Albert Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Én mai napig azt mondom, hogy egy C20xe GSI egy hálás relatív olcsón fenntartható jó kis jószág... <_< Igen dejó már alig vártam hogy megint elújságolhassam hogy a legutóbbi két fogyim is 7.8 volt (pedig én úgyérzem hogy b@szomneki rendesen) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Igen dejó már alig vártam hogy megint elújságolhassam hogy a legutóbbi két fogyim is 7.8 volt (pedig én úgyérzem hogy b@szomneki rendesen) :rolleyes: Nekem most 13 lici lett a fogyim...és ebben benne volt egy elég izmos este is... Lanti azóta sem alszik jól szerintem... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Vegyetek Cabrio-t :rolleyes: <_< :D -_- B) ha szétnéztél rájössz h ez kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 MISS 50 LV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 ha szétnéztél rájössz h ez kell :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nekem most 13 lici lett a fogyim...és ebben benne volt egy elég izmos este is... Lanti azóta sem alszik jól szerintem... <_< :D jól alszom, de tény hogy végre újra volt jó élmény és ez tényleg überbrutál volt.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 jól alszom, de tény hogy végre újra volt jó élmény és ez tényleg überbrutál volt.... :D amugymeg subaru :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 MISS 50 LV Mennyi anyúúúúúúúú... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 amugymeg subaru :rolleyes: <_< Akkor gondolom ma nem is jössz velünk... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem. Biztos jó egy jó gsi is csak olyat már csak örökölni lehet sajnos. Anti! Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen. Majd rájössz ez milyen igaz a B vecinél! :rolleyes: Visszafogod sírni a GSi-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Ez volt CS-en szegény Ferkó oldalának háttérképe... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Akkor gondolom ma nem is jössz velünk... :rolleyes: <_< mi is lesz ma?? ráérek!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 mi is lesz ma?? ráérek!!!!! -_- ááá semmi...csak a fos subaruk...valahol összefutnak... de az téged úgy sem izgat... :rolleyes: <_< :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 ááá semmi...csak a fos subaruk...valahol összefutnak... de az téged úgy sem izgat... :rolleyes: <_< :D :D ja azt hittem lesz is valami -_- B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 ja azt hittem lesz is valami :rolleyes: <_< :D :D Na látod... nem lesz csak a szokásos... úgyhogy nem maradsz le semmiről... -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem. Biztos jó egy jó gsi is csak olyat már csak örökölni lehet sajnos. Anti! Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen. A leömlő sem olcsó móka,bár C20XE leömlővel meglehet oldani. Majd amikor a futóműben jönnek a nyűgök...főleg a hátsóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 A leömlő sem olcsó móka,bár C20XE leömlővel meglehet oldani. Majd amikor a futóműben jönnek a nyűgök...főleg a hátsóban... Z18XE-re a C20Xe érdekes lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem. Biztos jó egy jó gsi is csak olyat már csak örökölni lehet sajnos. Anti! Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen. Meg alufelni, meg angel eyes :rolleyes: . Nekem 60000 alatt volt leömlő, trafó, klíma vezérlő, ezekn kívül csak kopó, meg kötelező szervizek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Z18XE-re a C20Xe érdekes lenne :rolleyes: Na nem is arra gondoltam,hogy csavarra passzol! Kell egy kipuffsortömités és az alapján vizes vágóval vágatni egy mintát. Arra a mintára egy jó kipuffos megtudja már oldani a problémát. Losi ex-X20XEV-je: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Z18XE-re a C20Xe érdekes lenne <_< Nagyon kell akarni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 a vectrának 8000 km óta semmi baja a leömlőn kivül kb. ez ami számit most nekem. Biztos jó egy jó gsi is csak olyat már csak örökölni lehet sajnos. Anti! Azt meg már említettem nem is egyszer hogy a bőrülés nem első sem másodikként került az astrába, előtte volt motorcserén, futómű felújításon és sok sok más szervizen. Én eddig 50e mentem el a GSi-vel,és nem volt vele semmi müszaki problémám.Napi 100km megy aprilis óta,és semmi baja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Egy darabig kell faragni vizes vágóval, mert a Z18XE, meg az X18XE1, az az 1.6-os blokkja, nem a 2000esé. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Én eddig 50e mentem el a GSi-vel,és nem volt vele semmi müszaki problémám.Napi 100km megy aprilis óta,és semmi baja :D Nem alattad állt meg vhol Győrben amikor mentetek volna messze? Nekem meg 75 ezer van benne és eddig csak egy motort kellett cserélni :rolleyes: <_< Na jó hétvégét mindenkinek! Csaó Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nem alattad állt meg vhol Győrben amikor mentetek volna messze? Nekem meg 75 ezer van benne és eddig csak egy motort kellett cserélni <_< :D Na jó hétvégét mindenkinek! Csaó A generátor kopó alkatrész B) Nekem eddig minden autómban elromlott,már a focusba is cserélve lett egyszer......Még a coupe astrába is 2x kellett cserélni 3 év alatt :rolleyes: de cserben nem hagyott egyszer sem -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts