Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 itt a sebességet dijjazzák nem az időt Az időt díjazzák a megtett út függvényében :rolleyes: Anti amúgy mennyit megy az az S2 ha nem béndzsázza el? 11:9-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Az időt díjazzák a megtett út függvényében :rolleyes: Anti amúgy mennyit megy az az S2 ha nem béndzsázza el? 11:9-et? Igen, Botinak az S2-val most ez a legjobb ideje... de RT 10 közepét megy klímával, bőrrel mindennel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Igen, Botinak az S2-val most ez a legjobb ideje... de RT 10 közepét megy klímával, bőrrel mindennel... <_< nemtom az ki csak tippeltem egy időt :rolleyes: De miért nem futják le külön a harmadik helyért? igy is hosszú a döntők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Albert! Az avatarodat meg lehetne nagyobban is nézni? Nagyon jónak tűnik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 De miért nem futják le külön a harmadik helyért? igy is hosszú a döntők? Így van... így is két órán át mennek a döntők... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Albert! Az avatarodat meg lehetne nagyobban is nézni? Nagyon jónak tűnik :rolleyes: Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi :rolleyes: már csak az a kérdés hogy hogy is kerültél erre az oldalra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Innen szedtem http://alfaomega.blog.hu/2009/06/09/az_ide...oztunk_vannak_2 és simán egy képnézegetővel átírtam az egyiket: http://a.imagehost.org/0587/district9opelforum.jpg ez az eredeti méret, ezt aztán lekicsinyítettem 120x120-ra oszt ennyi. Köszi <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 már csak az a kérdés hogy hogy is kerültél erre az oldalra :rolleyes: elmondom de figyelj jól nehogy elveszítsd a fonalat <_< google district 9 enter fölül Képek linkre kattint és ott találtam egy nekem tetszőt amire rákattintottam és ez az oldal jött ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Engem hajnal 4kor reszeltek le valszeg a kolosy térnél,a sötét részben álltak 3 lábúval,kocsi a kis utcában,se láthatósági,se sapka rajtuk...visszamentem,pénzt nem fogatta el a "szimpatikus" őrnagy úr.Hát akkor menjen a picsbe! A margitszigetes parkolós srácok mesélték,hogy a közteresek múltkor hajnal 2-kor büntettek a szigeten...24órás szoliban vannak. Tényleg FBalázsnak van igaza,rendőrállam ez. :rolleyes: Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? <_< Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 milyen változatos a szókincsed :rolleyes: <_< csoda hogy szóbaáll velünk :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? <_< Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás :D -_- Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Nem az Amfiteátrumnál vót ez ? Rendőrállam mert nem tudod lefizetni a zsernyákokat ? :rolleyes: Amúgy ezt már mondtam : szabadon választott, nem kötelező gyakorlat a gyorshajtás <_< :D Egyetértek... -_- Piiista! Dartsozni ma nincs kedvetek jönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 hogy egy nagy professzort idézzek : "ahol fát vágnak ott hullik a forgács" Balla István Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. <_< Csak jeleztem, hogy én annyira nem csípem a lefotoztak a geczik nézőpontot :D Részemről én inkább kussolok, hogy csak ennyi trafipax van :rolleyes: Jóóóóóó, mondjuk akkor már inkább röhögök, amikor Pintér bedönti a milliárdos tendert -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Egyetértek... <_< Piiista! Dartsozni ma nincs kedvetek jönni? Még nem tooom pontosan mi lészen :rolleyes: Mikorra mentek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Még nem tooom pontosan mi lészen :rolleyes: Mikorra mentek ? 10-kor már bizti ott vagyunk... de Nikiék hívnak még, hogy mikor indulnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Renccám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Nem volt kérdéses Diny, már 1es végén kapott egy géptetőnyit kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Nem volt kérdéses Diny, már 1es végén kapott egy géptetőnyit kb. a subarus?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Az lehet hogy nem kötelező a gyorshajtás,csakhát vagyunk itt egy páran akik egésznap a várost járják.Ha mindent betrtanánk a büdös életben sem érnénk sehová oda. :rolleyes: Pontosan és egy 10 órás éjszaki műszak után hajnalban basztatni azért,mert 50-nel mentem a kihalt utcén,hanem 70-el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Pontosan és egy 10 órás éjszaki műszak után hajnalban basztatni azért,mert 50-nel mentem a kihalt utcén,hanem 70-el... lehet menni 100al is simán csak ne ott ahol van radar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 a subarus?? :rolleyes: miféle subaru? volt egy bmw-s aki szintén tipikus nem tud veszíteni és nem hiszi el hogy egy majdnem 20 éves autó elpicsázza, ezért átment inkább a piroson a kanyarodó sávból mert majd ő megmutatja hogy elől tud menni <_< szánalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 volt egy bmw-s aki szintén tipikus nem tud veszíteni és nem hiszi el hogy egy majdnem 20 éves autó elpicsázza, ezért átment inkább a piroson a kanyarodó sávból mert majd ő megmutatja hogy elől tud menni :rolleyes: szánalmas én is átmentem volna <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts