Stefan Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Azt a "szar" kéket középen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 mint a legyek... a szarra jönnek :rolleyes: <_< Jah... miután becartáááá... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Hm... érdekes... kíváncsi leszek e mögött van e valami... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Hm... érdekes... kíváncsi leszek e mögött van e valami... :rolleyes: Inkább az lenne az érdekes, kihez kerülnek végül ezek a részvények... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Digi net Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Inkább az lenne az érdekes, kihez kerülnek végül ezek a részvények... :rolleyes: anti.. faterod? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 anti.. faterod? :rolleyes: miért, ő is orosz befolyásoltságú? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 anti.. faterod? :rolleyes: Lehet Te többet beszélsz vele... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 <_< :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Már Pé is? :rolleyes: rontja az eladási esélyeimet.... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 rontja az eladási esélyeimet.... :rolleyes: <_< Dehogy is... Te javítod az övét... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Dehogy is... Te javítod az övét... <_< :D köszi-köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Az ügyvéd azt mondta emailt irjak a bíróságnak az elég. :rolleyes: Nem mintha mást is tudnék csinálni innen féllábbal. Lehet hogy nem halasztanak amúgy... ez még "csak" a biztosítási per nem a bűnügyi. Igen én is örülnék ha elállna de erre nincs sok esély. Köszönöm, gyógyulgatok! Ez mit jelent? Halasztják is az időpontot? Elállhatna már a gyökér felperesed az egésztől. És gyógyulást <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 köszi-köszi :rolleyes: 840,000Ft-ra kéne kiraknod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 840,000Ft-ra kéne kiraknod! legyen rögtön 1 misi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 amúgy egyik haverom épp gsi-t akar venni csak alig birom lebeszélni róla <_< de Morét és Tiedet is mutattam neki... köszi-köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 amúgy egyik haverom épp gsi-t akar venni csak alig birom lebeszélni róla <_< de Morét és Tiedet is mutattam neki... azért mert te pórul jártál vele, attól még sok embernek sokkal több örömöt szerzett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 azért mert te pórul jártál vele, attól még sok embernek sokkal több örömöt szerzett. :rolleyes: Én is szívtam vele, de erről csak én tehetek... az ótó megpróbálta mindig a maximumot adni, csak én többet akartam... Én mai napig azt mondom, hogy egy C20xe GSI egy hálás relatív olcsón fenntartható jó kis jószág... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Én mai napig azt mondom, hogy egy C20xe GSI egy hálás relatív olcsón fenntartható jó kis jószág... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Most ezen mind a két oldalon volt vonószemtakaró, vagy mivel nem volt meg, kivágták a másik oldalon is olyanra, hogy szimetrikus legyen? :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 nekem is sok örömet szerzett azzal nincs baj. de ha nincs elég tartalékod akkor szerintem nem érdemes ilyen autót venni. ez tapasztalat... mindenkinek ugye más mást jelent a sok és a kevés pénz azért mert te pórul jártál vele, attól még sok embernek sokkal több örömöt szerzett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 nekem is sok örömet szerzett azzal nincs baj. de ha nincs elég tartalékod akkor szerintem nem érdemes ilyen autót venni. ez tapasztalat... mindenkinek ugye más mást jelent a sok és a kevés pénz Az autózás önmagában drága móka... vannak dolgok amikkel ez együtt jár, és az nem a bőrülés... :D <_< egy régi stift pl relatív nullával fenntartható... csak tankolni kell bele jószerivel, és megvárni, hogy kihulljon alólad... ez is alternatíva... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Vegyetek Cabrio-t :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 de ha nincs elég tartalékod akkor szerintem nem érdemes ilyen autót venni. ez tapasztalat... mindenkinek ugye más mást jelent a sok és a kevés pénz Majd rájössz ez milyen igaz a B vecinél! :rolleyes: Visszafogod sírni a GSi-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts