Lanti Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 5x110 ? :D nemáá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ma itt voltunk céges bulin. Nagyon király hely elmehetnénk ide máskor mi is. régen akartunk ide klubbos rendezvényt. sajnos anyagiak miatt nem jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nemáá :D Ezzel most éppen mi a gond ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Beheheheheeeeeeeee :D van ott egy matiz is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ezzel most éppen mi a gond ? :) :D :D mondjuk az astrán zsírul mutatna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 mondjuk az astrán zsírul mutatna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Jelezném, Mor is felnit szimatol az új szerzeményre :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 http://www.2p-germany.de/bilder/Verkauf/Yi...ig/images/1.JPG hát még kadetton, ez télleg az a felni amitől nagyon nem akarok megválni de hát ha kell akkor kell Jelezném, Mor is felnit szimatol az új szerzeményre :D :D nah akkor indulhat a licit :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 hát még kadetton, ez télleg az a felni amitől nagyon nem akarok megválni de hát ha kell akkor kell nah akkor indulhat a licit :D :) :D kadetton :D :D :D mivan még mindig otthon vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 kadetton :) :D :D mivan még mindig otthon vagy? Ma még igen, kicsit Törpe is dolgozik legalább, meg még annyira nem buli a mozgás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ma még igen, kicsit Törpe is dolgozik legalább, meg még annyira nem buli a mozgás :D nehogy utána ö menjen betegszabira... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 naiv kérdés a kpm-vizsgás ismi????? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 naiv kérdés a kpm-vizsgás ismi????? :D :) :D megkérdezem... csak tudni kéne a pontos indokot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 megkérdezem... csak tudni kéne a pontos indokot... pü.-d érkezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 pü.-d érkezett na mi van Zoli hallom néha van veseköved néha meg nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na mi van Zoli hallom néha van veseköved néha meg nincs? haggyadd má már rég kipisilte.... :D :) olyan volt mint a flipper golyó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na mi van Zoli hallom néha van veseköved néha meg nincs? Csabi megint népmesét hallgatott, mi mást is, valóságalapja van, parsztvakitásnak elég is :D :) :D Hivj nyugottan ha tudni akarsz vmit ne Dinyt kérdezd nem harapok :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 naiv kérdés a kpm-vizsgás ismi????? :D :) :D Ha Lanti neadjúristen nem tudna segíteni küldj egy püt nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csabi megint népmesét hallgatott, mi mást is, valóságalapja van, parsztvakitásnak elég is :) :D :D Hivj nyugottan ha tudni akarsz vmit ne Dinyt kérdezd nem harapok :D :D :D hát ezek után én má nem is kérdezek semmit. parasztvakítás mi na szép :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szép foglalkozás az is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 hát ezek után én má nem is kérdezek semmit. parasztvakítás mi na szép :D :D Tőlem eddig sem kérdeztél, nem tudom miért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 mostmár tudjuk http://index.hu/tech/blog/2009/10/26/hambu...a_windows_7-et/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ilyen idő lenne egész évben gyakrabban kellene a gumit meg a féltengelyeket cserélni mint a zoknit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csabi megint népmesét hallgatott, mi mást is, valóságalapja van, parsztvakitásnak elég is :D :) :D Hivj nyugottan ha tudni akarsz vmit ne Dinyt kérdezd nem harapok :D :D :D Nem is értem én mindent úgy mondtam el ahogy volt. ;) :D :D Kivettem 1hét szabit,most te vagy. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Na megvolt ma a váltó- és motorolaj csere a bububan... Motul került belel mindenhova... Patyi belekukkantott a hátsó difimbe, de aztán úgy döntöttük összerakjuk, mert így elsőre nem látszódott rajta semmi bibi...jövő héten elviekben egy egész napos foglalkozás keretében megnézzük... Jah... és ma még a kecó is eladódott... úgyhogy dec. 31-ig költözés van... :D Csabi... onnantól szabad a parkolóm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts