Albert Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 szentségtörés ilyen autóra feltenni ezt a felnit.... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-3271804 Lehet odaadnák alóla a smittekér cserébe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sárky007 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Heloka irjátok meg nekem végre, hogy az Astra F GSi közepes lábtecnikával mennyit fogyaszt!:) PLEASE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Heloka irjátok meg nekem végre, hogy az Astra F GSi közepes lábtecnikával mennyit fogyaszt!:) PLEASE sztem ne úgy írj legközelebb h a saját mailcímedre várod a választ hanem olvasgass itt :D sose volt gsim de sztem 9el eljárnak vele a kollégák nagyátlagban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 sztem ne úgy írj legközelebb h a saját mailcímedre várod a választ hanem olvasgass itt :D sose volt gsim de sztem 9el eljárnak vele a kollégák nagyátlagban :) 8,5-nél sosem evett többet a C20XE (mert ugye a GSi is elég tág fogalom :lol: ), igaz ez csak 900Kg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Heloka irjátok meg nekem végre, hogy az Astra F GSi közepes lábtecnikával mennyit fogyaszt!:) PLEASE város 9-10 autoút 7-8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 nah egész jól belőttem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 város 9-10 autoút 7-8 végre megírtad már de írta hogy a mélcímére kell csak nemfigyelsz. mérnem oda írtál? szörnyű vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Heloka irjátok meg nekem végre, hogy az Astra F GSi közepes lábtecnikával mennyit fogyaszt!:) PLEASE Hol használod, melyik napszakban, mennyire nyomod? Ja, és xe vagy ne? Nekem ilyenkor bőven 11 fölött van, de én nagyon sz@r útvonalon járok (Margit-híd miatt extra szopás), és elég rövid távon. Nyáron ez (amikor kevesebb auto van) 10 körül van. De ez szinte full város, dugóban ácsorgás, tökölés, rövid táv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Nekem ilyenkor bőven 11 fölött van Értsd: 14-15 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Blitz78 - I'Love the weekend.zip progi/club house móka akit érdekel .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 szentségtörés ilyen autóra feltenni ezt a felnit.... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-3271804 és jól néz ki az az új tető is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 én a netrisken nem kötnék biztositast egy szar cég .. nekem majd háromnegyed évembe telt mire a bonuszomat elintéztem és mivel rajtuk keresztül jön a szamla vagy hogyan .. no mind1 én soha többet netrisk .... meg a telefonszam meg e-mail cim kedvezmény .. hehe .. ha kell nektek kéretlen mail és telefon hivogatás hajrá :) szerk: inkabb erefele néz körül http://www.biztositas.hu/ mert most megneztem a netrisket kiváncsiság képen de elég baromságokat irt ez az oldal legalább korekt informáciot közöl Soha nem volt gondom velük,nem hívtak sosem telón,nem jött spam.Nem vagy te egy kicsit túl pesszimista? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Átirás, még mindig 20ft/ccm????? Dupla átirásnál mit kell duplán fizetni???? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Átirás, még mindig 20ft/ccm????? Dupla átirásnál mit kell duplán fizetni???? :D :lol: :lol: Nem tudom, de akkor nekem is öröm lesz átírni a 2300ccm-et. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Átirás, még mindig 20ft/ccm????? Dupla átirásnál mit kell duplán fizetni???? :) :) :D 1891 cm3 –től 24 Ft / cm3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Én mindig ott kötök, sose volt semmi gondom velük. Most is ott kötöttem újat. Én is náluk kötöttem eddig mindig.. soha nem volt problémám.. még a MÁV-os móka után, miatt se.. Lehet csak pont kifogta SXP Hol használod, melyik napszakban, mennyire nyomod? Ja, és xe vagy ne? Nekem ilyenkor bőven 11 fölött van, de én nagyon sz@r útvonalon járok (Margit-híd miatt extra szopás), és elég rövid távon. Nyáron ez (amikor kevesebb auto van) 10 körül van. De ez szinte full város, dugóban ácsorgás, tökölés, rövid táv. Hááát..a margit hídon tényleg sz..pás lehet :) (bocs..4órát aludtam.. fáradt vok :D ) Pont most volt a hiradóban, hogy sok kékvillogós megy át rajta.. persze csak addig sűrgős, ergo csak addig villog míg átér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Veteránautó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 hétfőn szabin elvittem a vectrát patyihoz átnézésre meg olajcserére majd utána egy opelöcsi nevű mukihoz aki kiütötte nekem tech 2-vel a légzsák hibát amit anno az üléscserekor generáltunk... mindne rendben volt olyan 12000 km-et mentem el a vekivel mióta megvettem... erre tegnap elkezdett 3 hengerezni meg check engine is világit :) Dini akkor ez bontható már ugye? :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Dini akkor ez bontható már ugye? :lol: :) :lol: azokból az autókból amiket leadsz nem sok bontani való marad B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 hétfőn szabin elvittem a vectrát patyihoz átnézésre meg olajcserére majd utána egy opelöcsi nevű mukihoz aki kiütötte nekem tech 2-vel a légzsák hibát amit anno az üléscserekor generáltunk... mindne rendben volt olyan 12000 km-et mentem el a vekivel mióta megvettem... erre tegnap elkezdett 3 hengerezni meg check engine is világit :) Dini akkor ez bontható már ugye? :lol: :) :D Trafó csere 48 kisker identben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 és jól néz ki az az új tető is. :) Szolgálati közlemény :) : Dénes, írtam Neked már 3 privit az utóbbi hetekben, nem kaptad meg őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Blitz78 - I'Love the weekend.zip progi/club house móka akit érdekel .... :) Bejön. Főleg az olyan rész, ami a 40-edik perc környékén van. Jó lett (ez a mix is :D )! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Blitz78 - I'Love the weekend.zip progi/club house móka akit érdekel .... :D Jön :) Figyi, az mp3-on mennyit tömörít neked a zip? Semmit? :) Ezexerint akkor a vizsgád után ismét a zenei oldalt erősíted nem az elköltözésest? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Jön :) Figyi, az mp3-on mennyit tömörít neked a zip? Semmit? :) viszont ha mp3-ba hagyja akkor sokaknak automatice elkezdi lejaccani a mediaplayer.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts