Stefan Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Már csak 12 évet kell várnom hogy 30 legyen a vas! :D az meg sip sup el tellik! :) Végül is a műanyag alkatrészek lassabban bomlanak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Végül is a műanyag alkatrészek lassabban bomlanak... :) ja majd a lökösök mögül kirohad a kasztni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Ha jól emléxem nemrég még 5-600 volt egy ilyen moci de azt is csak szökőévente lehetett kapni :) van amikor az embernek kell a pénz, és a mostani helyzet bizonyos esetekben eléggé lenyomja az árat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 mondjuk így ahogy átfutottam az oldalt, nem derült ki hogy csak második allianznál lévő kocsinak lehet kötni ezt? anno csak allianzos lehetett mivel maga a biztosítás is allianzos. sztem ez nem változott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 most találtam jopofa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sárky007 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Heloka mindenkinek. Azért fordulok hozzátok mert a közeljövöben szeretnék vásárolni egy Astra F GSI-t ami 92-es kiadásu . Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az étvágya? És hogy mik a betegségeik ezeknek az autoknak? Előre is köszönöm.Ha lehetne akkor az email cimemre küldjétek az infot és képet is ha ilyen kocsitok van. Email: dragon1214@freemail.hu Mégegyszer köszi. Üdv: Sárky007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 na meg persze ugye :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 :) :) :D :lol: hát igen... ATS :lol: B) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 hát igen... ATS :) :) :D :lol: Hupsz... azt észre sem vettem... milyen ATS??? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Hupsz... azt észre sem vettem... milyen ATS??? :) :D milyen-milyen ATS cup :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 milyen-milyen ATS cup :) :) :D ennyire szeretted azt a felnit miért van most masik ?!?! ráadásul szerintem elég csunya darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 ennyire szeretted azt a felnit miért van most masik ?!?! ráadásul szerintem elég csunya darab szeretem igen... sajnáltam is mikor eladtam... fö baja h csak 15ös van belőle.... de szemezgetek most másik 17 szintén ats tipussal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 anno csak allianzos lehetett mivel maga a biztosítás is allianzos. sztem ez nem változott Nemá Gelko ez nem így volt. MÁV-os volt a GSi amikor kötöttem a GTE-re. Lanti neféljé nem nagy ügy egy az egész. Külc egy szép mélt szép képekkel, beleírod hogy cégespassattal jársz és a GSi-t csak talikra viszed ki mert olyan jó állapotban van, és persze hűdenagy opelklubtag vagy. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Heloka mindenkinek. Azért fordulok hozzátok mert a közeljövöben szeretnék vásárolni egy Astra F GSI-t ami 92-es kiadásu . Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az étvágya? Helló, tényleg érdekel? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 :) :D Csabi ezt meg neked ajánlom http://napirajz.hu/files/nemahanyoshans.jpg Van a kép alatt egy olyan megjegyzés hogy: Minden jó, ha jó a vége, Hanst Belmondó vitte ki a reptérre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Csabi ezt meg neked ajánlom http://napirajz.hu/files/nemahanyoshans.jpg Van a kép alatt egy olyan megjegyzés hogy: Minden jó, ha jó a vége, Hanst Belmondó vitte ki a reptérre! :) :) :D :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 szeretem igen... sajnáltam is mikor eladtam... fö baja h csak 15ös van belőle.... de szemezgetek most másik 17 szintén ats tipussal :) van 16"-os ats cup ha jól rémlik itt ni meg egyik Deviles srácnak is volt annó de az 4x100 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 van 16"-os ats cup ha jól rémlik itt ni meg egyik Deviles srácnak is volt annó de az 4x100 volt igen az volt... anno nagyon sokat keresetem... szerintem nem ATS hanem talán rial ennek a márkája... bár minden lehet, mert ATS ritkaságból gyártottak egy pár darabot/változatot... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Megnéztem a netrisk.hu-t, ha ugyanott megkötöm újra a biztit(online) 11500 helyett fizetek 7000-et ami nem túl rossz :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Megnéztem a netrisk.hu-t, ha ugyanott megkötöm újra a biztit(online) 11500 helyett fizetek 7000-et ami nem túl rossz :) :D :lol: én a netrisken nem kötnék biztositast egy szar cég .. nekem majd háromnegyed évembe telt mire a bonuszomat elintéztem és mivel rajtuk keresztül jön a szamla vagy hogyan .. no mind1 én soha többet netrisk .... meg a telefonszam meg e-mail cim kedvezmény .. hehe .. ha kell nektek kéretlen mail és telefon hivogatás hajrá :) szerk: inkabb erefele néz körül http://www.biztositas.hu/ mert most megneztem a netrisket kiváncsiság képen de elég baromságokat irt ez az oldal legalább korekt informáciot közöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 én a netrisken nem kötnék biztositast egy szar cég .. nekem majd háromnegyed évembe telt mire a bonuszomat elintéztem és mivel rajtuk keresztül jön a szamla vagy hogyan .. no mind1 én soha többet netrisk .... meg a telefonszam meg e-mail cim kedvezmény .. hehe .. ha kell nektek kéretlen mail és telefon hivogatás hajrá :) szerk: inkabb erefele néz körül http://www.biztositas.hu/ mert most megneztem a netrisket kiváncsiság képen de elég baromságokat irt ez az oldal legalább korekt informáciot közöl Én mindig ott kötök, sose volt semmi gondom velük. Most is ott kötöttem újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 én a netrisken nem kötnék biztositast egy szar cég .. nekem majd háromnegyed évembe telt mire a bonuszomat elintéztem és mivel rajtuk keresztül jön a szamla vagy hogyan .. no mind1 én soha többet netrisk .... meg a telefonszam meg e-mail cim kedvezmény .. hehe .. ha kell nektek kéretlen mail és telefon hivogatás hajrá :lol: szerk: inkabb erefele néz körül http://www.biztositas.hu/ mert most megneztem a netrisket kiváncsiság képen de elég baromságokat irt ez az oldal legalább korekt informáciot közöl :) :) :D Hát nem tudom nekem valahogy fél óra alatt összejött két éve, valamit bizti elb@sztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts