Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

jól lent vannak a gsi árak... már 800ér vannak nagyon komolyak :huh: :lol:

Senkinek sem kell most nagymotoros autó. Egy szaktársam vett most Astra-t, de csak 1,4-est nézett, mert az keveset fogyaszt (tudjuk hogy ez f@szság). Szóval ezért. Meg ugye minél egyedibb egy autó, annál kisebb a célközönség.

Megosztás:

Senkinek sem kell most nagymotoros autó. Egy szaktársam vett most Astra-t, de csak 1,4-est nézett, mert az keveset fogyaszt (tudjuk hogy ez f@szság). Szóval ezért. Meg ugye minél egyedibb egy autó, annál kisebb a célközönség.

pedig szerintem biztosításba csak 2011-töl lesz rosszabb mikor a 140-210es kategóriába fog esni. :huh:

Megosztás:

pedig szerintem biztosításba csak 2011-töl lesz rosszabb mikor a 140-210es kategóriába fog esni. :huh:

Hiába a sok bamba embernek nem fogod tudni elmagyarázni a dolgot. Hadd vigyék csak az egynégyet. :lol:

Amúgy meg nekem se lenne szabad hasznaltauto.hu-t nézegetni, mert elcsábulok. :lol: De hiába...az enyémet nem vinnék el annyiért amennyiből korrekt gsi kapható.

Megosztás:

Hiába a sok bamba embernek nem fogod tudni elmagyarázni a dolgot. Hadd vigyék csak az egynégyet. :huh:

Amúgy meg nekem se lenne szabad hasznaltauto.hu-t nézegetni, mert elcsábulok. :lol: De hiába...az enyémet nem vinnék el annyiért amennyiből korrekt gsi kapható.

engem mikor árultam a kocsim nem egy emberke hívott h van egy ugyan ilyen astrája csak 1.4-es és nem e érdekel csere....

annyira durva h készpénzért venni senki nem akar.. csak adnának érte 13 robotgépet 5 gyertyatartót mert 3 szopós malacot.....nc...

Megosztás:

engem mikor árultam a kocsim nem egy emberke hívott h van egy ugyan ilyen astrája csak 1.4-es és nem e érdekel csere....

annyira durva h készpénzért venni senki nem akar.. csak adnának érte 13 robotgépet 5 gyertyatartót mert 3 szopós malacot.....nc...

Mert biztos gondolták, hogy megnyugodott a lelked, elmúlt a hajtós korszak és szívesen visszaülnél egy 60lovasba. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.