Gelko Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Simán... 6X6-nál is be szoktak... meg van olyan, hogy technikus... ő szereli a kihelyezett rádiókat, de közben simán taxizik, ha kell... nesze neked taxisvizsga meg páv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 nesze neked taxisvizsga meg páv Biztos van nekik is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 nesze neked taxisvizsga meg páv Pórtóríkói Állami Vasutak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 nesze neked taxisvizsga meg páv Nálam mindenesetre a néni megbukott (volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ha hozzám beülne edvinmarton én nem ismerném fel, de még csak nem is hallottam róla eddig soha. Amúgy érdekes út volt nélküled, egy 50 körüli nő jött értünk fél ötkor, kérdem csókolom teccik éjjel is dolgozni? Áá csak így néha délután mer kell a pénz amúgy én diszpécser vagyok :huh: Nem is igazán jó irányba indult el és mondom neki az M3-on befelé hogy csókolom árpádhídon megyünk a margithid budai hídfőhöz? Ááá nem a GPS szerint a Lánchíd sokkal rövidebb. Nincs dugó? Ááá most voltam ott fél órája nem volt semmi. Aha, namármost a hősökterén a legkülsőből akart balra fordulni, de nem engedték be, mögötte meg villogtak dudáltak, jól nyomta ;) Majd Oktogonnál féklámpaerdő, mondom csókolom köszi a fuvart, itt tessék félreállni, megyünk villamossal :angry: Hazafelé éjjel kettőkor meg a szerencsétlen csávó a ház park felőli oldalán állt meg, nem az út felőlin, és nem ment egy kört se, így 20 perc után sikerült felvennie minket azután hogy hívtuk. (ebben benne volt az is hogy közben hívtam a társaságot hogy mivanmá, és ők is hívtak hogy hol vagyok) Vicces volt :D :lol: :lol: Melyik taxitársaság volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Tegnap Vecsésen lenyúlták a pénztárcámat, van egy törzshelyünk egy kis közért, odajárunk kávézni, enni, inni, meg csak úgy bandázni :blink: leraktam a pultra a tárcámat a 2x1l őszibaracklé mellé amit vettem, közben ment a marhulás és bent volt még egy alkoholista, oda jár az is évek óta a kis üveges páleszt nyomatja, aztán egyszercsak eltűnt, persze a tárcámmal a hóna alatt, és nem vettük észre :lol: mi is összeszedtük magunkat, elmentünk a shellre, tankolni akartam és akkor vettem észre hogy tárca meg sehol, gyorsan vissza a közért, mondja a tulaj hogy biztos hogy az a Feri volt mert az már lopott tőle is, na mondom akkor nekem annyi, mindenem benne van, tb kártya, adó kártya, személyi, jogsi, lakcím kártya, páv2, taxis vizsga, droszt engedély, kötelező bizti, zöldkártya, forgalmi, taxi óra hitelesítési engedély, bankkártya, meg 93000Ft és olyan 20-30 euro között apróba. Na elkezdtük keresni az embert, bementem a legközelebbi kocsmába hogy járt e ott, persze hogy járt ivott 2 felet meg vett 2doboz cigit, ekkor már ezerszáz volt hogy ő vitte el, másfél óra kergetés után egyik kolléga meglátta hogy bement a műszaki boltba, ezerrel oda, és bementem, ott állt a pultnál és fizetett, persze az én pénzemből :) hát kicsit elbeszélgettem vele még ott bent a boltba ;) aztán kivittem mert a boltosnéni rosszul viselte ezt a beszélgetést. Kint elővette a kést hogy ő nem vett el semmit, meg nincs is nála semmi, meg megszurkál, úgy ráugrottam mintha egy jó csaj lett volna :) térdepeltem a hátán és hívtam a rendőröket, néha kicsit oda oda csaptam hogy nyugsziiiiiiiiiiikk :( mire kijöttek a rendőrök legalább 50 ember volt körülöttem, amiből 45 véncsaj és rikácsoltak hogy ne bántsam azt a szerencsétlent, jóhogy elbírok vele :angry: kb.. 16 perc után kijöttek a rendőrök is, legalább 6x kapcsoltak ide oda a telefonba mire megkérdezték hogy hol vagyok :D megbilincselték a rendőrök, megmérték a kést de nem volt csak 7.6 centi, attól nem lett volna bajom ha hasbaszúr :P ;) de a lényeg hogy előkerült minden, a saját tárcájába rakta át a pénzt az én tárcámat meg berakta a derekához, 4000Ft-ot költött el belőle, végül is ennyi hiányzott a cuccból. Az volt a szerencsém hogy nem dobta ki az én tárcámat alahol, mert ha kidobja akkor nekem cumi, nem tudom bebizonyítani hogy az a 90,000Ft az az én pénzem, de nem is a pénz volt a lényeg hanem a papírok, 2 hónapig tuti nem dolgoztam volna, nembeszélve arról hogy mire beszerzem az összes cuccot újra :lol: csak a forgalmi meg a zöldkártya 100,000Ft mert műszaki vizsgára kell vinni ilyenkor, nagyjából ennyi volt a tegnapi nap, 6 órán át voltam a rendőrségen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ezüst tálca? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ezüst tálca? :huh: :lol: :lol: tárca na, sose tudtam írni, és már nem is fogok tudni, öreg vagyok már a tanuláshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 bakker komoly story szerencséd volt ,hál isten .....4 rugó elég olcsó tanulópénznek mák..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 bakker komoly story szerencséd volt ,hál isten .....4 rugó elég olcsó tanulópénznek mák..... Az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 bátor ember h taxistól lop mikor többen vannak....remélem azért erősen térdeltél rajta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 :huh: :lol: Melyik taxitársaság volt? Fullfümf. Jó arc ez a Feri de Te is a pék######áé készítesz össze rablási egységcsomagot és hagyod kint a pulton. Ha bemész egy kávéra akkor nem elég ha van nálad egy ezres? :D Na mindegy lényeg hogy ennyivel megúsztad Ferit meg remélem a rendőrök is jól megverték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 az semmmi ez már azért durva :huh: http://www.youtube.com/watch?v=4iiaFHRGRak...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 bakker komoly story szerencséd volt ,hál isten .....4 rugó elég olcsó tanulópénznek mák..... Sztem a Feri jobban járt, mintha téged lopott volna meg :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Sztem a Feri jobban járt, mintha téged lopott volna meg :huh: :lol: :lol: Vagy Szonikot. Asszeretném kérdezni hogy mikulásrallira megye valaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Vagy Szonikot. Asszeretném kérdezni hogy mikulásrallira megye valaki A mikulás biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 kinyírtuk a suzukiba a váltótt :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Na ma bővült a család... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot,és többször olvastam már egy általatok kedvelt szerelőről,aki itt a Tatai úton dolgozik. Megtudnátok nekem mondani,hogy pontosan hol találom meg őt,illetve valamilyen egyéb elérhetőségét is megköszönném. Anyum C16NZ-s astrája játssza azt,hogy egyszercsak nem indul,kattan az önindító,a behuzómágnes elvileg tevékenykedik valamit,viszont semmi.Betolásra beindult,utána másfél hónapig semmi baja nem volt,pöcc-röff..aztán most megint minden előzmény nélkül megnyekkent.Volt már villamosságisnál is,de nála természetesen minden rendellenesség megszűnt :huh: Szóval örülnék,ha találnék végre egy rendes szerelőt,aki tényleg odafigyel,és alapos. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv,Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 bakker komoly story szerencséd volt ,hál isten .....4 rugó elég olcsó tanulópénznek mák..... Bizony az! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 bátor ember h taxistól lop mikor többen vannak....remélem azért erősen térdeltél rajta :huh: Szerintem nem bátor, csak h@@@e, nem gondolkodnak az ilyenek! Ja erősen, már csak a kés miatt is, nehogy megmozduljon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Fullfümf. Jó arc ez a Feri de Te is a pék######áé készítesz össze rablási egységcsomagot és hagyod kint a pulton. Ha bemész egy kávéra akkor nem elég ha van nálad egy ezres? :lol: Na mindegy lényeg hogy ennyivel megúsztad Ferit meg remélem a rendőrök is jól megverték :lol: Tudod hány kolléga pofázta ezt nekem állandóan? Persze a 350 zónásnak mindenkinek külön van a pénze, a papírok, meg a váltópénz, csak nekem volt egybe :huh: mostmár szétpakoltam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 wazze Anti ez nagyon cééééépppp, nekem is kell egy ilyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 wazze Anti ez nagyon cééééépppp, nekem is kell egy ilyen :huh: Bordeaux-i dog kisfiú, 8 hetes... iszonyat miket művel... :lol: Anyukája: Apukája (bár nem a legjobb kép róla, élőben valami brutál szép): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts