyorsan kialakítasz ilyen jó fix dolgokat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 király game http://www.infomovar.hu/jateksarok/jatek/stunt_dirt_bike/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 tegnap estefelé lehet megint sikerült belemennem ugyanott (budafoki vége) traffipaxba ahol már anno 1x belementem..... :rolleyes: :blink: te milyen luzer vagy :lol: és még ki is nyomtatod a listát hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 tegnap estefelé lehet megint sikerült belemennem ugyanott (budafoki vége) traffipaxba ahol már anno 1x belementem..... :rolleyes: :blink: Ügyi vagy.Pedig már te is tudod ott sokszor méregetnek. Sajnos mi biztos nem tudunk résztvenni a szilveszteri partin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Schumacher vizsgálatnyira a visszatéréstől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 :rolleyes: Ez mekkora! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 megvolt az első összkerekes mókázás a hóban... nivával szépen lehet menni keresztbe csak kb annyira lehet irányítani mint egy tankot :rolleyes: meg kell tanulni kezelni, na meg a 4x4 gumik semmit sem érnek -várható volt. Pista mikor mehetek a seniért ? viszem az akksit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Pista mikor mehetek a seniért ? viszem az akksit :rolleyes: Pista mikor mehetek a vekiért ? viszem az akksit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Anti,mikor jössz értem a bubuval? (akksit tudok vinni, ha kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ha a fentiek nem jönnek be, lehet hozzám hozni vekit, bubut és jó akkut is :rolleyes: Átveszem őket akciósan, nem kell fizetni szemétdíjat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ha a fentiek nem jönnek be, lehet hozzám hozni vekit, bubut és jó akkut is :rolleyes: Átveszem őket akciósan, nem kell fizetni szemétdíjat :blink: minek neked.. most jön el ilyen időbe az omega ideje.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 minek neked.. most jön el ilyen időbe az omega ideje.... :rolleyes: :blink: Az csak két kereket hajt :D De tény hogy ez is elég a kellő feelinghez, mivel az a kettő mögöttem van, és direkt nem írtam hogy menetirány szerint hátul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts