Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda <_<

Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt.

Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D

Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes:

Megosztás:

Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda B)

Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt.

Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D

Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes:

Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla...

azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... <_< :D -_-

Megosztás:

Azt esetleg nemtuggya valaki hogy az mitől lehet hogy pütyög szépen a kocsi alapjáraton, és egyszercsak lehullik a fordulat, majd a következő pillanatban felpörög és szép lassan visszaáll alapjáratra. Mióta bent van az XE csinálja, szal nagy jelentősége nincs de hátha van rá tippje vkinek.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.