warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Nekem van a 98-as gépemben 96-os üveg is, gravír benne.De találtunk 97-est is.A biztitábla takarólemezén pedig a 98'10' van benne.Na most legyek okos.Amúgy 98.10.-i a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Lehet,hogy fölöslegessen írom,mert te is tsztában vagy vele, hogy ezt hogyan ellenőrizheted,de ha nem leírom: - alapesetben, ha gagyin csinálták a fényezést elég az ablakgumi alá nézni szineltérés lesz(nem vették ki az ablakot a fényezéshez.) - ha pitére szedték akkor is találhatsz a belső (borítás alatt) szűk helyeken szineltérést - lámpafoglalatnál belűröl benézve nem gyári hegesztési nyomok keresése(gyárban csak ponthegesztenek), vagy egyengetési hiányosságok:belső merevítőket nehéz teljesen simára kikalapálni:talákozhatsz hullámos,esetleg megrogyott és csak naggyjábol kiigazított lemezekkel. Eddig nem tüntek fel ilyenek, de valamelyik nap átnézem külön tekintettel ezekre.. sztem épphogy meg lett csak tólva a segge, ha volt is.. lökös, oszt csók.. de megsassolom.... forgalmi.. alvázszám alapján még nem nézegettem, de vhogy úgy rémlik, azt mondta az ürge amikor vettem, hogy '96 év végi. vmi november aszem.. de a forgalmiba már 97 kerűlt a gyártási évhez. a másik adat az első nyilvántartásba vétel időpontja: ez meg az amikor vettem, mert akkor hozták be, 2003.09.12. A különböző évjáratú alkatrészek meg, ha csak nem túl nagy a különbség, szerintem belefér, hiszen gondolom nem egy nap csinálják a kocsi minden alkatrészét, hanem legyártják,lehet pl teljesen máshol az üvegeket, biztitáblákat stb. aztán go raktárba, ahonnan viszik a kocsi összeszerelés helyszínére.. gondolom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 .. alvázszám alapján még nem nézegettem, de vhogy úgy rémlik, azt mondta az ürge amikor vettem, hogy '96 év végi. vmi november aszem.. de a forgalmiba már 97 kerűlt a gyártási évhez Itt megnézheted: http://gsidevils.atw.hu/Weblap_elemei/Leir...ok/leirasok.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=79&Itemid=106 itt is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Hello Uhuhu! Ez jól el van dugva,mert először itt a MOTE lapon kerestem,de nem találtam. Laci4 ! Erre gondolt az eladó: "Az adott modellév a megelőző naptári év szeptember 1-én kezdődik és a modellévként megjelölt naptári év augusztus 31-ig tart. Például az 1993-as modellév 1992 IX. hónaptól 1993 VIII. hó végéig tartó időintervallumot jelent. Gyakorlatilag egy új modellévi változat gyártása a szerelősoron hamarabb, de néha később is kezdődhet, ezért az új modellév első járműveinek a gyártási dátuma a fentiektől eltérhet. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Hello Uhuhu! Ez jól el van dugva,mert először itt a MOTE lapon kerestem,de nem találtam. Szerintem ölég tematikus a Magazin oldal felépítése. "Hasznos lehet" > "Műszaki információk" > "Alvázszám-értelmezés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Én vagyok a béna,mert ez igy logikus,mégse találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Én vagyok a béna,mert ez igy logikus,mégse találtam. Ugyanmánnn. Mindenkivel előfordulhat, hogy elnéz valamit ;) De ha legközelebb nem lelsz valamit, akkor nyugodtan kérdezz rá, hátha tud valaki neked érdemben segíteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Végül is megtaláltam csak más lapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Végül is megtaláltam csak más lapon. Úgy általában, a jövendőre nézve említettem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 háát T= '96 szal ezt eddig is tudtuk. fél év ide vagy oda.. kit érdekel. és németben gyártották 2 Bochum, Németország nah erről ennyit.megyek alszasz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 háát T= '96 szal ezt eddig is tudtuk. fél év ide vagy oda.. kit érdekel. és németben gyártották 2 Bochum, Németország Csak azért lényeges,mert akkor a '97-es "fém" hátsó jelvény rád nem vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Sajnálatos látvány :( Kicsit leharcolt a gép :D Remélem mihamarabb rendberakják : http://gsi16v.uw.hu/temp/gsi1.jpg http://gsi16v.uw.hu/temp/gsi2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 a megkímélt és rendszeresen karbantartott géjesiiii.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Az azért linkeltem be mert nagyon mostohának tűnt élőben szegényke..... Pont azon gondolkodtam,hogy melyik az a sportos kocsi amely 12-13 évesen még ennyit kifog bírni mint a gsi ?! Nem nagyon volt rá válasz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Így néz ki a Hernád mester, GSi nélkül... Szerintem így nem sokan láttátok még, úgyhogy meg kell osztanim veletek... hmm... még pár percet kérek, és a képek is fenn lesznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hol is lehet megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 tényleg eladta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Kéthete Lurdynál mondtam neki ha ennyit kap érte azonnal adja el! De ő nem akarta mert annyira a szivéheznött stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 1,8M? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hello Uhuhu! Ez jól el van dugva,mert először itt a MOTE lapon kerestem,de nem találtam. A Opel Klub Magazin oldalán www.opel-magazin.hu fent a header mezőben van egy "keresés" terület. Sokat tudd segíteni. Pl beírod a következőt: Alvázszám Né meg az eredményt. Üdv hemi UI: Bárkinek van ötlete cikk írási hangulata szóljon (email)... Nekem alig van már időm , sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hol is lehet megnézni? > Várd meg, míg normális méretűre átkonvertálom a képeket :( tényleg eladta? > ezt azért nem mondtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hol is lehet megnézni? > Várd meg, míg normális méretűre átkonvertálom a képeket :( ACDSee pl tök gyors és egyszerű! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 HELP! Honnan tudnám letölteni a Motronic (2.5 vagy 2.8) diagramját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts