Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 most is van... pdtdi :D :) Akkor legyél vele boldog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ma az elsö teljes és értelmes mondtatot olvashattuk Lantitól :) :D :D :D Akkor mára legyünk elégedettek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor legyél vele boldog... :D az vagyok, föleg mikor hetente tankolok 18000-ért... ingyen.. :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor legyél vele boldog... :D Nem látod, hogy már írni sem tud annyira izgatott ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ma az elsö teljes és értelmes mondtatot olvashattuk Lantitól :) :D még ha hibátlanul írok, akkor is előfordul, hogy átíródik :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 az vagyok, föleg mikor hetente tankolok 18000-ért... ingyen.. :D :D :D :D :D boldogok a lelki szegények... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 az vagyok, föleg mikor hetente tankolok 18000-ért... ingyen.. :D :D :D :D :D hát igazad is van abban a kocsiban valoban a legizgalmasabb amikor kiszal az ember hogy tankolni vagy egyéb okbol az már lényegtelen :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 az vagyok, föleg mikor hetente tankolok 18000-ért... ingyen.. :D :D :D :D :D Mennyi most egy liter dízel ? Jól fogyaszt a a Paszát ahhoz képest, hogy a szobák között járkálsz csak vele :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Mennyi most egy liter dízel ? Jól fogyaszt a a Paszát ahhoz képest, hogy a szobák között járkálsz csak vele :D :) :D Amit spórol rajta azt úgy is elviszi a mekibe... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Mennyi most egy liter dízel ? Jól fogyaszt a a Paszát ahhoz képest, hogy a szobák között járkálsz csak vele :D :) :D szívjátok csak a véremet :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Amit spórol rajta azt úgy is elviszi a mekibe... :) :D te mekkora g.e.ci vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Amit spórol rajta azt úgy is elviszi a mekibe... :) :D válság van... mekibe tuti nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 a mai nap fénye mikor Kacsó motorteréből a lefújó szelepre megkérdezték, hogy mi az duda??? :D :) :D még se megy akkor olyan jól az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 válság van... mekibe tuti nem :D Jah... másik műkajás cél olcsóbb... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Jah... másik műkajás cél olcsóbb... :) :D szerintem ezt ne folytassuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 szívjátok csak a véremet :D :D :D most még csak ilyenekkel lehet,de majd .............. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 most még csak ilyenekkel lehet,de majd .............. :D :D :D miért??? Te mit akarsz szívni??? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 most még csak ilyenekkel lehet,de majd .............. :D :D :D miért te mast szivnal lantibol :D :D :) nem tudtam hogy ilyen hajlamaid vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 miért??? Te mit akarsz szívni??? :) :D :D ő már most is .... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ő már most is .... :D :) Akkor ne fogd vissza magad... Tedd a szájába... még lehet utána már Te sem fox másra vágyni... elég lesz ez a feeling meg a pdtdi... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor ne fogd vissza magad... Tedd a szájába... még lehet utána már Te sem fox másra vágyni... elég lesz ez a feeling meg a pdtdi... :D :) :D én ezt már ennyire nem akartam feszegetni :D de hat dini meg lanti tudja mi a jo nekik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 én ezt már ennyire nem akartam feszegetni :D de hat dini meg lanti tudja mi a jo nekik :) de semmi buzulás... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ő már most is .... :D :) Alakulnak a dolgok :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 :D :) kocsogok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts