redline Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is szeretném tudni melyik a gyári vagy legalábbis milyen színűek. Nekem elől hátul kék rugók vannak, és elől lent van rendesen. Ja és mekkora a 60-s ültetés, kerék és sárvédő hézagra gondoltam kb. :roll: :oops: ami nekem benn volt a megvételnél az fekete (és nagyonmagas) vettem H&R-nek és -40mmesnek mondott rugókat. Nem tudom, hogy valójában milyen márka és mennyit ültet de jól néz ki 8) Most már én is kíváncsi vagoyk milyen a gyári rugo ;)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 ami nekem benn volt a megvételnél az fekete (és nagyonmagas) vettem H&R-nek és -40mmesnek mondott rugókat. Nem tudom, hogy valójában milyen márka és mennyit ültet de jól néz ki 8) Most már én is kíváncsi vagoyk milyen a gyári rugo ;)))) Az én autóm oldalról ugy néz ki mint egy ék, elől leültetve, hátul szerintem meghagyva a gyári rugókkal. Ezzel kapcsolatba a kérdésem lehet e külön kapni pl. csak hátsó rugókat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 bontó pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Az én autóm oldalról ugy néz ki mint egy ék, elől leültetve, hátul szerintem meghagyva a gyári rugókkal. Ezzel kapcsolatba a kérdésem lehet e külön kapni pl. csak hátsó rugókat. :lol: Szóval a gyári rugók mind feketék a milyenségét egy szines pöttyel jelölik rajta! Akár GSI akár nem! Norbert mondtam neked, hogy a te rugód az H&R és 40mm-es ez tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szóval a gyári rugók mind feketék a milyenségét egy szines pöttyel jelölik rajta! Akár GSI akár nem! Norbert mondtam neked, hogy a te rugód az H&R és 40mm-es ez tuti! Jó tudni köszi:) Gondolom a színéből következtetett, de az ültetést magasságát honnan tudja :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 A gyárinál sehogy mert ott a cikkszám határozza meg a tipushoz valót (erösség, magasság)és a pötty rajta az egyszerű embernek nem mond semmit. A kimondott ültető (tuning) rugók állatalában szinesek (Apex zűd, Koni met.kék, K&W sárga, Eibach pont fekete stb.. ki ép milyenre fújja) és némelyiken rajta van a tipuson kívül a mahasság is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 A gyárinál sehogy mert ott a cikkszám határozza meg a tipushoz valót (erösség, magasság)és a pötty rajta az egyszerű embernek nem mond semmit. A kimondott ültető (tuning) rugók állatalában szinesek (Apex zűd, Koni met.kék, K&W sárga, Eibach pont fekete stb.. ki ép milyenre fújja) és némelyiken rajta van a tipuson kívül a mahasság is. Kössz most is tanultam valamit ;) Az enyém valszeg koni lesz mert koni sárga gátló volt benne, a rugó meg talán metál kék, majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Nem hiszem, hogy Koni rugóid lennének mert szeptembertől kapható! Eddig csak gátlókat gyártottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Nem hiszem, hogy Koni rugóid lennének mert szeptembertől kapható! Eddig csak gátlókat gyártottak. aham Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Erre aztán mán én is kíváncsi lennék, mert az enyim is fekete, mind a 4 but naon lent van, a hátsó ívek már rálógnak a 15/190/45 ös kerékre ;) Mind a kettő hátsó el lenne fáradva, egyformán és ennyire? Ja és nagyon kemény, mint egy gokart, bár az meg már gátló kérdése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 195/45R15-ös gumival jársz? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 a mán nagyon peres ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 a mán nagyon peres ;) én inkább azt mondanám, az már nagy kicsi lowrideres :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 195/45R15-ös gumival jársz? :shock: de áz nem is joe váltóméret :idea: neeeeem :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 az gáz ha IGY látom viszont az osztálytársam :?: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 melyik az? elvihetnél egy osztálytalálkozóra!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 az gáz ha IGY látom viszont az osztálytársam :?: ;) Ha kihagytad akkor igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 neked biztos meglett volna mi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 melyik az? elvihetnél egy osztálytalálkozóra!! a szössz, Nórinak hívtál, 11ker neszmélyi út ált iskola, mikor összevonták az éjn tesitagozatos sulimmal 5.ben akkor ő is jött az angoltagozatról.... akkor is rendben volt már a gádzsi, de nekem akkor más volt a nagy cerelmem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 korrekt bige.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 de áz nem is joe váltóméret :idea: neeeeem :?: :roll: az nagyon nem a barnát nem ismered véletlenül? az jobban teccik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Ez biza elírás vót ;) 19550 lesz az A jányoknek meg igen cak jó optik tuningja van: És pont most lettem free :supz: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 pont most, ebben a pillanatban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 én inkább azt mondanám, az már nagy kicsi lowrideres :lol: amugy lóf@szt pont ilyen volt azon a gsi-n ami a Patyinál állt. OZ F1-es felniken...kiba jól nézett ki a felnit el akartam könyörögni de nemadta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts