Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Jaaaaa és hab a tortán, hogy felnyilt neki a mocitető úgy 60-nál, szélvédőt összetörte behorpadt a kocsi teteje, meg a mocitető kettéhajlott! -_- :rolleyes: <_< :D
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 mondjuk Ken Block is gyárival nyomja... :rolleyes: Szerintem az a subaru teljesen más mint ami nektek van, más moci, fejlettebb lehajtás, stb... Állítólag az a gsi formás subaru nagyon jól sikerült, lehet neki b@@zni rendesen!
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Gálvölgyi - Csernus paródia :rolleyes: <_<
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Szerintem az a subaru teljesen más mint ami nektek van, más moci, fejlettebb lehajtás, stb... Állítólag az a gsi formás subaru nagyon jól sikerült, lehet neki b@@zni rendesen! Pont, hogy nem igazán... a 2.5-ös moci alapjaiban el van rontva több helyen is... 8.000-10.000 km alatt dugótörés az alap, szinte kivétel nélkül pl... már sok kereskedő egyből 0km-en bontja a mocit, és kovi dugókat rak bele... mert hogy pl nem is az van benne gyárilag... A Block STI-ben is csak a központi difi gyári a többi az cserélve van... :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Pont, hogy nem igazán... a 2.5-ös moci alapjaiban el van rontva több helyen is... 8.000-10.000 km alatt dugótörés az alap, szinte kivétel nélkül pl... már sok kereskedő egyből 0km-en bontja a mocit, és kovi dugókat rak bele... mert hogy pl nem is az van benne gyárilag... A Block STI-ben is csak a központi difi gyári a többi az cserélve van... <_< Na jó, te vágod ezt a témát, de szívesen elviszlek órával majd ha lerobbansz, ígérem nem éjszakai tarifával! :rolleyes: Egyébként meg frankón kidughatnád az orrod péntek esténként, neked nem kell félni a kpm-től
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Komolyan mondom majdnem meghaltam a nevetéstől! :rolleyes: gálvölgyi- mónika sóóóóóóóóóóóóó
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Na jó, te vágod ezt a témát, de szívesen elviszlek órával majd ha lerobbansz, ígérem nem éjszakai tarifával! :rolleyes: Egyébként meg frankón kidughatnád az orrod péntek esténként, neked nem kell félni a kpm-től Nem azért nem megyek, mert nincs kedvem, hanem mert minden péntekre adódik valami... múlt héten amúgy kint voltam, csak épp nem felétek, hanem Lurdy...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Én 4000-4500körül szoktam általában indulni ha ilyen van, de sajnos ezekkel a gumikkal szinte lehetetlen. Egyesben is ha gurulok valahol 20al és kicsit hidegebb már az idő, lepadlózom és csak pörög a kerék, az autó kb nem csinál semmit. Esőben meg nem is mondom. Múltkor 10mpig álltam a lámpánál, mert elakartam indulni ( nem nagy gázzal, nem hirtelen, nem észnélkül ) és akkor is csak pörgött. Ezért lenne jó ha meg tudnám javítani valahogy a kipörgésgátlómat. <_< itt tényleg lehet nem a gumikkal van gond... nagyon jó gumival a 3000 is sok, vagy max annyi... :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 kicsit sok a 4000-4500 :rolleyes: itt tényleg lehet nem a gumikkal van gond... nagyon jó gumival a 3000 is sok, vagy max annyi... <_< Tehát akkor legközelebb próbáljam meg 2500-3000körül. Köszi. :D
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Tehát akkor legközelebb próbáljam meg 2500-3000körül. Köszi. :rolleyes: kb igen... <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Tehát akkor legközelebb próbáljam meg 2500-3000körül. Köszi. :rolleyes: Próbáld meg 3000-ről, aztán mikor érzed hogy megindult és tapadós a dolog utána padló!
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Na Szombaton kik jönnek? Nyomjunk már valami listát! :rolleyes: B_Csaba Atommanó ? ? ? ? ?
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Na Szombaton kik jönnek? Nyomjunk már valami listát! :rolleyes: B_Csaba Atommanó Lifi ? ? ? ?
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Azért beírnám ide közben, hátha valakit érdekel... 22-én kedden este a Hősök terén 20:30-tól kerül megrendezésre a ESTI-PeSTI , Subaru találkozó... Mi Lifivel bitzos ott leszünk, de szerintem Piiista is jön biztos... :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Azért beírnám ide közben, hátha valakit érdekel... 22-én kedden este a Hősök terén 20:30-tól kerül megrendezésre a ESTI-PeSTI , Subaru találkozó... http://www.subaruklub.hu/subaru_pictures/subaru_head.gif Mi Lifivel bitzos ott leszünk, de szerintem Piiista is jön biztos... :D Tesókám, én is mennék, de lehet értem kéne jönni, gond lenne? :rolleyes: mert akkor innék sört <_<
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Tesókám, én is mennék, de lehet értem kéne jönni, gond lenne? :rolleyes: mert akkor innék sört <_< Szerintem nem gond... :D De maradjunk abban, hogy kedden nap közben megbeszéljük...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Szerintem nem gond... :rolleyes: De maradjunk abban, hogy kedden nap közben megbeszéljük... Oké majd hívlak akkor!
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Kipróbáltam ( persze most csak egyedül ) a 3000ről rajtolást. Először hasonló effektust vett mint amikor 4000ről indultam neki, gumicsikorgás, füst meg miegymás. De aztán a következő már jobb lett, elindulásnál csak nyikkant egyet a gumi utána már tudtam is padlózni és szépen gyorsult tovább 2-3. Szóval azt hiszem bejött a tanács. Köszi szépen. 2hét múlva beszámolok hogy így meg-e tudtam verni a VTi-t. Addig meg még kicsit gyakorlok hogy üzembiztosan tudjak így rajtolni. :rolleyes:
kiskecso Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 Azért beírnám ide közben, hátha valakit érdekel... 22-én kedden este a Hősök terén 20:30-tól kerül megrendezésre a ESTI-PeSTI , Subaru találkozó... Mi Lifivel bitzos ott leszünk, de szerintem Piiista is jön biztos... <_< ######é nem szerdán van :rolleyes:
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 Zsolti látod ő sem magas fordulatról indul, habár gurulóból megy... :rolleyes: <_<
Zsoltee Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 Zsolti látod ő sem magas fordulatról indul, habár gurulóból megy... B) :D aztaqqqqqqqrva... :rolleyes: <_< :D :D Bár ezeknél 1800nál van a tiltás. -_-
Lanti Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 Azért beírnám ide közben, hátha valakit érdekel... 22-én kedden este a Hősök terén 20:30-tól kerül megrendezésre a ESTI-PeSTI , Subaru találkozó... Mi Lifivel bitzos ott leszünk, de szerintem Piiista is jön biztos... <_< énis :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 :D :rolleyes: -_- És a szombati lista nem nő? B) <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2009 Elküldve Szeptember20, 2009 Lantika <_< Az a Passat az 2.0? És céges? Vagy 1.9? Mennyit használod, mi a tapasztalat?? :rolleyes: És ugye nem akarsz nem turbósat venni a gsi helyett? :D
Recommended Posts