Gelko Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 volt, diny hozta neki és azt mondta itt be is rakja(dinynek)... berakta... :D féltékeny vagy ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 féltékeny vagy ? :) nincs rá okom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 biztos nem kicsit van photoshoppolva hogy ilyen legyen a kép Dehogy is csak megvárta még sötétedik. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hatalmas évzáró látod Lanti simán lehet bukócsövezni az autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egy kis kellemes lurdys szerelgetés nélkül nem is tali a tali :D hát igen és megint nem Kadettot kellet szerelni hamár itt tartunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hát igen és megint nem Kadettot kellet szerelni hamár itt tartunk Bazisok Kadett volt :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 látod Lanti simán lehet bukócsövezni az autót jah, szerintem mentek előtte nehogy legyen rendőr örült, hogy hazaért... amúgy gépkönyves lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hát igen és megint nem Kadettot kellet szerelni hamár itt tartunk Ha mindenki annyit használná a kocsit mint a kadettosok,akkor ezeket se kellene szerelni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ha vkinek ilyenre lenne szüksége az keressen nyugodtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nehogymá csak Lantinak legyen ilyen. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Píísta, mivel továbbra sem fogadsz PÜ-t tőlem: :D Z22XE, Y22XE, X22XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 ha vkinek ilyenre lenne szüksége az keressen nyugodtan. http://kepfeltoltes.hu/091019/gsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg pofás :D olyat nem lehet kérni, hogy a betűk feketék, az i-n a pont pedig piros legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 pofás :D olyat nem lehet kérni, hogy a betűk feketék, az i-n a pont pedig piros legyen? és ne kadettos formája legyen hanem astrás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ha mindenki annyit használná a kocsit mint a kadettosok,akkor ezeket se kellene szerelni :) :D hát szerintem eddig simán használtam én is mindennap az autót és ezzel nem vagyok egyedül a kadettosok között, ne a Dinyből meg a Szabiból indúlj ki, sőt a sok tuning meg gyári autó közül még vontatni is csak én tudok ugye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 és ne kadettos formája legyen hanem astrás? :) minden onnan indúlt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 minden onnan indúlt :) még szerencse hogy nem ragadtak azon a szinten... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 pont ott jövök :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 és ne kadettos formája legyen hanem astrás? :) Vagy mindkettő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 jah, szerintem mentek előtte nehogy legyen rendőr örült, hogy hazaért... amúgy gépkönyves lesz... Mér már csöveket is tilos szállítani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mér már csöveket is tilos szállítani? :) igen ez lehet bejött 5 éve, de most már nem annyira, Főleg nem egy A oszlopos csövezés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Píísta, mivel továbbra sem fogadsz PÜ-t tőlem: :) Z22XE, Y22XE, X22XE Ehhhhhhhhh, néha bénázik a fórum. Köszi :D Olyan létezhet, hogy ha vezérműkerék helyett lánckerék /nem tudom, hogy így hívják-e / kerül rá és akkor jó másik motorokba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 hát szerintem eddig simán használtam én is mindennap az autót és ezzel nem vagyok egyedül a kadettosok között, ne a Dinyből meg a Szabiból indúlj ki, sőt a sok tuning meg gyári autó közül még vontatni is csak én tudok ugye. Azért ne sértődj meg megint.... :D :) :D :D Hálás is vagyok érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 ....Hálás is vagyok érte :D.... Legközelebb ne mond azt, hogy csak én ne és akkor nem lesz ez :D :D :D :D Bár inkább legközelebb ne legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 hát szerintem eddig simán használtam én is mindennap az autót és ezzel nem vagyok egyedül a kadettosok között, ne a Dinyből meg a Szabiból indúlj ki, sőt a sok tuning meg gyári autó közül még vontatni is csak én tudok ugye. Kadettosoknak pénzük sincs h tankoljanak igy nem is kopik legalább a kocsi...... Ó utcában láttalak István gondolom már hazafelé mentetek (fél 3-kor :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts