Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ennyi... :D ;)

kb 30 autó volt kint... de most kivételesen nem őrült meg senki (sajnos) és nem mentünk sehova...

tehát akkor csak ott pörögtetek a felvonulásin :huh:

Ja és ami a jövőt illeti :lol:

péntektől hétfőig: Az időszak elején többnyire erősen felhős idő várható, nyugaton több helyen eső, zápor, míg keleten néhol hózápor, havas eső hullhat. Szombaton és vasárnap csak időnként növekszik meg a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számítani lehet. Legfeljebb délen és nyugaton fordulhat elő egy-egy hózápor. Az időszak legvégén délnyugat felől újra mindenütt beborul, és egyre többfelé fordulhat elő havazás, hózápor.
:lol:
Megosztás:

Egész jövő héten szabin vagyok... bár a költözés miatt, de az várhat... :huh:

Vazze ennyi szabit. Kíváncsi vagyok mit szólnának idebent ha én kitalálnám kari előtt hogy egy hétig nem jövök :lol:

Lehet kár volt 2000ben felhagyni a recepciósi karrieremet? :lol:

Megosztás:

Vazze ennyi szabit. Kíváncsi vagyok mit szólnának idebent ha én kitalálnám kari előtt hogy egy hétig nem jövök :lol:

Lehet kár volt 2000ben felhagyni a recepciósi karrieremet? :huh:

De kiváncsi vagyok, hogy mondjuk cserében ezért dolgozol e 6-7 napokat 12 órában, váltva nappal után rögtön éjszaka... meg Karácsonykor, meg két ünnep között, meg Szilveszterkor, Húsvétkor, stb...

:lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.