Albert Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 hátha érdekel valakit...és hátha többet leszünk 10-15nél :D Emiatt lemondom a tokaji pincetúrát :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Minden csütörtökön és pénteken van Lurditali... :rolleyes: <_< oké de ez vasárnap van meg a vidéki pahasztoknak mint pl én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 oké de ez vasárnap van meg a vidéki pahasztoknak mint pl én Jah... mee hétközben meló van miii??? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Jah... mee hétközben meló van miii??? :D -_- inkább rabszolgaság :rolleyes: szar suli <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 inkább rabszolgaság :rolleyes: szar suli <_< jó alibi... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Emiatt lemondom a tokaji pincetúrát :rolleyes: <_< :D -_- B) Lenemond az istenálgyon meg, honnan tudjuk meg a legújabb fogyit? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 jó alibi... :rolleyes: <_< miről beszélsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kééééééééééész... leestem a székrőőő... :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Lenemond az istenálgyon meg, honnan tudjuk meg a legújabb fogyit? :rolleyes: <_< 2 feles meg 3 fröccs lett volna... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Szép kocsi hűűű :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ugy tudom a féktisztító tök jó a légtömegmérő tisztításhoz. De csak belefújom gazdagon és ennyi? Vagy át kell törölgetni, hagyni száradni esetleg csak a szálra fújjak? Ja, és elb@szni ugye igy nemlehet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ugy tudom a féktisztító tök jó a légtömegmérő tisztításhoz. De csak belefújom gazdagon és ennyi? Vagy át kell törölgetni, hagyni száradni esetleg csak a szálra fújjak? Ja, és elb@szni ugye igy nemlehet? <_< Te lehet, hogy megoldod, de ha ilyen szakmai kérdésed van, fordulj Dzsonihoz bátran :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ez a móka működik X20XEV és X18XE motoroknál, de a fent említettnél nem, mert kisebb a blokk, mintha egy X16XEL-re akarnád feltenni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hozzá 4-1es leömlőt csinálni de az kb 35-45e ft. Ennyiből meg megvan a gyári is :D Nekem is C20XE leömlő van az X16XEL-en :rolleyes: 5ezerér kaptam, mondjuk a kipuffos szaki eldolgozott rajta egy napot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nekem is C20XE leömlő van az X16XEL-en :rolleyes: 5ezerér kaptam, mondjuk a kipuffos szaki eldolgozott rajta egy napot :D Szerintem eredetileg gyári megoldásra gondolt, aki kérdezte <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ugy tudom a féktisztító tök jó a légtömegmérő tisztításhoz. De csak belefújom gazdagon és ennyi? Vagy át kell törölgetni, hagyni száradni esetleg csak a szálra fújjak? Ja, és elb@szni ugye igy nemlehet? :rolleyes: Én már pucoltam így ki, de sokat nem értem vele, ha azzal van valami probléma, ez már szerintem nem fogja megoldani. Egyébként két oldalt a fémrácsot ki lehet szedni, ha azt a két fémgyűrűt a keretben kipattintod, és akkor finoman, pl. fülpiszkálóval az érzékelőt, meg a cső belsejét is ki lehet tisztítani, csak a az esetleg ottmaradó vattadarabokra ügyelni kell, meg nem véletlenül van ráccsal elválasztva az állatok elől: a kifeszített fűtőszálakra rohadtul kell figyelni, hogy el ne szakítsd!!! Neked nem ajánlom, mert csak elbaxod! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Te lehet, hogy megoldod, de ha ilyen szakmai kérdésed van, fordulj Dzsonihoz bátran :rolleyes: -_- nem, most nem merülőforraló talpból akarok c20xe leömlő talpat gyártani <_< azt majd a jovőhéten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 nem, most nem merülőforraló talpból akarok c20xe leömlő talpat gyártani <_< azt majd a jovőhéten :D Nem, J0hnnynak a PVC csöves tuning a szakterülete :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 2 feles meg 3 fröccs lett volna... :rolleyes: <_< Az Gabié, az enyém 2 üveg bor és 5 pálesz alatt biztos nem fog megállni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 nem, most nem merülőforraló talpból akarok c20xe leömlő talpat gyártani :rolleyes: azt majd a jovőhéten <_< Pedig egy jó kipufogós megoldaná azt is... :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 pehi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 pehi http://www11.siteworld.de/home/siteImages/...534/norm/64.jpg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 :rolleyes: jó az a gsi felirat a sárvédőn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 jó az a gsi felirat a sárvédőn Viszont a felni nagyon nem jó rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Viszont a felni nagyon nem jó rá.... egy kadett sose készül el és sose lesz tökéletes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 egy kadett sose készül el és sose lesz tökéletes <_< egy fekete astra meg sohasem lesz sziszegős,mert eladják :rolleyes: :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts