Stefan Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy az 500ezres szaromba 800ért motort építsek :D :rolleyes: Nem is értelek... Akkor legalább már akár masszív 700-at is megérne -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Nem is értelek... Akkor legalább már akár masszív 700-at is megérne :D :rolleyes: de csak felnivel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy az 500ezres szaromba 800ért motort építsek <_< :rolleyes: soha az életbe nem lesz olyan kocsid ami utan vagyakozol ha igy gondolkodsz mert az a kategoria nem erröl szol ... vegyél egy mercit az talan tartja az arat vagy valami jo unalmas kocsit ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Akkor jól értem, hogy a future motorjáról van szó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Akkor jól értem, hogy a future motorjáról van szó? :rolleyes: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Nekem is... csak 50km-en.... B) :D -_- Most befelé a reptérről, mivel nincs forgalom lehetett jönni végig normális tempóval 4,8-at írt ki mire a 12. kerbe értem <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Asi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 :D -_- Most befelé a reptérről, mivel nincs forgalom lehetett jönni végig normális tempóval 4,8-at írt ki mire a 12. kerbe értem <_< :rolleyes: Próbáld ki ugyanezt reggel 8-9 körül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Asi :D Őszintén szólva én egy ideje nem követem a rallit, ezért azt sem tudtam, hogy egy magyar is van a VB-n :rolleyes: De azt hiszem ezek után gyakrabban ránézek, hogy miújság. Szerintem nagyon nagy eredmény, amit elért! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Őszintén szólva én egy ideje nem követem a rallit, ezért azt sem tudtam, hogy egy magyar is van a VB-n :rolleyes: De azt hiszem ezek után gyakrabban ránézek, hogy miújság. Szerintem nagyon nagy eredmény, amit elért! <_< Így van... a sok gyári csapat mellett nagyon nem rossz eredmény... és tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy biztos csalt... de felejtsük már el ezt... csal ott mindenki...nem is kicsit... :D Én nagyon örülök ennek az eredménynek, ugyan úgy mint M. Norbi kupájának... az is nagy dolog... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 :D -_- Most befelé a reptérről, mivel nincs forgalom lehetett jönni végig normális tempóval 4,8-at írt ki mire a 12. kerbe értem <_< :rolleyes: Mutassá mááá képeket a "szörnyről"... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Így van... a sok gyári csapat mellett nagyon nem rossz eredmény... és tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy biztos csalt... de felejtsük már el ezt... csal ott mindenki...nem is kicsit... :D Én nagyon örülök ennek az eredménynek, ugyan úgy mint M. Norbi kupájának... az is nagy dolog... -_- ki az az M. Norbi ? az is vicc h erről az ereményről sehol sem lehetett hallani :rolleyes: viszont a tegnapi magyar- cseh nem volt gyenge <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ki az az M. Norbi ? az is vicc h erről az ereményről sehol sem lehetett hallani :rolleyes: viszont a tegnapi magyar- cseh nem volt gyenge <_< Michelisz Norbi... Eutópa Bajnok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Michelisz Norbi... Eutópa Bajnok... <_< nem hallottam róla :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nem hallottam róla :rolleyes: Ne bassz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Asi -_- Szép volt :D Őszintén szólva én egy ideje nem követem a rallit, ezért azt sem tudtam, hogy egy magyar is van a VB-n :rolleyes: De azt hiszem ezek után gyakrabban ránézek, hogy miújság. Szerintem nagyon nagy eredmény, amit elért! <_< Vannak folyamatosan magyarok VB futamokon, csak nem mindenki ilyen sikeres... leginkább Bútor Robiék szoktak menni, akik viszonylag jól is szerepelnek S1600-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ... az is vicc h erről az ereményről sehol sem lehetett hallani :rolleyes: ... Ja. Az oké, hogy én nem tévézek annyit meg nem követem annyira a magyar vonatkozású motorsport eredményeket, de a focit sem, viszont az meg a csapból is folyik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Michelisz Norbi... Eutópa Bajnok... <_< "Brnóban ismét a leggyorsabb volt a kvalifikáción, majd utolérte a szerencsétlensége: az első futamban egy körrel a vége előtt a vezető helyen defektet kapott. Másnap a mezőny közepéből az értékes második helyig jutott." Ezt onsite láttuk - tényleg király volt :rolleyes: Amúgy a hétfő éjféli telesport motorsportban az m1en mindig szokott lenni ilyen összefoglaló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Na ma elhoztam a kis drágaságomat <_< Passat highline 1.9 bőrös meg minden :D Albert, nekem is 6 liter klímával a városba, mostmár -_- Remélem ott áll lent mer megyünk enni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Remélem ott áll lent mer megyünk enni :rolleyes: Na mindegy találtunk helyet :D Viszont állítólag reggel le volt robbanva egy fehér astra gsi az árpád úti felüljárón <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Viszont állítólag reggel le volt robbanva egy fehér astra gsi az árpád úti felüljárón :rolleyes: Redi nagyon eltünt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Redi nagyon eltünt... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 <_< Akkor Ogre volt? :D :rolleyes: Amúgy tényleg beszarás,hogy a rendőrök,hogy megvannak vadulva éjszaka...M0 keleti szektorában igazoltattak két helyen is reggel 4kor,szentendrein szintén,Kerepesen szintén kint voltak... -_- Ezek nem tudnak aludni?Persze a Fanninál 3 rendőrautó állt,ott zabáltak a disznók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ott ott voltak.... 13.45 - 14.45 Bp. IV. ker. Pozsonyi utca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 LANTINAK uj Avatar kérném haszanlni :D papírkutya <_< :rolleyes: B) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts