Tom Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 meg rá kellett jönnöm x év után h nemcsak a kocsim létezik :wink: Miért nem csak az létezik??? :( :? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Az nem létezik... :-) Különben is akkor most mit csináltál a Csergőben??? Csajozni voltál bennt??? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ejj ejj miszta info központ :( vettünk kicsim retek pudvaláda ancsája alá 1 2 cuccot s miközbe ezen sorokat írom palacsintával teéliszájából egy rohaggy+ jött ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. Nekem is megfordult a fejemben tegnap egy gyenge pillanatomban, hogy v.hol 480 környékén el kellene passzolni a gépsast, főleg mikor kiderült, hogy a 4d éves kötelezője 19e. ft lesz, de aztán rájöttem, hogy a fene megenne, ha ezt megtenném.Szal még mindig a Corsa az, ami eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. várjá! le vagy maradva! mondjuk én sem beszéltem vele 2 napja erről tehát azóta 5 uj verzió születhetett :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Redi! Ha jól megnézed Coupe avatarját talán megkapod a választ... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Redi! Ha jól megnézed Coupe avatarját talán megkapod a választ... :-) azt már tudtam...sőt arról is mesélt mit szeretne helyette de bazs-t ismereve ez a pár nap alatt igen sokat változhatott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 azt már tudtam...sőt arról is mesélt mit szeretne helyette de bazs-t ismereve ez a pár nap alatt igen sokat változhatott :(Nem hagytam neki sok időt hogy meggondolja magát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 várjá! le vagy maradva! mondjuk én sem beszéltem vele 2 napja erről tehát azóta 5 uj verzió születhetett :D :D Lehet, hogy bejön a Diesel Kadett Combo terv? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 végre 1 jó cultot építs már bazs vmi kis dobozost amit anno témáztunk :idea: én meg most elkezdtem összerakni a vast háááááááááát ezek a gyári cuccok még mindig nem tetszenek viszont kezd autó formája lenni a vasamnak :( egy csomó praktikus dolog került bele: van világítás, elektromosság, lassan 4en is be tudunk ülni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Azért ma már sikerült pár autósnak meglepetést okoznom.Hamar eltünt a mosoly az arcukról. :( Nah igen, nagyon nagy feelingje van ennek a kasztninak.. én már csak tudom :wink: De a tied hogy ráadásúl karaván is... :shock: :wink: :D Ez gyors csere volt amúgy. Bazs: mi lesz helyette? És kicsit mintha torzítani ez az avatarkép neeem? vagy ilyen hoszúúúúúúúúúúúú ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha esetelg holnap este kinézel a Lurdihoz este (mert hogy lesz tali... :-) ) akkor szívesen megmutatom, és még talizhatsz is pár elvetemülttel odakinnt... :-) Vagy ha nem bírod addig, és kell egy kis bemutató, akkor sassolj IDE! :wink: Utsó comment az oldalon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Köszi a meghívást,már több hete tervezem a részvételt,de mindig közbejön valami.Most pl. darabokban a váltóm. Az autódat is szívesen megnézném,egy körre be is fogok kéredzkedni melléd,ha egyszer végre kijutok. Akkor iratkozz fel a listára sztem :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. Nekem is megfordult a fejemben tegnap egy gyenge pillanatomban, hogy v.hol 480 környékén el kellene passzolni a gépsast, főleg mikor kiderült, hogy a 4d éves kötelezője 19e. ft lesz, de aztán rájöttem, hogy a fene megenne, ha ezt megtenném.Szal még mindig a Corsa az, ami eladó. Sajnos nekem is ennyi.. sacc. de anno belegondoltam.. 1.6 os verdám volt.. "gyengébbet" nem igazán akartam, igaz dizelre meg nem is gondoltam. no és az 1.6-2.0 ig ha jól tom, ugyanaz a tarifa :? Majd most utánajárok h mi a téma, mert ahol eddig voltam, Union klub kötelező(magyar autóklub) ott váltás lett. ha jól látom, más biztosító van már a MAK oldalán.. és talán drágábra jön ki.. na de ez itt kicsit off.. van külön helye nekije.. Egyébként meg ha nem akar széthullani a GSi, én tuti azt tartanám meg a helyedben.... nem hinném h a Corsa kötelezője olyan rettenetesen olcsóbb lenne... bár nem tudom mennyi. viszont a feeling tuti sokkal másabb. Én is párszor elgondolkodok, hogy ejj ejj.. "most" tankoltam, és már megent mehetek... milyen jó lenne 6-7 literrel eljárni.. de aztán eszembejut, hogy de mégis, mennyivel másabb is :? 8) .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 végre 1 jó cultot építs már bazs vmi kis dobozost amit anno témáztunk :idea: én meg most elkezdtem összerakni a vast háááááááááát ezek a gyári cuccok még mindig nem tetszenek viszont kezd autó formája lenni a vasamnak :( egy csomó praktikus dolog került bele: van világítás, elektromosság, lassan 4en is be tudunk ülni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 valami jót akarok, de még nem tudom, mit :roll: a sárgáról a kép amúgy nem torz, csak félig hátulról van fényképezve és a caravan dolgozó lány husszú :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Laci! A Corsáé 2780ft/hó. Ezen a képen meg érdekes a síma Astra lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 @bazs: jólennehafelvennédaztakurvatelefont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tegnap elvitték........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 gondolom volt szívszakadás.... vagy nepá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 jaja, az asszony még megis siratta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 tegnap találtam 2db belsővilágítás késleltető áramkört érdekel vkit? az egyikbe vannak alkatrészek is a másikra nem emléxem (lehet hogy csak a NYÁK van meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ha müxik és kipróbálható akkor az 1iket blokkolnám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tegnap elvitték........ Akkor most már te is GSitlen vagy. :( A céges gép legalább jól dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 tegnap találtam 2db belsővilágítás késleltető áramkört érdekel vkit? az egyikbe vannak alkatrészek is a másikra nem emléxem (lehet hogy csak a NYÁK van meg) Akkor stipi stopi...:-) Aztecnak már úgy sem kell... :-( :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts