Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 De mittomén... Sonique, vagy Muha, vagy Tarati vagy Lali, vagy Demo...vagy valaki azért csak van mint elképzelés...gondolom nem Te fogod összecsavarozni... Dinynél lesz szétszedve... Sonique igérte, hogy segít mint ahogy eddig is tette, amúgy Diny... Blokkot valahol össze akarom füzetni rendesen, és onnan a többi már mehet rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ééétem... mik vannak meg a projekthez? Mikorra tervezed, hogy össze áll??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ééétem... mik vannak meg a projekthez? Mikorra tervezed, hogy össze áll??? tavaszra álljön össze... van egy blokk (ami még nincs nálam) 1 dugó minusz, valószínű sérült az odalfal is, ezért vagy az egy dugó perselyezve lesz mert van még plusz 3 gyári dugóm, vagy egy XE blokkot kap.. egyenlőre tuti nem vezsek(nem akarok) uj dugó garnitúrát... vannak piros saab befecsik (350-es) amit el akarok adni és venni helyette újakat AC meglesz/van igazaból sok minden megvan... a blokk a kérdéses nagyon... csak a szokásos dolgok kellenek hozzá hf tömítés arp csavarok cooler meg még 1000 dolog amit ugyse tudok :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 .. meg még 1000 dolog amit ugyse tudok :D :) :D majd Sonique kijavít :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 tavaszra álljön össze... van egy blokk (ami még nincs nálam) 1 dugó minusz, valószínű sérült az odalfal is, ezért vagy az egy dugó perselyezve lesz mert van még plusz 3 gyári dugóm, vagy egy XE blokkot kap.. egyenlőre tuti nem vezsek(nem akarok) uj dugó garnitúrát... vannak piros saab befecsik (350-es) amit el akarok adni és venni helyette újakat AC meglesz/van igazaból sok minden megvan... a blokk a kérdéses nagyon... csak a szokásos dolgok kellenek hozzá hf tömítés arp csavarok cooler meg még 1000 dolog amit ugyse tudok :D :) :D Leömlő, wastegate, lefújó, computer, kábelezés, kipu, HF, kuplung, kell még akkor kb... Na hajrá... Hátha vissza csalsz a pénteki éjszkákba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Leömlő, wastegate, lefújó, computer, kábelezés, kipu, HF, kuplung, kell még akkor kb... Na hajrá... Hátha vissza csalsz a pénteki éjszkákba... :D lefujó kell wastgate belső leömlő van comp van kábel van HF van szivó, LET tengellyel kipu van váltó F20lesz kuplung kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 lefujó kell wastgate belső leömlő van comp van kábel van HF van szivó, LET tengellyel váltó F20lesz kuplung kell koplett moci csak 1 dugó minusz mint sonique irta fentebb/annó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 koplett moci csak 1 dugó minusz mint sonique irta fentebb/annó Jah...vágom mááá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jah...vágom mááá... :D azért egy turbot nem vettem volna csak magába :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 azért egy turbot nem vettem volna csak magába :D :D Mééé, hát valahol el kell kezdeni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Mééé, hát valahol el kell kezdeni... :D hát ezt én is így érzem... hogy valahol elkezdtem.... valahol jó messze :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 hát ezt én is így érzem... hogy valahol elkezdtem.... valahol jó messze :D :) Most mééé??? Szép lassan összeáll... inkább lassabban álljon össze, mint gyorsan essen szét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Most mééé??? Szép lassan összeáll... inkább lassabban álljon össze, mint gyorsan essen szét... :D szerencsés vagyok mert tényleg hobby autó.. van mivel járni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 szerencsés vagyok mert tényleg hobby autó.. van mivel járni... :D Persze... csak bosszantó ha széthullik...és persze mindig a legrosszabbkor... Bár én nem biztos, hogy szopnék vele, ha van "más" alternatíva...ami már kész van :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Persze... csak bosszantó ha széthullik...és persze mindig a legrosszabbkor... Bár én nem biztos, hogy szopnék vele, ha van "más" alternatíva...ami már kész van :D :) igen ezzel én is így voltam... de az ex vekiden(ami nagyon-nagoyn drága :D ) kívül nincs más ami "készen van" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Persze... csak bosszantó ha széthullik...és persze mindig a legrosszabbkor... Bár én nem biztos, hogy szopnék vele, ha van "más" alternatíva...ami már kész van :D :) bízom az előttem levők tapasztalataiban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 dugni is meg szűznek maradni is macerás... :) :D ez így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 bízom az előttem levők tapasztalataiban... csak na az "etalon" legyen a mintakép... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 csak na az "etalon" legyen a mintakép... :) :D :D ígyekszünk tanulni a "nagyok" hibáiból :D ;) nem új hanem bontott dugót perselyezünk :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 azért egy turbot nem vettem volna csak magába :) :D de csak egy turbóval érdekes lett volna nekifogni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 de csak egy turbóval érdekes lett volna nekifogni :D 2 barral megfújni az xe-t... talán egy jó 60 lábat ki lehetne hozni belőle... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 de csak egy turbóval érdekes lett volna nekifogni :D nem akartam és nem is akarok érdekeset :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 2 barral megfújni az xe-t... talán egy jó 60 lábat ki lehetne hozni belőle... :D :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ígyekszünk tanulni a "nagyok" hibáiból :D :D nem új hanem bontott dugót perselyezünk :D :) :D :D :D :D Meg arra is figyeljetek, hogy mind a 4 henger egyformán legyen félrefúrva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ... inkább lassabban álljon össze, mint gyorsan essen szét... :D a két dolog nem zárja ki egymást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts