bazs Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 a cabrio hátsó lököse szerintem jóval hosszabb oldalt, mint a normál gsi-lökös ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 a cabrio hátsó lököse szerintem jóval hosszabb oldalt, mint a normál gsi-lökös ;-) Igaz :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 a cabrio hátsó lököse szerintem jóval hosszabb oldalt, mint a normál gsi-lökös ;-) azért van a muanyagos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 hát... azzal lenne mit dolgozni, szobrászkodhatna bőven :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 hát... azzal lenne mit dolgozni, szobrászkodhatna bőven :( csak le kell venni a negativot az oldalarol és megtoldani nem olyan bonyolult az Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nem 500 Ft lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 csak le kell venni a negativot az oldalarol és megtoldani nem olyan bonyolult az üvegszálnál igen műanyagnál nem egészen ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 ....Fehérgsi, ha jó árban van, én a hátsó kerékagycsapágyakra vevő vagyok.... A tengelycsonkot kérd inkább, nincs külön csapágy, meg ABS jeladó hátul :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Köszi de megvettem Bazs autóját :( és rájöttem miért szeretitek ennyire a gsiket.Nagyon komolyan megy pedig a coupe se volt gyenge(gondoltam ezt akkor).Örülök hogy gsit választottam :D :D Sok-sok balesetmentes km-et, és sok-sok kellemetes pillananatot kívánok, amit az új kocsidban töltesz el :D :D :D :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 "kacsasárga" Háp-Háp :( :D :D Gratulálok az új autódhoz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Üdv a GSI-sek táborában... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Sonique Anti kocsijában mitől keletkezett a zárlat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 A dbilas kidörzsölte a kábelköteget, és ez okozta valószínűleg... :-( De Dr Sonique most már máshogy orvolsolta a dolgot...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Elnézést a láma kérdésért,de mi az a "dbilas"?? Eszik v ísszák vagy csak úgy bemászik és dörzsölget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Hát sajnos be nem mászott, de 2 nap alatt belegyűrtük... :-) Ez jelen esetben egy hengerenkénti pillangószelep ami dörzsölgetett, de maga a dbilas egy márka mint pl a az irmscher, vagy lexmaul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha esetelg holnap este kinézel a Lurdihoz este (mert hogy lesz tali... :-) ) akkor szívesen megmutatom, és még talizhatsz is pár elvetemülttel odakinnt... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 lehet én is kitolom a szekeret ha lesz 3time és akkor megmutat6nád Anti h megy a new profillal a gép :( Tomi.gsi mit is mondtál micsinász ha nem takarom ki a renccámod :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Jááá itt egy exclubtag... :-) Mi van veled brada, eltüntél mint öngyilkos a Duna mélyén...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha esetelg holnap este kinézel a Lurdihoz este (mert hogy lesz tali... )óakkor szívesen megmutatom, és még talizhatsz is pár elvetemülttel odakinnt... Köszi a meghívást,már több hete tervezem a részvételt,de mindig közbejön valami.Most pl. darabokban a váltóm. Az autódat is szívesen megnézném,egy körre be is fogok kéredzkedni melléd,ha egyszer végre kijutok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Természetesen lehet ám kocsi nélkül is jönni, tudom hogy úgy szarabb... Ha pedig megkérsz valamelyikünket biztos, hogy még el is hozna mert mi egy ilyen csapat vagyunk... :-) Meg különben is lehet hogy jövő héten csak a Te kocsid lesz ott, mert nálunk még sajnos ez is benne van a pakliban... :-) :-) Szóval ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Köszi! Tényleg! Most kihagyom,majd legközelebb. Bemutatkozó találkozásra szeretnék saját autóval menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ahogy gondolod... Nem erőszak a disznóbigyó, de tényleg nem lett volna gáz, ha nem saját verdával jössz... egy idő után úgy is meglátod hogy itt nem is az autók a lényeg hanem az ilyenkor esténként összeverődő kisebb nagyobb társaság, nem kis ökörködése... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Jááá itt egy exclubtag... :-) Mi van veled brada, eltüntél mint öngyilkos a Duna mélyén...??? déhogy tüntem L csak nem tool legszebb és legproduktívabb korszakom élem :( meg rá kellett jönnöm x év után h nemcsak a kocsim létezik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts