Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 szívesen bármikor :D semmi gond, felírtam :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 semmi gond, felírtam :D :D a vasárnapi Boci szidás, meg persze az örökös kadett fújolás után ez a minimum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 a vasárnapi Boci szidás, meg persze az örökös kadett fújolás után ez a minimum :D Én ott voltam jó ideje már... nem volt olyan sok kadett szidás. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 a vasárnapi Boci szidás, meg persze az örökös kadett fújolás után ez a minimum :D Én ott voltam jó ideje már... nem volt olyan sok kadett szidás. :D :) hoppá-hoppá ebből is látszik, hogy érzékeny lelkű kadettos vagy... mi maximum csak a tényeket közöltük :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hoppá-hoppá ebből is látszik, hogy érzékeny lelkű kadettos vagy... mi maximum csak a tényeket közöltük :) :D Ez olyan mint a suzukisok vs akármi más márka. Ránézel egy suzukira és a gazdája egyből azt gondolja hogy "na ez most szidja", közben meg mégis. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ez olyan mint a suzukisok vs akármi más márka. Ránézel egy suzukira és a gazdája egyből azt gondolja hogy "na ez most szidja", közben meg mégis. :D Akinek még nem volt dolga Kadettel, azt ezt nem értheti... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akinek még nem volt dolga Kadettel, azt ezt nem értheti... :D bizony.. ez a "mindig a legkisebbet bántják" eset :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 bizony.. ez a "mindig a legkisebbet bántják" eset :D :) :D Akkor a corsákat kéne szidni, azok a legkisebbek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nekem volt dolgom kadettel és ez lett a vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor a corsákat kéne szidni, azok a legkisebbek. :D de azért mégse kadettok :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nekem volt dolgom kadettel és ez lett a vége :) megy a fényezőhöz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 megy a fényezőhöz? :D nem tudom h a bontóban fényeznek-e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 megy a fényezőhöz? :D Eladta és vette egy autót, egy LADÁT :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 de azért mégse kadettok :D :D Nem lehet minden tökéletes... :D Akkor a corsákat kéne szidni, azok a legkisebbek. :D Pofon lesz! Nem nagy, kicsi, de sok! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Eladta és vette egy autót, egy LADÁT :D :) :D :D ma Pístánk nem tud fogalmazni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ma Pístánk nem tud fogalmazni :D nem, de értjük a lényeget :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Desajnálom hogy nem tudtam idén menni devilstalira, pedig tavaly is milyen jó volt :) szombat este (vasárnap 2:00) gurultunk szentendrein befelé, egy nemmagyarrendszámos Bentley meg egy nagyontuning suzuki nyomták. Jól ment a Bentley ... Át a piroson az árpádhíd előtt ... Nem sokon múlt hogy nem lett kress :D ma 0:30-kor meg egy pékbácsi állt be a seggembe miután jobbról megelőztem vácin kifelé, de gondolom csak a matrincámat ellenőrizte, lassított oszt visszafordult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nekem volt dolgom kadettel és ez lett a vége :D http://img1.tar.hu/gelko/img/37767467.jpg hát most erre mit mondjak, elbontani egy jó autót.... az ilyen nem kadettos csak egy végfelhasználó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ... ma 0:30-kor meg egy pékbácsi állt be a seggembe miután jobbról megelőztem vácin kifelé, de gondolom csak a matrincámat ellenőrizte, lassított oszt visszafordult. Satuzni kellett volna. Adott volna betétlapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hatalmas évzáró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 http://www.startpress.hu/minigal/Évadzáró%...09/STH71474.JPG A bal oldalon a hagyományos mosóporral tisztított autó, míg a másikon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nem, de értjük a lényeget :) :D Na, já :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hatalmas évzáró Vót hűtőcsere is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Vót hűtőcsere is ? volt, diny hozta neki és azt mondta itt be is rakja(dinynek)... berakta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 volt, diny hozta neki és azt mondta itt be is rakja(dinynek)... berakta... :D Egy kis kellemes lurdys szerelgetés nélkül nem is tali a tali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts