Atommanó Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel... Klassz a videó , egyébként meg jó kis technikai sport ez + ugye az ember jó ha tud vezetni is egy kicsit :D Én irigylem ezeket a manusokat mert én így az életben nem fogok tudni vezetni :) Ja és pénzem sem lesz hogy felépítsek egy autót ilyenre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel... Iszonyat zsear vidijó, megnéztem fullscreenben. Nagyon jól átadta a fílinget itt a melóhelyen :D Az mér van hogy két 1-3. helyezett van? Az elsők azok miben lettek nyerők? És nincs olyan vidijó ahol a döntő futamokat meg lehetne nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Iszonyat zsear vidijó, megnéztem fullscreenben. Nagyon jól átadta a fílinget itt a melóhelyen :D Az mér van hogy két 1-3. helyezett van? Az elsők azok miben lettek nyerők? És nincs olyan vidijó ahol a döntő futamokat meg lehetne nézni? Az elsők az aznapi versenyt nyerték meg az utána következők pedig az éves bajnokságot... Amúgy jutubin biztos találsz ilyen videókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 megint mérnek nálunk a felüljárónál.... 10.00 - 12.00 Bp. IV. ker. Árpád út 9:59-ig a kocsiba ültek és 10kor elkezdtek kipakolni :D Gondolom ma hasonló a helyzet. Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel aztán később amikor jöttem be egy pékverdával gurultunk sokáig, aszittem ők fognak odaállni a víztoronyhoz, de a régifótin lekanyarodtak balra egy kis villogás kíséretében Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Gondolom ma hasonló a helyzet. Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel aztán később amikor jöttem be egy pékverdával gurultunk sokáig, aszittem ők fognak odaállni a víztoronyhoz, de a régifótin lekanyarodtak balra egy kis villogás kíséretében valószínű ott lesznek... ha hazaérek addigra megnézem, hogy rendesen dolgoznak e. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 valószínű ott lesznek... ha hazaérek addigra megnézem, hogy rendesen dolgoznak e. :D Már majdnem egy óra és még nem vagy otthon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Már majdnem egy óra és még nem vagy otthon? :D 12.30kor már úton volt a meló utáni ebédből hazafelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel Na ja 1szer hozom ki az autót 1 hét alatt mert késésben vagyok erre akkor is te jössz szembe az én sávomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Na ja 1szer hozom ki az autót 1 hét alatt mert késésben vagyok erre akkor is te jössz szembe az én sávomba. faxé kellett kihozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 faxé kellett kihozni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 szemetek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 szemetek.... nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :) majd ha meglesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :D Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :) Szóval kék kell két szőkéhez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 ritka felnik köztük a ronal turbo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 ritka felnik köztük a ronal turbo :D köztük az ATS CUP :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 köztük az ATS CUP :D :) :D hopp igaz is régi felniket akartam irni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 majd ha meglesz :D ??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :) :D Nem is igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 :D Nem is igaz. nahát bejelentkezett a google is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :D de gyönyöjűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 majd ha meglesz :) ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 ritka felnik köztük a ronal turbo :D inkabb ritka de ronda felnik ...1-2 kivétellel de az nagyon kevés van benne ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts