J0hnny Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 lehet menni 100al is simán csak ne ott ahol van radar :rolleyes: Backi Albert,te egy lángész vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn172/l...v6/IMG_4177.jpg <_< A szinén kivül minden ok,még az akksira is figyelt,hogy opel legyen,értékelendő hogy ilyen apróság is fontos neki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 A szinén kivül minden ok,még az akksira is figyelt,hogy opel legyen,értékelendő hogy ilyen apróság is fontos neki. :rolleyes: Csodálkoztam is volna, ha azt mondod : minden tökéletes ezen az autón <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Csodálkoztam is volna, ha azt mondod : minden tökéletes ezen az autón :rolleyes: <_< Te is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na este hazaért mindenki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na este hazaért mindenki? Igen, köszi meg megittam 4 sört is Laci barátommal :rolleyes: -_- Ja vagy rám nem vonatkozotta kérdés?? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Nem... Te senki vagy... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na este hazaért mindenki? Jesssssssz. Mondjuk kint Krisztián majd megfagyott :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Jesssssssz. Mondjuk kint Krisztián majd megfagyott -_- B) :D :rolleyes: <_< :D Több baj van vele mint egy gyerekkel... előtte meg pisííínie kellett... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Tegnap sikerült lenyomni a VTi Civicet. 3 próbálkozás volt, kettőből kikaptam ( mivel nem tudtam jól elkapni a rajtot, mindíg nyiknyiknyiknyik, persze fehér aszfalt itt is ) aztán 3.ra sikerült jól indulnom. :rolleyes: Ő azt mondta a 3. futamban nem nagyon hibázott szóval egy gyári VTi Civicet le lehet nyomni GSivel. 200men toltuk, de 400men sem lett volna különösebben félni valóm, mert 3.ba váltásnál még jobban lemaradt, mint 1-2ben. <_< Van róla videó is elvileg, majd linkelem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 A szinén kivül minden ok,még az akksira is figyelt,hogy opel legyen,értékelendő hogy ilyen apróság is fontos neki. :rolleyes: Valahogy át kell tolni a veterán vizsgán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 <_< :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Jesssssssz. Mondjuk kint Krisztián majd megfagyott -_- B) :D Mondjuk tényleg nagyon hideg volt itt.....5fok. Köszönöm mindenkinek a tegnapi segítséget :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 nem is értem, hogy mész haza éccaka úgy... mind2 rendőr megint elbújva figyelt.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na este hazaért mindenki? az este 4 kor volt :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 nem is értem, hogy mész haza éccaka úgy... mind2 rendőr megint elbújva figyelt.... <_< Eddig soha nem voltak éjszaka :D Azt hiszem vissza kell vennem a tempóból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Csodálkoztam is volna, ha azt mondod : minden tökéletes ezen az autón :rolleyes: <_< Na nem mondanám azt,hogy vidd a bontóba,de ez a ratyi szín azé elég gáz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na este hazaért mindenki? én igen :rolleyes: és ismét egy Kadettnek kellet megmutatni, hogy mi is az erő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Eddig soha nem voltak éjszaka :D Azt hiszem vissza kell vennem a tempóból :rolleyes: Szerintem éjjel jobban tobzódnak lassan,mint nappal! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 én igen <_< és ismét egy Kadettnek kellet megmutatni, hogy mi is az erő :D Meg kellett emelni? Defektet kaptál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Igen, köszi meg megittam 4 sört is Laci barátommal :rolleyes: :D Ja vagy rám nem vonatkozotta kérdés?? <_< :D Te vidéki senkiházi! -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Eddig soha nem voltak éjszaka <_< Azt hiszem vissza kell vennem a tempóból :rolleyes: hol álltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Te vidéki senkiházi! :rolleyes: <_< :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Te vidéki senkiházi! :rolleyes: <_< :D -_- Itt legalább nincs szmog riadó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts