Albert Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda <_< Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt. Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Megyek én is hozzájuk szerdán, boldogítom őket omega futóműrenovával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda B) Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt. Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes: Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla... azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla... azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... :rolleyes: <_< :D Ti mióta magázódtok? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla... azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla... azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... :rolleyes: <_< :D Nemtom mer még nem kellett tankolnom a túra kezdete óta ugyanis még csak 540km-t mentem azóta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Nemtom mer még nem kellett tankolnom a túra kezdete óta ugyanis még csak 540km-t mentem azóta Amúgy is jó szél volt éjszaka <_< Szerk.: tényleg, ha ezt az "idegen" smile-t bennehagyom az képpel idézésnek számít? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Amúgy is jó szél volt éjszaka :D Szerk.: tényleg, ha ezt az "idegen" smile-t bennehagyom az képpel idézésnek számít? :rolleyes: Igen mingyá jön Gelko és értesítés nélkül törli a hozzászólásainkat -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Igen mingyá jön Gelko és értesítés nélkül törli a hozzászólásainkat :D <_< rettegjetek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 rettegjetek :rolleyes: Szupermen mindenre képes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 hmm http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...8db5&s=4286 AF-es alvázszámmal árulja ennyiért? :rolleyes: Hát elég vicces szerintem. Nehogy én is felrakjam a Corsát 2 milláért! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ilyet láttam, magyar rendszámmal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 én szombaton láttam egy ilyen kéket a hungárián. kicsit matchbox kinézete van élőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 én szombaton láttam egy ilyen kéket a hungárián. kicsit matchbox kinézete van élőben akkor már kijelenthetjük, hogy tucatautó :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 akkor már kijelenthetjük, hogy tucatautó :D :) ezé nem is kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Azt esetleg nemtuggya valaki hogy az mitől lehet hogy pütyög szépen a kocsi alapjáraton, és egyszercsak lehullik a fordulat, majd a következő pillanatban felpörög és szép lassan visszaáll alapjáratra. Mióta bent van az XE csinálja, szal nagy jelentősége nincs de hátha van rá tippje vkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Pillangóháztisztítás, alapjárati moci... kb ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Pillangóháztisztítás, alapjárati moci... kb ennyi... Akkor már csak az első lehet :D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Akkor már csak az első lehet :D Köszi Esetleg elkezdett döglődni a Lambda, vagy lassan cserélni kéne a szűrőket, gyertyákat :D Vagy vissza kell rakni a gyári fokolású vezérműtengelyeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ilyet láttam, magyar rendszámmal.. http://motortorque.askaprice.com/images/fe...-rear-22687.jpg tegnap én is a keleti körül, nagyon szép darab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 tegnap én is a keleti körül, nagyon szép darab :) igen-igen a Rottenbilleren állt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Fogadjunk azért van ilyen csönd mert mindenki a tokaji fogyasztási adataimra kíváncsi és arra vártok lélegzet visszafolytva :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Fogadjunk azért van ilyen csönd mert mindenki a tokaji fogyasztási adataimra kíváncsi és arra vártok lélegzet visszafolytva :D :) :D 3 üveg /nap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Fogadjunk azért van ilyen csönd mert mindenki a tokaji fogyasztási adataimra kíváncsi és arra vártok lélegzet visszafolytva :) :D :D Jaja, meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a szélben mennyit ment 400-on a hajó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Jaja, meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a szélben mennyit ment 400-on a hajó :D Ilyen szélben max szörfözni jó. De nem kájtozni mert akkor így járhatsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts