Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Annyira nem mint amilyen drága... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Annyira nem mint amilyen drága... :huh: :lol: subarunál semmise drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 subarunál semmise drága :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 tényleg...jut eszembe... este ki jön? Loki BL meccsre tették a talit? ejnye :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Loki BL meccsre tették a talit? ejnye :huh: Tétje nincs... és digisportunk se... szarunk a farmra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Tétje nincs... és digisportunk se... szarunk a farmra... :lol: Épp tegnap néztem a felújított változatott! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Tétje nincs... és digisportunk se... szarunk a farmra... :huh: Na és milyen volt? (nem a meccs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Na és milyen volt? (nem a meccs) a meccsnél biztosan jobb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 a meccsnél biztosan jobb :huh: Ennyi... :lol: :lol: kb 30 autó volt kint... de most kivételesen nem őrült meg senki (sajnos) és nem mentünk sehova... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ennyi... :D ;) kb 30 autó volt kint... de most kivételesen nem őrült meg senki (sajnos) és nem mentünk sehova... tehát akkor csak ott pörögtetek a felvonulásin :huh: Ja és ami a jövőt illeti :lol: péntektől hétfőig: Az időszak elején többnyire erősen felhős idő várható, nyugaton több helyen eső, zápor, míg keleten néhol hózápor, havas eső hullhat. Szombaton és vasárnap csak időnként növekszik meg a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számítani lehet. Legfeljebb délen és nyugaton fordulhat elő egy-egy hózápor. Az időszak legvégén délnyugat felől újra mindenütt beborul, és egyre többfelé fordulhat elő havazás, hózápor.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ja és ami a jövőt illeti :huh: :lol: Köszönjük Albert Szilárd,Derűs napot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ja és ami a jövőt illeti :lol: :lol: Egész jövő héten szabin vagyok... bár a költözés miatt, de az várhat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Egész jövő héten szabin vagyok... bár a költözés miatt, de az várhat... :huh: Vazze ennyi szabit. Kíváncsi vagyok mit szólnának idebent ha én kitalálnám kari előtt hogy egy hétig nem jövök :lol: Lehet kár volt 2000ben felhagyni a recepciósi karrieremet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Vazze ennyi szabit. Kíváncsi vagyok mit szólnának idebent ha én kitalálnám kari előtt hogy egy hétig nem jövök :lol: Lehet kár volt 2000ben felhagyni a recepciósi karrieremet? :huh: De kiváncsi vagyok, hogy mondjuk cserében ezért dolgozol e 6-7 napokat 12 órában, váltva nappal után rögtön éjszaka... meg Karácsonykor, meg két ünnep között, meg Szilveszterkor, Húsvétkor, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 De kiváncsi vagyok, hogy mondjuk cserében ezért dolgozol e 6-7 napokat 12 órában, váltva nappal után rögtön éjszaka... meg Karácsonykor, meg két ünnep között, meg Szilveszterkor, Húsvétkor, stb... :D :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 http://static.polc.hu/products/00/37/86/378686.jpg :lol: :lol: :huh: Szerezz egy csajt mielőbb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Szerezz egy csajt mielőbb... :huh: Neked ez a mániád de minek nekem mégegy csaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Neked ez a mániád de minek nekem mégegy csaj? Mert egyfolytában csak baszogatsz mindenkit...jah...és tegyél vesszőt ahova kell, vagy pontot, vagy amit kell... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ennyi... :huh: :lol: kb 30 autó volt kint... de most kivételesen nem őrült meg senki (sajnos) és nem mentünk sehova... tudtam én... :lol: valami érdekesség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 tudtam én... :huh: valami érdekesség? dumcsiztunk...nem volt semmi különös... jöttek mentek a bubuk a Dózsán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 dumcsiztunk...nem volt semmi különös... jöttek mentek a bubuk a Dózsán... :huh: és mennyit dob a direktszürő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 és mennyit dob a direktszürő? :lol: Gyere ki a GSI-vel, és megmutatom... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Gyere ki a GSI-vel, és megmutatom... :lol: :lol: Átrakjátok? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Gyere ki a GSI-vel, és megmutatom... :lol: :huh: nem akarom, hogy még erősebb autót keljen venned mert megint kikapsz :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts