Lanti Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 És még mondják itt egyesek, hogy a kadettosok szegények :D :) ennek a 3 kadettoslelkünek több autója van mint a klubbnak összesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :) Szerintem az egyik legszebb F Astra! :D Ezek a 9x16-os Mille Miglia kerekek egyszerűen gyönyörűek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 kicsit ki van szélesítve az eleje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Szerintem az egyik legszebb F Astra! :D Milyen szemléletes videó a turbósításról :D Milyen szép a váltó, ami bekerült :) Vajh felújított kivül-belül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :) Szerintem az egyik legszebb F Astra! :D Ezek a 9x16-os Mille Miglia kerekek egyszerűen gyönyörűek! :D igy az enyém is kinéz ... mi ezen a szép ennél sokkal szebbek vannak ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 igy az enyém is kinéz ... mi ezen a szép ennél sokkal szebbek vannak ... Nekem pl ezek a kerekek jobban tetszenek, mint akármilyen peremes felni. Meg az autó is tetszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Vajh felújított kivül-belül ? Ezek általában Hürlimann-nál felújított váltókat szoktak használni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 kicsit ki van szélesítve az eleje :D és hogy eláll a lökös jobboldalt szélen :) :D azért velük is kib@sztak ezzel a rendszámmal...de azért nagy duzzogva cserélhetnénk a fehérre egy az egyben :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 és hogy eláll a lökös jobboldalt szélen :D :) ... Legalább nem rohad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Legalább nem rohad :D ha a műanyag is rohad az már régen rossz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem pl ezek a kerekek jobban tetszenek, mint akármilyen peremes felni. Meg az autó is tetszik... :D az a bal oldali fekete paca pont mintha paintel nyomtak volna oda egy puffot :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem pl ezek a kerekek jobban tetszenek, mint akármilyen peremes felni. hat az elsö mondtatot el montha nem is montad volna ... mert nekem sincs peremes felnim .. söt énsem szeretem és ekkor marad az hogy Meg az autó is tetszik... :D akkot tulajdonképp akarmelyik Gsi is lehetne :) csak legyen jagermeister sárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 A kép aláírás poén: "The 1990 DTM Omega fighting the MB 190" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 hat az elsö mondtatot el montha nem is montad volna ... mert nekem sincs peremes felnim .. söt énsem szeretem és ekkor marad az hogy akkot tulajdonképp akarmelyik Gsi is lehetne :D csak legyen jagermeister sárga :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Na, még ilyen EVO500at vennék eccer... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Na, még ilyen EVO500at vennék eccer... :D Építeni kell, mint a Manta 400 replikát. Én is elfogadnám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Építeni kell, mint a Manta 400 replikát. Én is elfogadnám :D Az a baj, hogy ezekből pont az eredeti ér valamit, még az igazán jó replikákat is köpködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Az a baj, hogy ezekből pont az eredeti ér valamit, még az igazán jó replikákat is köpködik... Hát nem tudom. Én egy igazán jó replikát jobban elfogadnék, mint egy eredetit. Ugye az eredeti gondolom marha drága a kis darabszám miatt, illetve nem kapsz hozzá semmit, max. aranyáron. A replika viszont akár jobb is lehet akár teljesítményre is ha modernebb elgondolással van újra felépítve esetleg könyebb anyagok a kasztninál, ilyesmi. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha az ember használni is akarja, akkor jobb lehet egy replika. Természetesen múzeumba vagy gyűjtőnek nyílván egy igazi ér többet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 olyan széép :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 olyan széép :D :) http://kakukk.uw.hu/PA220010.JPG a szőnyegre gondolsz ugye? :D nagyobb hűtő venti nem volt? :D :D Kérdés: -Mi látható a képen Válasz: -Sok gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a szőnyegre gondolsz ugye? :D nagyobb hűtő venti nem volt? :) :D Kérdés: -Mi látható a képen Válasz: -Sok gond válasz: Még több élmény kicsit negativ vagy csak a rosszat latod mindenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 válasz: Még több élmény kicsit negativ vagy csak a rosszat latod mindenben kadettos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 kadettos :D van mér olyan tojás fözö mint az enyem csak feketében de nem olcso mert ez eredeti hks az enyemnek meg csak a belseje az :) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HKS-BLACK-U...emZ180399648859 ez meg a koppintás 40$ ért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a szőnyegre gondolsz ugye? :D nagyobb hűtő venti nem volt? :) :D Kérdés: -Mi látható a képen Válasz: -Sok gond :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 :D :) :D te ne vigyorogj egy hansonlo pénznyelöben ülsz csak még nem tudsz rola :D vagy egy hasonlo pénznyelöt tervezel venni .. de mind1 valamibe locsolod majd a pénzt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts