Sonique Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 így talán lehetővé válik számomra is, hogy kadet tulaj legyek :lol: :lol: semmilyen tulaj nem leszel te már a céges TDI-n kivül :huh: nem is papirkutya hanem Lóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nesztek astra gsi turbo :huh: kivancsi lennék mennyi elenfele van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Aztaqrva... 4500-tól egy 1000-es alatt milyet tölt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Jaja volt nincs,haragszunk is rá. :lol: Mi meg rád...Miért nem jössz ki lurdyhoz pénteken? :huh: Lantinak adtam két számlát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Kedden vagy szerdán(nem tudom pontosan mert Ákos vette észre csütörtökön,mikor vizsgára vitte a focust) feltörték a focust.Szétbaszták a zárat,kilincset,meg az ajtót....Fényezni lakatolni kell.....Elvittek 2 napszemüveget,meg 5db CD-t.Nagy fogás volt....de tegnap este lurdyban nem tudtam normálosan berakni a váltózárba a kulcsot,ebből azt vontam le hogy nem csak fel akarták törni hanem el is akarták lopni a kocsit.......(plussz szerintem hiányzik egy burkolat a vezető oldalon a lábtérnél.Még szerencse hogy nem voltak annyira rutinosak,vagy tényleg nem lehet a motortér zárat eltörni.Vagyis el lehet de akkor a géptető zárv marad....... Ma kiszedtem a zárat,és a hátsó kilincs kupakját raktam a helyére...Így zár hiányában,csak az ablak marad.....de azt hiszem még idén ugrik bele valami komolyabb riasztó.....Nem hiszem el,hogy ennyire szerencsétlenek vagyunk :lol: :huh: Azt hiszem ismét átértékeltem az autó kérdést...Marad az astra még jó ideig.Ha el is viszik vagy feltörik,csak aprópénzt bukhatok az újabb autókhoz képest.....Aból B-be tökéletes,7.2vel eljárkálok......Sok bajom sincs vele,apróságokat leszámítva....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Azt kihagytam hogy fél2 és 8óra között délután.A VI.kerületben a Nagymező utca környékén,olyan helyen ahol elég nagy forgalom van még este is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Azt kihagytam hogy fél2 és 8óra között délután.A VI.kerületben a Nagymező utca környékén,olyan helyen ahol elég nagy forgalom van még este is :huh: tök mind1 hány óra van és hol van. Senki nem kérdezi ki mit birizgál az "autóján", de ha még tudják, hogy épp lopás folyik akkor is az emberek 98%-a elfordul inkább. Nekem mikor 2 fa.szopó roma be akarta húzni a telómat a m3as metrónál senki nem segített. Ott ordibáltam velük aztán egyik újja valószínű eltört, így meglett a moblom és szégyen a futás de kitudja mivan náluk. Ott tanultam meg, hogy teljesen mind1 hányan vannak melleted ha nem barátaid akikben bízhatsz bas.hatod. Két ember közösen leterrorizálna 100 csoffadt félénk fa.zt. A legtöbb embernek csak akkor van nagy szája ha biztos tudja elbánik a másikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Eladtad a GSi-t? pssz ez titok Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Kedden vagy szerdán(nem tudom pontosan mert Ákos vette észre csütörtökön,mikor vizsgára vitte a focust) feltörték a focust.Szétbaszták a zárat,kilincset,meg az ajtót....Fényezni lakatolni kell.....Elvittek 2 napszemüveget,meg 5db CD-t.Nagy fogás volt....de tegnap este lurdyban nem tudtam normálosan berakni a váltózárba a kulcsot,ebből azt vontam le hogy nem csak fel akarták törni hanem el is akarták lopni a kocsit.......(plussz szerintem hiányzik egy burkolat a vezető oldalon a lábtérnél.Még szerencse hogy nem voltak annyira rutinosak,vagy tényleg nem lehet a motortér zárat eltörni.Vagyis el lehet de akkor a géptető zárv marad....... Ma kiszedtem a zárat,és a hátsó kilincs kupakját raktam a helyére...Így zár hiányában,csak az ablak marad.....de azt hiszem még idén ugrik bele valami komolyabb riasztó.....Nem hiszem el,hogy ennyire szerencsétlenek vagyunk :lol: :huh: Azt hiszem ismét átértékeltem az autó kérdést...Marad az astra még jó ideig.Ha el is viszik vagy feltörik,csak aprópénzt bukhatok az újabb autókhoz képest.....Aból B-be tökéletes,7.2vel eljárkálok......Sok bajom sincs vele,apróságokat leszámítva....... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Kedden vagy szerdán(nem tudom pontosan mert Ákos vette észre csütörtökön,mikor vizsgára vitte a focust) feltörték a focust.Szétbaszták a zárat,kilincset,meg az ajtót....Fényezni lakatolni kell.....Elvittek 2 napszemüveget,meg 5db CD-t.Nagy fogás volt....de tegnap este lurdyban nem tudtam normálosan berakni a váltózárba a kulcsot,ebből azt vontam le hogy nem csak fel akarták törni hanem el is akarták lopni a kocsit.......(plussz szerintem hiányzik egy burkolat a vezető oldalon a lábtérnél.Még szerencse hogy nem voltak annyira rutinosak,vagy tényleg nem lehet a motortér zárat eltörni.Vagyis el lehet de akkor a géptető zárv marad....... Ma kiszedtem a zárat,és a hátsó kilincs kupakját raktam a helyére...Így zár hiányában,csak az ablak marad.....de azt hiszem még idén ugrik bele valami komolyabb riasztó.....Nem hiszem el,hogy ennyire szerencsétlenek vagyunk :lol: :huh: Azt hiszem ismét átértékeltem az autó kérdést...Marad az astra még jó ideig.Ha el is viszik vagy feltörik,csak aprópénzt bukhatok az újabb autókhoz képest.....Aból B-be tökéletes,7.2vel eljárkálok......Sok bajom sincs vele,apróságokat leszámítva....... Nem vetted észre, hogy feltörték... visszacsukták??? :lol: Sajnos ilyenek ellen a riasztó sem véd, ezt Te is tudod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nem vetted észre, hogy feltörték... visszacsukták??? :huh: Sajnos ilyenek ellen a riasztó sem véd, ezt Te is tudod... szerintem a riasztó pont az ilyen piti tolvajok ellen véd, mert ha megszólal akkor nem meri tovább basztatni a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 szerintem a riasztó pont az ilyen piti tolvajok ellen véd, mert ha megszólal akkor nem meri tovább basztatni a kocsit Aki visszazárja, az nem a piti kategória sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Aki visszazárja, az nem a piti kategória sajnos... becsukta.... ők táviránytóval nyitják szerintem ezért nem is vették észre....anno nekem is ez volt a régi autómmal.. azért is lett a gsin azonnal lecserélve zárnélküli kilincsekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Aki visszazárja, az nem a piti kategória sajnos... és szerintem piti módszerrel lett kinyitva az ajtó.. nem piti tolvajnak nem kell napszemüveg meg CD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 és szerintem piti módszerrel lett kinyitva az ajtó.. nem piti tolvajnak nem kell napszemüveg meg CD De nem is próbálják meg elvinni az autót...szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 De nem is próbálják meg elvinni az autót...szerintem... ha tényleg jól gondolja coupe, hogy most kicsit más, akkor szerintem mind1 mind1 alapon abba is belenyomtak valamit hátha szét tudják b.szni a zárat de persze bármi lehet... nagyon sajnálatos, hogy ilyenek bárkivel megtörténhetnek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nem vetted észre, hogy feltörték... visszacsukták??? :huh: Sajnos ilyenek ellen a riasztó sem véd, ezt Te is tudod... Hogy vettem volna észre,ha nem is ülök benne.... :lol: Mivel távirányítóval nyitod zárod,fel se tünik hogy feltörték.Sötétben pláne nem :lol: A riasztó profik ellen nem véd,de ezek nem voltak azok szerencsére.Erre a célra tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 és szerintem piti módszerrel lett kinyitva az ajtó.. nem piti tolvajnak nem kell napszemüveg meg CD Pláne hogy semmi nem volt látható helyen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Most olvastam a sztorit. Elég szomorú, sajnálom. Manapság egyre több az ilyen. Nekem megvan az az elvem, hogy rohadjon le a kezem ha más cuccához nyúlok, még szobatársam holmijához sem. Úgy látszik, mások nem ennyire becsületesek, vagy lehet, hogy csak bennem van a hiba. :lol: Múltkor az Aréna plázában voltunk bnőmmel mozizni. Mire leértünk a film után az alagsori parkolóba, az antenna merőlegesen állt a sárvédő lemezére. Kinek és miért jó, hogy hozzányúl/kárt tesz egy öreg F Astrában, nem tudom, de félek bárhol is otthagyni az autót. És azt hiszem ez nem irracionális félelem. :huh: Most tettem bele villanyos antennát. Azzal nem tudnak mit kezdeni. A következő a tükör lerúgása lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 ... A következő a tükör lerúgása lesz? :lol: Sajnos simán... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Most olvastam a sztorit. Elég szomorú, sajnálom. Manapság egyre több az ilyen. Nekem megvan az az elvem, hogy rohadjon le a kezem ha más cuccához nyúlok, még szobatársam holmijához sem. Úgy látszik, mások nem ennyire becsületesek, vagy lehet, hogy csak bennem van a hiba. :lol: Múltkor az Aréna plázában voltunk bnőmmel mozizni. Mire leértünk a film után az alagsori parkolóba, az antenna merőlegesen állt a sárvédő lemezére. Kinek és miért jó, hogy hozzányúl/kárt tesz egy öreg F Astrában, nem tudom, de félek bárhol is otthagyni az autót. És azt hiszem ez nem irracionális félelem. :huh: Most tettem bele villanyos antennát. Azzal nem tudnak mit kezdeni. A következő a tükör lerúgása lesz? :lol: Nekem a GSI feliratot meg a 16V tépte le valami surmó azt bedobta a kocsi alá.... sajnos ilyen emberekkel élünk együtt de ha meglátom és elkapom akkor a jó isten mentse meg,,, mert a bablevest is infúzión kapja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 A következő a tükör lerúgása lesz? :lol: Amikor a corsáról ellopták a színrefújt balos tükröm,szerinted mit éreztem? 1200Ft rá egy tükör... :huh: Lakótársam Focusát feltörték,kesztyűtartóból vittek el pár cuccot,de ezt 3x rövid időn belül.Most úgy áll meg,hogy semmi nincs az utastérben és a kesztyűtartó nyitva és üres...senki nem nyúl a kocsihoz,bár neki van benne pajzs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Mi meg rád...Miért nem jössz ki lurdyhoz pénteken? :huh: Lantinak adtam két számlát :lol: Pénteken megyek. Köszönöm megkaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Pénteken megyek. Köszönöm megkaptam. Srácok!!! Szilveszter??? Jelezzetek mán pls, hogy wtf... :lol: Lanti Ti is pls... meg mindenki... ne kelljen már egyesével kérdezősködni... mindenkinek szabad a pálya... :lol: ...még... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :huh: :lol: Albi, ha viszlek majd, nem látják milyen részeg vagy :D Hogy elveszlik alatta a 215/55 R16, lehet igazavan Antinak, kéne az a 18 col ;) csak akkor vinnem kell órahitelesítésre a kerékméret miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts