turkymedve Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 sziasztok. az elején kezdeném az én kis gondomat! le merült a vectram-nak a kulcsban lévő elem pótkulcsban még csak nem is volt ellem de én azt nem tudtam mert még csak nem rég vetem meg :lol: Amikor be dugtam az elem nélküli pótkulcsot rögtön ki is mutatta a komputer hogy nincs benne nafta de ez még semmi azzal a lendülettel észre vettem hogy a műszer falon (km óra mellet) mutat egy autót és rajta egy óriási lakatot ki is vettem rögvest a kulcsot úgy tizedik boltban találtam is megfelelőt 2032 típust ki is cseréltem sikeresen még ! újra is tanítottam a pótkulcsot (az elsőt el rontottam leeset róla a cinezett gomb) de most hogy már jó az elem erre fel meg már ki mutatja a rejtet hiba jelet de csak addig ég míg be nem indítom a kocsit utána el is tűnik Na ez lenne a kérdésem csak hogy ez csak az előzményeket mutatja hogy volt egy ilyen jelegű gond! ha igen akkor hogy tudom ezt a jelzést ki ütni?? mert hát ezért nem szívesen szeretnék 6 ezret fűzetni ami persze csak 2 perc :huh: ! Segítségeteket előre is köszönőm turkymedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 A 7en nekem is elszállt a bizti benne:) 3év alatt először. Úgy látszik ez a 7 egy ilyen gsiablaktörlőbiztosítékgyilkos7 :huh: nekem a hátsó szált el tavaly , azóta is úgy van , Lóri mondta odaadja az övét mert neki nem kell,,, majd cserélem , de hogy a biztikör közös az elsőével ezt valahogy nemértem, kiveri a hátsó a biztit és nem megy az első sem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hali mindenkinek! Itt a tél, téligumi kéne... Kérdésem: 286os első cali fékekre rámegy a 15"ös lemezfelni? Tudom nem nehéz kipróbálni egy gumisnál, de így mégkönnyebb megtudni talán:) Valakinek van tapasztalata ebben? Előre is thx! 284-es és 288-as fék van csak. :huh: 6x15 ET49 lemezfelnik és a gyári alufelnik is felmennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 COD4 MW2 Elég komoly a grafika sőt , a történet is jó , bár az orosz reptéren csak ugy terroristaként civileket ölni , hát nemtudom az a rész nem jött be a történet jó , néha átváltozik húsdarálóvá.... a fegyver arzenál nagyon komoly! ja tudom ez nem a za topik de most direkt ide nyomtam! :huh: Nálam kapott egy 5* -t , így elballagok és megveszem majd originálba! Megéri a pénzét! Nagyon komolyat gurított az Activison... és az Infiniti Ward.... Én még mindig inkább BF fan vagyok,nekem az jobban bejön.A Cod még mindig az eszetlen hentelésről szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Én még mindig inkább BF fan vagyok,nekem az jobban bejön.A Cod még mindig az eszetlen hentelésről szól. Jó a BF csak az nekem tul árkád... ja a cod meg a ló másik oldala... az OPF2 viszont a kettő közt van.... így nálam az überált legjobban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Jó a BF csak az nekem tul árkád... ja a cod meg a ló másik oldala... az OPF2 viszont a kettő közt van.... így nálam az überált legjobban! MW2 nagykirály szerintem, annyira nem hentelős, a repteres résznek téleg semmi értelme :s mondjuk emiatt oroszoknál be is lett tiltva a játék. Én xboxon nyomom, így a grafikával nincs gond :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 na megnéztem a biztit is meg a relét is. szoval a bizti jo, meg mukodik a hatso ablaktorlo is, a relé meg amikor kapcsolnám az első ablaktörlőt kattan tehát gut. szoval ezekszerint marad a torlomotor. vagy tévedek? és akkor nyugtassatok meg bármilyen astra f első ablakt.motor joo hozzá ugye(gsi) mert nem akarok feleslegesen rendelni ujat. meg ha már itt tartok akkor kicserélem dtm egykarura a rendszert. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 284-es és 288-as fék van csak. :huh: 6x15 ET49 lemezfelnik és a gyári alufelnik is felmennek. Akkor 284:) Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Jó a BF csak az nekem tul árkád... ja a cod meg a ló másik oldala... az OPF2 viszont a kettő közt van.... így nálam az überált legjobban! MW2 nagykirály szerintem, annyira nem hentelős, a repteres résznek téleg semmi értelme :s mondjuk emiatt oroszoknál be is lett tiltva a játék. Én xboxon nyomom, így a grafikával nincs gond :huh: :lol: Graffal nekem sincs gondom,az otthoni gép elbírja. Hol vannak már a BFV war-ok,amikor éjszakákat nem aludtam,mert taktikákat próbálgattunk az országos bajnokságra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem szerencsére még mennek az ablaktörlőim,de nekem van pár év előnyöm. Viszont tegnap megint elhagytam az egyik indexem búráját. :D Azon filózok,hogy vajh múltkor is ezt hagytam el, vagy a másik oldalt.. majd megnézem az otthoni gépen.. asszem csináltam fényképet.. Tegnap este jöttem haza Debrecenből a pályán. Megálltam sétélni egyet,mert ko voltam (reggel 4kor volt ébresztö,akkor mentünk), szal kiszálltam.. körbejártam a kocsit mozgás gyanánt.. aztán egyből felébredtem, ahogy megláttam a "hiányt" :huh: :lol: Szal kereshetek egy jobbos indexet.. ;) (szemből balos) ami van pót, az randa :lol: MW2: asszem kellene már egy kis helyet csinálnom a winyón :angry: sőőőt..inkább kérek egy winyót szülinapomra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Graffal nekem sincs gondom,az otthoni gép elbírja. Hol vannak már a BFV war-ok,amikor éjszakákat nem aludtam,mert taktikákat próbálgattunk az országos bajnokságra! :huh: Anno így voltam a Conter Striké-val mikor még én is nagyban űztem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 de most hogy már jó az elem erre fel meg már ki mutatja a rejtet hiba jelet de csak addig ég míg be nem indítom a kocsit utána el is tűnik ha a checkengine lámpáról beszélsz, akkor annak ez a normális működése :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 ha a checkengine lámpáról beszélsz, akkor annak ez a normális működése :lol: Úgy tudod eltüntetni hogy kiszeded a kis izzót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 na megnéztem a biztit is meg a relét is. szoval a bizti jo, meg mukodik a hatso ablaktorlo is, a relé meg amikor kapcsolnám az első ablaktörlőt kattan tehát gut. szoval ezekszerint marad a torlomotor. vagy tévedek? és akkor nyugtassatok meg bármilyen astra f első ablakt.motor joo hozzá ugye(gsi) mert nem akarok feleslegesen rendelni ujat. meg ha már itt tartok akkor kicserélem dtm egykarura a rendszert. :huh: Hali! Nekem 2 hete ugyan ez volt a gondom ,kattant a relé de nem ment az ablaktörlő motor. Én szétszedtem és kb 1 deci víz folyt ki a motorból és tiszta rozsda volt a belseje. Nekem is valami diesel astrából került bele az új és még csak a lábkiosztás sem egyezett de hibátlanul működik attól függetlenül ,szóval szerintem is bármelyik jó bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Úgy tudod eltüntetni hogy kiszeded a kis izzót :angry: :huh: :lol: :D ;) (Amúgy neppereknél bevett szokás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 sumaher leszerződött a braunhoz??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 sumaher leszerződött a braunhoz??!! még nem erősítették meg én úgy tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 még nem erősítették meg én úgy tudom apum barátja azt mondta leszerződött de még sehol nincs fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 apum barátja azt mondta leszerződött de még sehol nincs fent http://sportgeza.hu/forma1/2009/11/23/braw...nem_ter_vissza/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 http://sportgeza.hu/forma1/2009/11/23/braw...nem_ter_vissza/ ######a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 apum barátja azt mondta leszerződött de még sehol nincs fent Már délben fent volt mindenhol... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha fáztok már a kinti szereléstől menjetek ide ! - csak vigyétek a MOTE tagságitokat is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha fáztok már a kinti szereléstől menjetek ide ! - csak vigyétek a MOTE tagságitokat is :lol: k***ajó kezdeményezés :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha fáztok már a kinti szereléstől menjetek ide ! - csak vigyétek a MOTE tagságitokat is :lol: Hát én ezért nem megyek fel BP-re ha nem baj, igény lenne rá , de az ötlet valóban klassz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 nekem erről az amerikai filmek jutnak eszembe mikor csórikám megveszi az öreg chevy-t és suli/meló után elmegy az ilyen szervizekbe és egész éjjel szerel :huh: pl : Stephen King Christine-je...csak ott nem Chevy volt hanem Plymouth Fury... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts