Xray Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ezzel kéne gamingolni. Komoly :rolleyes: Lassan már a szagok is átjönnek majd, így ha beszélsz valakivel MSN-en nem szabad fingani ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 :rolleyes: <_< Még mókásabb lesz mikor 450-500 ló között lesz majd -_- :D aztán úgy jár mint az astrával B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 lol regényt irt a kocsiról... http://www.hasznaltauto.hu/3282948_opel_astra_1996 Nahát.. valaki felrakta a kocsimat? :D Nah jó..optikailag kicsit feltuninngolta.... :D :D Szóval elment, ma jönnek érte 6 körül! Egyik szemem sí a másik nevet, sokan túlélték már ezt nekem is menni fog! Nah bazz.. pénteken akkor már nem viszed a kis szöszi tigrás csajszit vele :rolleyes: Elvitték, nem jön haza többet! -_- Megsirattuk mind a hárman ahogy gurut ki a parkolóból, fergetegesen szép volt, remélem így is marad a srácnál! B) Uhh.. de fura lenne nekem (is). "Mi" 6éve "vagyunk együtt".. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ezzel kéne gamingolni. Az de komoly!!! Ezt kipróbálnám.. de el tom képzelni mennyibe kerűlhet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 :rolleyes: <_< Még mókásabb lesz mikor 450-500 ló között lesz majd :D :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 a nap poénja. nemrég hívtak h a Tatai filmstúdióba kellene fehér niva rendőrautót játszani. fizetnek meg minden.....én meg itt a kabriot akarom építgetni :rolleyes: Ötvös Csöpi visszatér??? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiGsi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 B. Csaba, sikerült eladni a szépséget??? vagy "rajtad maradt" amit nem bánok, és remélem Pénteken látlak és viszel vele:p Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiGsi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 most olvastam h elment:( nem örülök! pedig meg akartam lesni a szépséget:( kár érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ötvös Csöpi visszatér??? <_< :D még álmában is filmet rendez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ötvös Csöpi visszatér??? <_< :D Jó lenne. Asszem nem csak a családja örülne neki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nah bazz.. pénteken akkor már nem viszed a kis szöszi tigrás csajszit vele :rolleyes: Uhh.. de fura lenne nekem (is). "Mi" 6éve "vagyunk együtt".. <_< Kemény érzés :D Még ma is megkönnyeztem mikor mentem a mosóba a skodával, erre a benzinkutas, hol van a piros szépség, rég látta, na mondom rohadj meg -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 B. Csaba, sikerült eladni a szépséget??? vagy "rajtad maradt" amit nem bánok, és remélem Pénteken látlak és viszel vele:p Szia! Hát sajnos elvitték, már nem tudlak vinni vele! <_< De pénteken még biztos talizunk attól. Ja és örülök hogy regiztél itt a tanácsomra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 most olvastam h elment:( nem örülök! pedig meg akartam lesni a szépséget:( kár érte Már csak képekkel szolgálhatok! :rolleyes: Mikor vetem Meg néhány utóbbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Lanti, csere erre?????? 205 GTI Mi16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Az de komoly!!! Ezt kipróbálnám.. de el tom képzelni mennyibe kerűlhet :rolleyes: benne van a cikkben meg link is van ahol meg lehet venni. 45-50 ropi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Lanti, csere erre?????? 205 GTI Mi16 :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiGsi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Csak miattad Csabi:D szép darab volt nagyon:) párszor visszatér majd az álmodba Én tuti míg mozog nálam lesz:D Pénteken akkor megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 most értem haza.... úristen!!!!!!!!! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ez meg mustáros kannát használ légszűrőnek? :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 most értem haza.... úristen!!!!!!!!! :rolleyes: <_< Nah mivaaaa? Te is bubut veszel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 most értem haza.... úristen!!!!!!!!! :rolleyes: <_< Frankón kihagytam ezt is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 most értem haza.... úristen!!!!!!!!! :rolleyes: <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Frankón kihagytam ezt is! <_< Hát mindenki bánhatja aki kihagyta... tényleg úristen volt... főleg a kocsikázós része... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Hát mindenki bánhatja aki kihagyta... tényleg úristen volt... főleg a kocsikázós része... :rolleyes: -_- Megcsörgethettél volna! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Megcsörgethettél volna! <_< :D Fel kellett volna hívnom, hogy elmehetek e érted??? :rolleyes: Hálóóóóóó... azt mondtad, hogy csörögsz, hogy menjek e érted... amúgy a haverod is kint volt a zőőőddel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts