Gelko Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 jól lent vannak a gsi árak... már 800ér vannak nagyon komolyak :huh: :lol: Aztec Gsi-t Aztec árulja még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Aztec Gsi-t Aztec árulja még ? már azóta más árulja... most kezdte el árulni a srác... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 pl ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-3432171 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Az igazi lúúúzer... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Az igazi lúúúzer... :huh: Olvass is néha :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Hát ez meg már über... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 az állatja :angry: kicsit olyan a szitu mint a TAXI sorozatba, hogy mindig akkor próbált meg a két srác lopni valamit mikor a rendőrök figyelték a helyet :huh: :lol: http://index.hu/bulvar/2009/12/09/rendorok...gy_rendorautot/ Az igazi lúúúzer... :lol: Olvass is néha :) :blink: háháááá :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 jól lent vannak a gsi árak... már 800ér vannak nagyon komolyak :huh: :lol: Senkinek sem kell most nagymotoros autó. Egy szaktársam vett most Astra-t, de csak 1,4-est nézett, mert az keveset fogyaszt (tudjuk hogy ez f@szság). Szóval ezért. Meg ugye minél egyedibb egy autó, annál kisebb a célközönség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Senkinek sem kell most nagymotoros autó. Egy szaktársam vett most Astra-t, de csak 1,4-est nézett, mert az keveset fogyaszt (tudjuk hogy ez f@szság). Szóval ezért. Meg ugye minél egyedibb egy autó, annál kisebb a célközönség. pedig szerintem biztosításba csak 2011-töl lesz rosszabb mikor a 140-210es kategóriába fog esni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Olvass is néha ;) :lol: háháááá :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 pedig szerintem biztosításba csak 2011-töl lesz rosszabb mikor a 140-210es kategóriába fog esni. :huh: Hiába a sok bamba embernek nem fogod tudni elmagyarázni a dolgot. Hadd vigyék csak az egynégyet. :lol: Amúgy meg nekem se lenne szabad hasznaltauto.hu-t nézegetni, mert elcsábulok. :lol: De hiába...az enyémet nem vinnék el annyiért amennyiből korrekt gsi kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Hiába a sok bamba embernek nem fogod tudni elmagyarázni a dolgot. Hadd vigyék csak az egynégyet. :huh: Amúgy meg nekem se lenne szabad hasznaltauto.hu-t nézegetni, mert elcsábulok. :lol: De hiába...az enyémet nem vinnék el annyiért amennyiből korrekt gsi kapható. engem mikor árultam a kocsim nem egy emberke hívott h van egy ugyan ilyen astrája csak 1.4-es és nem e érdekel csere.... annyira durva h készpénzért venni senki nem akar.. csak adnának érte 13 robotgépet 5 gyertyatartót mert 3 szopós malacot.....nc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 :huh: biztos összekeverted a subaru fórummal..... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 ... 13 robotgépet 5 gyertyatartót mert 3 szopós malacot.....nc... És nem adtad oda??? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 biztos összekeverted a subaru fórummal..... :huh: :lol: :lol: tényleg...jut eszembe... este ki jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 engem mikor árultam a kocsim nem egy emberke hívott h van egy ugyan ilyen astrája csak 1.4-es és nem e érdekel csere.... annyira durva h készpénzért venni senki nem akar.. csak adnának érte 13 robotgépet 5 gyertyatartót mert 3 szopós malacot.....nc... Mert biztos gondolták, hogy megnyugodott a lelked, elmúlt a hajtós korszak és szívesen visszaülnél egy 60lovasba. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 tényleg...jut eszembe... este ki jön? megen bubuparty van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 És nem adtad oda??? :huh: :lol: :lol: mondtam neki h szopós malac nem kell csak rendes hízós anyakoca :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Mert biztos gondolták, hogy megnyugodott a lelked, elmúlt a hajtós korszak és szívesen visszaülnél egy 60lovasba. :huh: nem tudom mit gondolnak... de megpróbálják az a szép benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 nem tudom mit gondolnak... de megpróbálják az a szép benne :lol: Én egyhatosom nem köll? :lol: Mostanában egyébként ez nagyon jellemző...akár vaterán akár máshol meghirdet az ember valami cuccot, cserélgetni akarnak minden apró sz@rra. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 megen bubuparty van? aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 aha... lehet kinézek... mikor mész kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 lehet kinézek... mikor mész kb? 20:30-tól van, Felvonulási, nem a Hősök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 20:30-tól van, Felvonulási, nem a Hősök... csak észreveszek 30 dühöngő bubust :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 annyira jó ez a lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts