B_Csaba Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Piiiista, meeee nem vettem meg a cuccot, vagyis nincs mire már, azért még áll a fuvar :D csak szólj és részegen nem kell csak beülni meg kiszállni, zacskó van a kocsiban, a hányásnak :rolleyes: -_- meeeeg nekem sem árt ha benézek egy ilyen szórakozóhelyre, főleg ha vannak lányok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Anti, voltál a lurdynál péntek este? Mentem ott a parkolóban egy kört de nem láttam egy ismerőst sem :rolleyes: viszont láttam egy kék bubut, de nem voltam benne biztos hogy az a tiéd! Pedig mi ott voltunk lurdynál B) -_- <_< Az tény hogy Anti nem volt ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Pedig mi ott voltunk lurdynál :D B) <_< Az tény hogy Anti nem volt ott :D Hát pedig nem kicsit kerestelek téged, lantit is próbáltam észrevenni, mondom őt csak meglátom még a sötétben is -_- De semmi, szomorú is voltam, mert a raday utcából mentem el oda. Majd máskor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Hát pedig nem kicsit kerestelek téged, lantit is próbáltam észrevenni, mondom őt csak meglátom még a sötétben is <_< De semmi, szomorú is voltam, mert a raday utcából mentem el oda. Majd máskor :rolleyes: Meg a kirsztián hondáját is kerestem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Anti, voltál a lurdynál péntek este? Mentem ott a parkolóban egy kört de nem láttam egy ismerőst sem <_< viszont láttam egy kék bubut, de nem voltam benne biztos hogy az a tiéd! Nem voltam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Csávó nagyon komolyat tolt... nekem tetszett... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Csávó nagyon komolyat tolt... nekem tetszett... <_< :rolleyes: nekem ebböl a fejléc is qrvára elégvolt nem vartam meg mig betöltödik nézegessen az ilyeneket akinek 3 anyja van .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 nekem ebböl a fejléc is qrvára elégvolt nem vartam meg mig betöltödik nézegessen az ilyeneket akinek 3 anyja van .. ráncs rá... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Csávó nagyon komolyat tolt... nekem tetszett... :D <_< nem is tudtam hogy normális zenészek is vannak ebben a műsorban. Azt hittem hogy Oláhibolya meg krisz rudi hasonmást keresnek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Csávó nagyon komolyat tolt... nekem tetszett... :D <_< Kicsit undorító nyúlása a brit és amcsi műsornak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Kicsit undorító nyúlása a brit és amcsi műsornak... :rolleyes: Ez így van... bár undorítónak nem nevezném, mert az nem ez... B) Amúgy meg mééé nem rántotok rá egymásnak??? Csak semmi buzulás... <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Ez így van... bár undorítónak nem nevezném, mert az nem ez... -_- Amúgy meg mééé nem rántotok rá egymásnak??? Csak semmi buzulás... :rolleyes: <_< :D Majd rárántok az új főtengelyre,mert a corsa kicsit off lett... Nincs nekem bajom ezekkel a műsorokkal,mert tényleg találnak tehetséges embereket,leginkább egy újkori Ki mit tud ez,de nézd csak meg a sok megasztárból ma hány van jelen a zenei piacon...a tehetség még nem minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 igen ez jo ... de yobb minöségben is fentvan a youtube on ... ez meg az a video akinek nem sikerült meglépnni maranellobol :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=K-mFr5MNvOM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 uhh ezt nézzétek meg nem tudom hirtelen mit csinalnék de szerintem a röhögéstöl biztos megfulladnék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hát ez jópofa lehet... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 sztem ez volt a legdurvább Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Esetleg akit érdekel itt egy kis "amerika" vagy őőőő izé talán magyaros amerika?! :rolleyes: click Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hát ez jópofa lehet... :rolleyes: "szállító kutyáva" Vajon a bernáthegyire gondoltak ott az első képen baloldalt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 hmm http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...8db5&s=4286 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 érdekesen megfogalmazott hirdetés: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...1a12&s=4107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 ez mókás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 hmm http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...8db5&s=4286 Hát ez tényleg hm... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 ez mókás :rolleyes: Valóban járt ki a Ringre... de mindig problémás volt...sose ment olyanokat amit vártak tőle... valóban "csak egy 1000-es" moci... de milyen súly, és milyen áttételekkel... számomra gyenge koppintása volt anno a trabinak, ami úgy szintén mindig gondokkal küzdött... a 8.64 meg egy ilyen szinten épített autónál nem nagy szám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Csávó nagyon komolyat tolt... nekem tetszett... <_< :rolleyes: Nagyon zsííííír :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts