Pehi Csabi Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 hát ennek azért elég sok gumija volt már azt hittem sose durranikol le <_< a környezetvédők meg a kijáratnál voltak fegyverekkel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 így szebb a minősége a képnek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 így szebb a minősége a képnek. :rolleyes: De ez videó nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 miért mi lett coupe kocsijaval valami ac gondrol hallottam nekem is most szorakozik a kocsim de nekem már volt ilyen igy nem vettem be hogy nalam szétment az ac :rolleyes: nekem az ac relé nem huz be és ilyenkor a motorkontrol lampa sem vilagit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 nem mondom kinek ajánlom: http://index.hu/tech/2009/10/03/parasztszimulator_2009/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Future: CS-ről " Kár volt menni...mint utólag kiderült! Visszafele már jól fogyasztott, a CO-ja is 0 volt! Kár hogy vontatni kellett...Succcccks!!! A nyomásszabályzó felé menő cső összeolvadt és a turbó maxon üzemelt = lufi lett a mociból....kék füst...2-es hengerben áll az olaj!Jelenleg ennyi...borítom széjjel fele, bár se kedvem, se semmim hozzá...de nézzük a jó oldalát : megkapja most a belseje is az erősebb cuccokat!(bár sztem most se azzal volt a baj, hanem megemelte a HF-et...nem bírta volna az ARP csavar? Várom az ötleteket! Holnap szétszedem, akkor többet tudok... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Boldog Születésnapot Tom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 barna c kadett mote-s matrincával ismerős valakinek?itt szaladgál 2napja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 barna c kadett mote-s matrincával ismerős valakinek?itt szaladgál 2napja az a C20NE turbo?? talán a BW-s videón is rajta van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 az a C20NE turbo?? talán a BW-s videón is rajta van ide visszaírsz de az smsre nem mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 <_< Itt legalább nincs szmog riadó! :D Sznob riadó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 az a C20NE turbo?? talán a BW-s videón is rajta van nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 ide visszaírsz de az smsre nem mi? ez ingyen van :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 az a C20NE turbo?? talán a BW-s videón is rajta van van olyan(inkább mustársárga), megnézném mán előben h mit tudik :rolleyes: ez a szimulátor ez nagyon jó lehet, egyéb infó róla???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Lanti??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Lanti??? köszi nemkell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 :rolleyes: <_< :D Újjabban egyre többször!!! -_- B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Future: CS-ről " Kár volt menni...mint utólag kiderült! Visszafele már jól fogyasztott, a CO-ja is 0 volt! Kár hogy vontatni kellett...Succcccks!!! A nyomásszabályzó felé menő cső összeolvadt és a turbó maxon üzemelt = lufi lett a mociból....kék füst...2-es hengerben áll az olaj!Jelenleg ennyi...borítom széjjel fele, bár se kedvem, se semmim hozzá...de nézzük a jó oldalát : megkapja most a belseje is az erősebb cuccokat!(bár sztem most se azzal volt a baj, hanem megemelte a HF-et...nem bírta volna az ARP csavar? Várom az ötleteket! Holnap szétszedem, akkor többet tudok... " yahh megemelte a HF et hehe arp csavarral ... mert a belse biztos birta nem avval volt a hiba gyaru dugo+ 2871r ahham hozza értö ember de nagyon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 2871r ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 2871r ? :rolleyes: mit nem értessz az egy turbo egyébként hova irta amit irtal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 mit nem értessz az egy turbo egyébként hova irta amit irtal ? ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 ez a szimulátor ez nagyon jó lehet, egyéb infó róla???? én már leszedtem, poén de unalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 én igen :D és ismét egy Kadettnek kellet megmutatni, hogy mi is az erő -_- ÁÁÁ... ezt megint egy Subaru mutatta meg... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Jah... a Kerepesin még mindig ott a 4 csík... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts