Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Mindjárt kezdődik a Mónika - A kibeszélőshow :lol: Frankón sietek haza hogy megnézhessem, gáz? :P :lol: Lehet jobb lenne ha vennék egy tv-t a kocsiba! :lol: Betiltották a bunyós jelenetek leadását... így meg már nincs is értelme... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Betiltották a bunyós jelenetek leadását... így meg már nincs is értelme... :lol: Hát igen, ez nagy érvágás! :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Mindjárt kezdődik a Mónika - A kibeszélőshow :lol: Frankón sietek haza hogy megnézhessem, gáz? :lol: :lol: Lehet jobb lenne ha vennék egy tv-t a kocsiba! :lol: Van aki droggal,van aki piával,te meg a mauónika sóval gyalulod az agyad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Van aki droggal,van aki piával,te meg a mauónika sóval gyalulod az agyad! :lol: De közben iszok is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 De közben iszok is! :lol: :lol: Halmozottan hátrányos helyzetű! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Halmozottan hátrányos helyzetű! :lol: Hát igen, és akkor a taxizás már csak hab a tortán! :lol: :lol: Anti, mikor lesz legközelebb gyorsulás kkházán? Tervezed hogy megjelensz, vagyis emeled a színvonalat a jelenléteddel? :P Meee mennék én is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Hát igen, és akkor a taxizás már csak hab a tortán! :lol: :lol: Anti, mikor lesz legközelebb gyorsulás kkházán? Tervezed hogy megjelensz, vagyis emeled a színvonalat a jelenléteddel? :P Meee mennék én is.. :lol: 26-án lesz idén az utolsó... ring sem lesz már meg semmi... Ha nem fog szakadni az eső akkor megyek... de egyelőre esőt jósolnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 26-án lesz idén az utolsó... ring sem lesz már meg semmi... Ha nem fog szakadni az eső akkor megyek... de egyelőre esőt jósolnak... :lol: Neked az csak jó ha esik :lol: Én nagyon szeretnék menni, az éven nem voltam sehol még :lol: se kkháza, se tököl, se ring :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Neked az csak jó ha esik :lol: Én nagyon szeretnék menni, az éven nem voltam sehol még :lol: se kkháza, se tököl, se ring :lol: Hát ugyan annyira esik nekem is mint másnak... én csak AWDkkel megyek egy katban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 ... én csak AWDkkel megyek egy katban... Alig lettél Subarus, aztán már különcköcc! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Alig lettél Subarus, aztán már különcköcc! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Hát ugyan annyira esik nekem is mint másnak... én csak AWDkkel megyek egy katban... Na jó, de te vagy ami vagy, a többi mind lejjebb való :lol: :lol: Mondjuk jó lenne ha nem esne kivinném a vérebet én is, most már lesz normális powercuuuupom is, 15.26 a legjobb hivatalos kkházán mért időm, ott még sfi dobozzal mentem és teljesen lekopott gumikkal, jó lenne megdönteni, max ha nem fog menni, levágom az összes szííííjat, még a nadrágszíííjat is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Szerezz slicket, és a ragacson biztos jobb rajtot tudsz venni... slick nélkül meg erősen gumifüggő...van aki jobbat megy van aki szarabbat... bár most KOE-n volt lehetőség vagy ragacson vagy mellőle rajtolni...remélem ez a lehetőség most is adott lesz, mert a ragacsra nem vágyok valahogy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Szerezz slicket, és a ragacson biztos jobb rajtot tudsz venni... slick nélkül meg erősen gumifüggő...van aki jobbat megy van aki szarabbat... bár most KOE-n volt lehetőség vagy ragacson vagy mellőle rajtolni...remélem ez a lehetőség most is adott lesz, mert a ragacsra nem vágyok valahogy... :lol: Az jó lenne ha lenne mind2 verzió, nem mind1 hogy 2000-ről indulok vagy 5000-ről, kimennék korán, bár mindig úgy szoktam és lehet menni ezerszer míg nincsenek sokan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Az jó lenne ha lenne mind2 verzió, nem mind1 hogy 2000-ről indulok vagy 5000-ről, kimennék korán, bár mindig úgy szoktam és lehet menni ezerszer míg nincsenek sokan! Én is korán tervezem a kimenetelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Én is korán tervezem a kimenetelt... Még korai beszélni róla, de ha minden összejön akkor majd elmegyek oda hozzád, és megyünk együtt, biztos jönnek más opelosok is! Ui: Jaaaa és ha nem gond, én mennék majd elől, mert utoljára, kóvályogtunk mint fing a fürdőbe (emlékszel?) csak én vagyok a taxis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Még korai beszélni róla, de ha minden összejön akkor majd elmegyek oda hozzád, és megyünk együtt, biztos jönnek más opelosok is! Lifi ígérte, hogy jön másról egyenlőre nem tok... de biztos lesz még aki kijön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Lifi ígérte, hogy jön másról egyenlőre nem tok... de biztos lesz még aki kijön... De gyors vagy, még írtam hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Ui: Jaaaa és ha nem gond, én mennék majd elől, mert utoljára, kóvályogtunk mint fing a fürdőbe (emlékszel?) csak én vagyok a taxis :lol: Okés, csak az órát majd ne kapcsold be... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 De gyors vagy, még írtam hozzá :lol: Már arra is írtam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Okés, csak az órát majd ne kapcsold be... :lol: :lol: Na jóóó, még egy fincsi ebédre is a vendégeim lesztek, már ha annak lehet nevezni amit ott árulnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 csak én vagyok a taxis :lol: Egy jó taxis ha nem tudnád, a légvonaltól is tud egy rövidebb utat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Na jóóó, még egy fincsi ebédre is a vendégeim lesztek, már ha annak lehet nevezni amit ott árulnak :lol: Húúúú... így megy a business??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Egy jó taxis ha nem tudnád, a légvonaltól is tud egy rövidebb utat! :lol: :lol: Áááá az nekem már túl egyenes... subarunak nem való... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Húúúú... így megy a business??? :lol: :lol: Nem panaszkodom, de csak azért, mert van akinek munkahelye sincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts