kiskecso Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 http://www.vezess.hu/data/kresz/kresz.html változások 2010-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Persze, de az nem az jelenti, hogy Jujjjdejóóómagasrarepültekjótröhögtem... :lol: Az emberek fele csak ezért jár ki a pálya mellé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 hehe http://www.autosszaki.hu/gumifelni/120059/...lu-felni-18-4db Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 http://www.vezess.hu/data/kresz/kresz.html változások 2010-re "A jelzőőr vagy a polgárőr jelzőtárcsával vagy – feltartott, vagy vasúti átjárónál az úttesten állványra helyezett – piros fényű lámpával adott jelzésére meg kell állni." ######a.....az összes játékkatona, wannabe rambo, meg puhapöcsű hatalommániás ezután játszhatja a főnököt? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 "A jelzőőr vagy a polgárőr jelzőtárcsával vagy – feltartott, vagy vasúti átjárónál az úttesten állványra helyezett – piros fényű lámpával adott jelzésére meg kell állni." ######a.....az összes játékkatona, wannabe rambo, meg puhapöcsű hatalommániás ezután játszhatja a főnököt? :huh: :lol: Most nem azért, de vasúti átjárónál nem így volt eddig is, csak polgárőr nélkül? :D Egyébként meg ja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Annyira azért nem vidám... bár biztos szórakoztató, röhögni, ha valakinek nem jól alakul valami... de még jó, hogy örömet tudtak okozni nektek... :huh: "A sofőrnek (Kakuszi Zsolt) csigolyasérülése van, várhatóan szerdán engedik ki a kórházból. A barátnője (Sáfár Barbara) navigált. Valószínűleg többet nem lehet majd rábeszélni, hogy versenyautóba üljön..." Ehhez képest ott röhögött a pálya mellett hogy hehe félreálltunk hogy ne legyünk útban. Csajnak se lett semmi baja csak megijedt picit. Látványos volt, Sportgézán is még mindig címoldalon van, ilyet ritkán lát az ember, mi pont láttuk, ennyi. Ha kimész egy rallyra úgysem tudod nézni hogy egyik vagy másik mennyivel ment jobbat, akkor azt várod hogy valaki keresztben menjen úgy hogy beteríti kaviccsal a nézőket vagy ugrasson akkorát hogy történjen valami, vagy kiessen a kanyarban. Ezek az élmények maradnak meg, pl anno Budapest rallin is amikor már csak egy féknyom volt ott ahol öcsém fényképezett előtte 1 mp-el, az is megmaradt "valahogy" és sokszor szóba kerül hogy mekkorát ugrott (mondjuk nem csak ő) amikor beesett a Honda közénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Most nem azért, de vasúti átjárónál nem így volt eddig is, csak polgárőr nélkül? :huh: De :lol: És ha jól tudom az a jelzőőr aki úgy dönt hogy irányítja a forgalmat :lol: Ergo ha piros lámpát kapsz, kiszáll vki a jobbegyből, beáll a kereszteződésbe és felülbírálja a lámpát akkor.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Amúgy ez volt a legjobb gép, elképesztően jó hangja van a V8nak és úgy ment mint állat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 DuEnről Litéri lassító: Murva gumival a csúszos aszfalton próbál megállni a mezőny a beláthatatlan kanyarban lévő lassító előtt. Több kevesebb sikerrel... Na de befejeztem a mikurallis flesselést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 De :lol: És ha jól tudom az a jelzőőr aki úgy dönt hogy irányítja a forgalmat :lol: Ergo ha piros lámpát kapsz, kiszáll vki a jobbegyből, beáll a kereszteződésbe és felülbírálja a lámpát akkor.... :D Jaja, így van a sorrend. Ha ember irányít (pl. rendőr), az felülbírál mindent, aztán jönnek a jelzőlámpák, aztán ha az sincs, akkor a táblák, ha az sincs, akkor jobbkézszabály -kivéve ugye vasúti átjárónál, mert a vonat ugye erősebb és gyorsabb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Most nem azért, de vasúti átjárónál nem így volt eddig is, csak polgárőr nélkül? :lol: Egyébként meg ja :huh: Olcsóbb a polgárőr, mint az ellopott akkukat pótolni a fénysorompókban ;) DuEnről Litéri lassító: Murva gumival a csúszos aszfalton próbál megállni a mezőny a beláthatatlan kanyarban lévő lassító előtt. Több kevesebb sikerrel... Na de befejeztem a mikurallis flesselést :lol: Ladások meg a pözsós jól abszolválta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 ... Na de befejeztem a mikurallis flesselést :D Miért? Ha van még, akkor jöhet. ;) A legjobb, amikor a háttérben a sok katasztrófa turista: "heeejjjj!!! ...hehhheeejjjj!!!" :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Olcsóbb a polgárőr, mint az ellopott akkukat pótolni a fénysorompókban :lol: ... Pedig ennyi erővel a polgárőr vigyázhatna az akksira is :huh: Hacsak nem ő viszi el ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 hehe http://www.autosszaki.hu/gumifelni/120059/...lu-felni-18-4db hát én kérek elnézést :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 hát én kérek elnézést :huh: :D egy vérbeli suzukis még azt is hozzátenné, hogy pont elfér alatta és nem ér bele sehol :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 egy vérbeli suzukis még azt is hozzátenné, hogy pont elfér alatta és nem ér bele sehol :huh: :lol: A kerekek biztos olcsóbban voltak, mint az ültetőszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 A legjobb, amikor a háttérben a sok katasztrófa turista: "heeejjjj!!! ...hehhheeejjjj!!!" :huh: :lol: :lol: És amikor a gumisort viszi: "Góóóóól!!!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 És amikor a gumisort viszi: "Góóóóól!!!" :huh: naugye hogy nem csak én vagyok katasztrófatúrista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Mi annó hozzászoktunk, hogy akkor kapjuk a legnagyobb ovációt, ha törik valami az autón, vagy ha megpörgünk :lol: Most már bevallhatom, hogy a Bala rallye-n is Antiék ovációjáért törtük ripityára a fatuskón a gépsast :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 hát én kérek elnézést :huh: :lol: szégyeld magad :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 szégyeld magad :huh: :lol: hát ne haragudj ez ez inkább a mostani kadettklubbosokra vall lássuk be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Mi annó hozzászoktunk, hogy akkor kapjuk a legnagyobb ovációt, ha törik valami az autón, vagy ha megpörgünk :lol: Most már bevallhatom, hogy a Bala rallye-n is Antiék ovációjáért törtük ripityára a fatuskón a gépsast :huh: huhh :lol: amúgy meg tudtuk :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 jól lent vannak a gsi árak... már 800ér vannak nagyon komolyak :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 az állatja :lol: kicsit olyan a szitu mint a TAXI sorozatba, hogy mindig akkor próbált meg a két srác lopni valamit mikor a rendőrök figyelték a helyet :huh: :lol: http://index.hu/bulvar/2009/12/09/rendorok...gy_rendorautot/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts