Atommanó Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Combfixet, vagy ilyen cuki kis rózsaszínű ruhát szeretnél? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Combfixet, vagy ilyen cuki kis rózsaszínű ruhát szeretnél? :huh: Combfix nélkül a balos jó lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 puncsot :lol: http://www.austrianfood.net/i/strohrum.jpg Nyami!Orrodat is tiszticsa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 mennyibe fog ez egyeseknek kerülni? Mondjuk én csak örülök, mert tudtam aludni, senki nem keltett fel telefonálással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Combfixet, vagy ilyen cuki kis rózsaszínű ruhát szeretnél? :huh: félek h a combfix húzza a szőrt a lábamon...elég lesz a baloldali csaj meg a Commo :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 puncsot :huh: Még van, lehet ez megoldaná a hőemelkedést is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Még van, lehet ez megoldaná a hőemelkedést is :huh: király, nemsokára indulok felétek úgyis, majd beszaladok....hőemelkedés sajnos még tényleg nincs megoldva...2napig nem volt most 2 napja megint van - most is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 király, nemsokára indulok felétek úgyis, majd beszaladok....hőemelkedés sajnos még tényleg nincs megoldva...2napig nem volt most 2 napja megint van - most is ... Csak ha nem fertőzöl, akkor jöhecc, tod nekünk most karanténban van mindenki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 király, nemsokára indulok felétek úgyis, majd beszaladok....hőemelkedés sajnos még tényleg nincs megoldva...2napig nem volt most 2 napja megint van - most is ... mé mi van Gelko hinis vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Csak ha nem fertőzöl, akkor jöhecc, tod nekünk most karanténban van mindenki :lol: ezért nem megyek felétek már jóideje ha nem tűnt volna fel :huh: mé mi van Gelko hinis vagy? elvileg nem. egy hónapja hőemelkedésem van. semmi megfázás vagy torokfájás. sima labor volt már az rendben van, ultrahangok is megvoltak azon sem találtak, most az ANTSZ-nél van a vérem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 ....most az ANTSZ-nél van a vérem ;).... Ááááá, igazi vérszívók azok :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 egy hónapja hőemelkedésem van akkor most kicsit meleg vagy? :huh: azé jobbulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 akkor most kicsit meleg vagy? :huh: azé jobbulást Mondd, hogy tüssszenesen rád és akkor nem fogsz ennyire poénkodni :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 király, nemsokára indulok felétek úgyis, majd beszaladok....hőemelkedés sajnos még tényleg nincs megoldva...2napig nem volt most 2 napja megint van - most is ... Az atom miatt itt oltani sem kell , semmi sem jut el idáig! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 elvileg nem. egy hónapja hőemelkedésem van. semmi megfázás vagy torokfájás. sima labor volt már az rendben van, ultrahangok is megvoltak azon sem találtak, most az ANTSZ-nél van a vérem :huh: Mandulád van még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Mandulád van még? Ezt most miért kérdezed tőle? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Ezt most miért kérdezed tőle? :huh: :lol: :lol: Mert Macinak nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Azért, mert pl. nekem tavaly az okozott hasonló problémákat, majd a fül-orr-gégész találta el a probléma gyökerét. ui: Xray! bitte rendezni your aláwrote to onlííí 3 sor. Thenksz. Különben rád küldöm a gonosz Atommanót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 még minden szervem megvan de ha valakinek kell valami szóljon, biztosan meg tudunk egyezni. a májat mondjuk nem ajánlom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 még minden szervem megvan de ha valakinek kell valami szóljon, biztosan meg tudunk egyezni. a májat mondjuk nem ajánlom :huh: Akkor keress fel egy gégészt, és kérd meg, hogy tenyésszék ki a garatmintád. Mondjuk jó, ha előtte nem szedsz antibiotikumot. :lol: Nekem is hőemelkedésem volt csak, aztán ugrott a mandula és azóta jól vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Akkor keress fel egy gégészt, és kérd meg, hogy tenyésszék ki a garatmintád. Mondjuk jó, ha előtte nem szedsz antibiotikumot. :lol: Nekem is hőemelkedésem volt csak, aztán ugrott a mandula és azóta jól vagyok. ez jól hangzik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 ez jól hangzik :huh: Érdemes fogászatra is elugrani,nekem egy lyukas fog okozott hasonló dolgokat,mondjuk az is a nyirokrendszeren keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Érdemes fogászatra is elugrani,nekem egy lyukas fog okozott hasonló dolgokat,mondjuk az is a nyirokrendszeren keresztül. EGR szelep? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Patyi Laci 30-922-6040 Köszönöm Redi,beszéltem is vele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 hát ha csak ennyi változik az túlélhető http://index.hu/belfold/2009/12/06/valtozn...tasi_szabalyai/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts