Atommanó Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nem hááátt, gyúrok rá minden nap! :D :huh: Majd ha már nem csak szűkmarkúságán változtat, hanem szűk öklűségén is, akkor majd másképp látod... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Majd ha már nem csak szűkmarkúságán változtat, hanem szűk öklűségén is, akkor majd másképp látod... :huh: :lol: Perverz dög ;) Aztán kitudja, december 26.-án millenáris parkban lesz valami koncert amire meghívott, lehet addig még változok :angry: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Majd ha már nem csak szűkmarkúságán változtat, hanem szűk öklűségén is, akkor majd másképp látod... :huh: :lol: Majd amikor tapsol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 :huh: :lol: :lol: :D ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 én sem mentem el. nem ütötték el a haveromat miközben nem mentünk a Hősökre. Ezek után az autós nem verte őt meg és nem rúgdosta szét a cangáját. A csávó nem volt egy IQ vadász gyúrósgyökér. a rendszáma nem hka-310 volt és nem egy első rendszám nélkül közlekedő fekete tuning opellel volt. ezek után mikor nem szedte össze magát és a bicóját a haverom, nem mentünk el a Hősökre. Nem sajnálom h amikor nem állt mellém a rohamsün és nem videózta le a pofámat a Nyugatinál, akk nem indultam el haza. nem volt jó és legközelebb se fogok menni. soha ne legyen több ilyen! ja és szüntessék meg az összes bicikliutat budapesten. :huh: (nehéz ez a fordítvaírás..vagy nem nehéz?!xD) ki ismer magára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 én sem mentem el. nem ütötték el a haveromat miközben nem mentünk a Hősökre. Ezek után az autós nem verte őt meg és nem rúgdosta szét a cangáját. A csávó nem volt egy IQ vadász gyúrósgyökér. a rendszáma nem hka-310 volt és nem egy első rendszám nélkül közlekedő fekete tuning opellel volt. ezek után mikor nem szedte össze magát és a bicóját a haverom, nem mentünk el a Hősökre. Nem sajnálom h amikor nem állt mellém a rohamsün és nem videózta le a pofámat a Nyugatinál, akk nem indultam el haza. nem volt jó és legközelebb se fogok menni. soha ne legyen több ilyen! ja és szüntessék meg az összes bicikliutat budapesten. :lol: (nehéz ez a fordítvaírás..vagy nem nehéz?!xD) ki ismer magára? :lol: Hupsz... én tom... meg is találtam a cikket a googleben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 hááááááát őőő :lol: találtam 1 képet a gépemen ahol hátulról levan fotózva 1 fekete gsi ezzel a rendszámmal és beírtam gugléba és ezt dobta ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 a hka310 a szonik géjesiiije. nem? :huh: hol a cikk??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 a hka310 a szonik géjesiiije. nem? :huh: hol a cikk??? Írd be ezt a gúgliba... "nem hka-310 volt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 :huh: megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 :huh: megvan :lol: Nekem anno mesélte is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Nekem anno mesélte is... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Írd be ezt a gúgliba... "nem hka-310 volt" hehehehe :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 szerk: inkabb nem is reagálok mert ... idegesit :huh: még ö van felháborodva ... haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 szerk: inkabb nem is reagálok mert ... idegesit :huh: még ö van felháborodva ... haha szegény biciklis.... te antiszociopata potenciális tömegraveszélyes ember vagy a társadalom söpredéke ,és mi átlag becsületes polgárok retteghetünk háááát milyen világban élünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 legalább kiraboltad vagy vmi?? Óra, arany,pénz?nájki érmexx? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM...feature=related Jellemző... az oroszok kb ennyire szarnak bele az egészbe... :lol: a végén még szinte interjú is készül velük... :lol: Nem mellesleg esik az eső, miközben ezt a 0-300-as mókát nyomják... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 legalább kiraboltad vagy vmi?? Óra, arany,pénz?nájki érmexx? :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Itten vagyok eeee :D Hívj vagy küldj egy sms-t előtte fél nappal, hogy letudjak mondani minden mást ;) :) :lol: Mostanában Edvin Marton akaszkodott rám, de nem szokott szűkmarkú lenni :angry: Viszem hozom szinte hetente 2x 3x hétfőn is megyek érte. Ha hozzám beülne edvinmarton én nem ismerném fel, de még csak nem is hallottam róla eddig soha. Amúgy érdekes út volt nélküled, egy 50 körüli nő jött értünk fél ötkor, kérdem csókolom teccik éjjel is dolgozni? Áá csak így néha délután mer kell a pénz amúgy én diszpécser vagyok :huh: Nem is igazán jó irányba indult el és mondom neki az M3-on befelé hogy csókolom árpádhídon megyünk a margithid budai hídfőhöz? Ááá nem a GPS szerint a Lánchíd sokkal rövidebb. Nincs dugó? Ááá most voltam ott fél órája nem volt semmi. Aha, namármost a hősökterén a legkülsőből akart balra fordulni, de nem engedték be, mögötte meg villogtak dudáltak, jól nyomta :blink: Majd Oktogonnál féklámpaerdő, mondom csókolom köszi a fuvart, itt tessék félreállni, megyünk villamossal :) Hazafelé éjjel kettőkor meg a szerencsétlen csávó a ház park felőli oldalán állt meg, nem az út felőlin, és nem ment egy kört se, így 20 perc után sikerült felvennie minket azután hogy hívtuk. (ebben benne volt az is hogy közben hívtam a társaságot hogy mivanmá, és ők is hívtak hogy hol vagyok) Vicces volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 diszpécser hogy ugorhat be taxizni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 diszpécser hogy ugorhat be taxizni ? Ha lekéste a buszt a munkahelyére menet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 még egy ilyen poén és a gyíkoddal bajok lesznek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 még egy ilyen poén és a gyíkoddal bajok lesznek ;) http://www.californiaherps.com/lizards/ima...cnotaildnco.jpg :lol: :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 diszpécser hogy ugorhat be taxizni ? Simán... 6X6-nál is be szoktak... meg van olyan, hogy technikus... ő szereli a kihelyezett rádiókat, de közben simán taxizik, ha kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts