opel16v Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 nekem erről az amerikai filmek jutnak eszembe mikor csórikám megveszi az öreg chevy-t és suli/meló után elmegy az ilyen szervizekbe és egész éjjel szerel :lol: pl : Stephen King Christine-je...csak ott nem Chevy volt hanem Plymouth Fury... A kezdeményezés nagyon jó, de ez sajnos még nem az amcsi filmek feelingje, ugyanis árban csak akkor jó, ha tényleg csak egy-két órás kis dolog van az autón, amit mondjuk jobb a meleg (tényleg, fűtött?) műhelyben megcsinálni, mint a ház udvarán, vagy a parkolóban. Soknapos szerelések esetén súlyos összegek jönnek ott össze, amire nincs pénze nálunk az Arnie féléknek :lol: Nekem is jó lenne néha ilyen, de sajna messze van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Wehe: stefan_ (Istvan Barta) üzenete: *kell vennem pukis fóliát *a soroksári úton találtam egy boltot, nincs is vészesen messze Xray©™ alias Blitz78© üzenete: *Fingjá bele egy zacskóba :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Wehe: stefan_ (Istvan Barta) üzenete: *kell vennem pukis fóliát *a soroksári úton találtam egy boltot, nincs is vészesen messze Xray©™ alias Blitz78© üzenete: *Fingjá bele egy zacskóba :huh: :lol: ilyen van nekem is :lol: és mikor lesz véééhat?XD stefan_ (Istvan Barta) üzenete: előbb ótó kell, aztán meglátjuk elgurul e ismét a gyógyszer nAgyFEj!!! üzenete: van olyan verzió h nem gurul el?:-OXD stefan_ (Istvan Barta) üzenete: :F nem valószínű .)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ilyen van nekem is :D és mikor lesz véééhat?XD stefan_ (Istvan Barta) üzenete: előbb ótó kell, aztán meglátjuk elgurul e ismét a gyógyszer nAgyFEj!!! üzenete: van olyan verzió h nem gurul el?:-OXD stefan_ (Istvan Barta) üzenete: :F nem valószínű .)) Hát igen az élet apró örömei! :huh: :lol: Stefán komp akart lenni de nem komplett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Azért örülök, hogy ezekkel a xar poénokkal valakinek még örömet tudok okozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha fáztok már a kinti szereléstől menjetek ide ! - csak vigyétek a MOTE tagságitokat is :huh: az ötlet nagyon jó szerintem, de nem tudom mennyire lesz rá kereslet. Aki magának bütyköl általában nem a gazdagabb fajtából van szerintem, aki meg másnak annak meg van helye hozzá. Nem tűnik amúgy valami nagynak a hely ennél még Diny vidéki műhelyében is több a férőhely majdnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Már délben fent volt mindenhol... :D én nem ülök egész nap a gép előtt... :lol: :lol: (már) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 A kezdeményezés nagyon jó, de ez sajnos még nem az amcsi filmek feelingje, ugyanis árban csak akkor jó, ha tényleg csak egy-két órás kis dolog van az autón, amit mondjuk jobb a meleg (tényleg, fűtött?) műhelyben megcsinálni, mint a ház udvarán, vagy a parkolóban. Soknapos szerelések esetén súlyos összegek jönnek ott össze, amire nincs pénze nálunk az Arnie féléknek :lol: Nekem is jó lenne néha ilyen, de sajna messze van :huh: az oldalukat megnézve tényleg nem tűnik rossznak a csápos emelő nagy királyság és ahogy látom van mindenféle szerszám meg eszköz....bár a dijszabással nem mindig vagyok kibékülve....de ha tudom, hogy van ilyen simán idemegyek mintsem egy udvarban sz....k a kerékcserével szar szerszámokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Tudom nem a legjobb forum ez erre, de nincs valakinek eladó gsi alufelnije? Sürgős lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Tudom nem a legjobb forum ez erre, de nincs valakinek eladó gsi alufelnije? Sürgős lenne! Pedig de... ez a legjobb... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hupsz...egy BMW börnáut... :lol: Redi, bocsi, hogy tegnap nem köszöntem el, de félő volt, ha nem lépek ki azonnal az ajtón a csaj marasztalt volna.... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 jó a kezdeményzés és kész. mindig mindenben találnak az emberek rosszat, meg h nem is olyan jó :huh: igény meg van rá mert per pill el vannak havazva...ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 az ötlet nagyon jó szerintem, de nem tudom mennyire lesz rá kereslet. Aki magának bütyköl általában nem a gazdagabb fajtából van szerintem, aki meg másnak annak meg van helye hozzá. Nem tűnik amúgy valami nagynak a hely ennél még Diny vidéki műhelyében is több a férőhely majdnem. Na igen,de lesz az még több férőhelyes is. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 jó a kezdeményzés és kész. mindig mindenben találnak az emberek rosszat, meg h nem is olyan jó :huh: igény meg van rá mert per pill el vannak havazva...ennyi. Havat említettél??? Indulok... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Havat említettél??? Indulok... :huh: :lol: :lol: lapátot ne hagyd otthon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Havat említettél??? Indulok... :lol: :lol: :D http://www.youtube.com/watch?v=O-AOQHX4MjA:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Havat említettél??? Indulok... :huh: :lol: :lol: Már rég építettél hóembert, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Már rég építettél hóembert, mi? :lol: Pedig csak elég lenne hozzá egy flakon hó-spray meg egy tükör :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 A miért nem szabad drága kocsit venni mai epizódja Ez a kép még akkor fogadott amikor kiszaladtam a boltba, mondom ha indulok majd úgyis arrébbtolom. Aztán amikor lementem hogy na akkor indulok, egy cigó nyanya szétpakolta az előttem lévő kukák közül az út felőlit. Majd amikor mondtam neki hogy legyen szíves arrébb húzni a kukákat merhogy kiállnék, akkor úgy válaszolt mint Csubakka :lol: De azért arrébbhúzta :huh: BCsabi ma 8-9 óra felé dolgozol és leszel a Jászai Mari tér felé? :lol: Ha nem válaszolsz itt majd hívlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 pedig kifért volna arrébb húzás nélkül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 cigó nyanya roma, jó ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 roma, jó ? :huh: Hidd el hogy nagyon koszos büdös fogatlan undorító beszélni is képtelen kukaturkáló czigány volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hidd el hogy nagyon koszos büdös fogatlan undorító beszélni is képtelen kukaturkáló czigány volt :huh: :lol: :lol: na azért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts