redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nekem nem űrhajóm van hanem GSI-m ;) Na jó, amúgy kegyetlenül jól néz ki. :smt041 én meg már láttam élőben nagyon durva a cucc és full beleszerettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Kess kiv vaok elviszik-e! Most néztem meg az árakat majdnem elsírtam magam...... Anti! Akkor a Bandi számát áttolod nékem ha megkérlek, mert kellene a lakk meg az edző mféleképpen :wink: Redi püt néztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Az igaz hogy nincs ára és sok van eladó de milyenek. :(1-2kivételével) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Kess kiv vaok elviszik-e! Most néztem meg az árakat majdnem elsírtam magam...... jah bazz és verem a fejem a falba ha vártam volna 4 hónapot majdnem feleannyiért vehetem volna de nem birtam, a türelem elfogyott ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 igen-igen de magyarázd meg a vevőnek h olcsó húsnak híg a leve... mikor ezeket a vasakat nem megfontolt emberek veszik hanem szharos kölkök :lol: na majd jól meglássuk.... most projekt összerak fényez minden tip top és kiderül mi lesz... vagy beborul ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Redi!mennyiért vetted a tiédet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 igen-igen de magyarázd meg a vevőnek h olcsó húsnak híg a leve... mikor ezeket a vasakat nem megfontolt emberek veszik hanem szharos kölkök :lol: na majd jól meglássuk.... most projekt összerak fényez minden tip top és kiderül mi lesz... vagy beborul ;) :lol:Tisztelett a kivételnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 igen-igen csak most kezdtem el törni a fejem h tuningot ok h nem fizetik meg de hogy kit érdekel h kaszni futómű moci full rendben az jó kérdés... mert E-S-K azt látom h ész nélkül veszik a vaskat design és 1éb szempontokat nézve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Goofy koma Te specializálódtál a hungárián csukott szemmel vezetésre? Ok h golfban ülök de ennyit még életemben nem hadonásztam ;) :lol: Legkőzelebb huzd rám a kormányt akkor tutti fel figyelek rád :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Aztec: merre mentél? Hazafelé? Felüljáró felé? vagy másfelé.. mire beizzítottam a verdát és megfordúltam, már a füstöd se láttam... Hiába.. GSi feeling.. ;) Bááz.. most jut eszembe, a villást oda se adtam. nah sebaj.. majd talizunk még..ha meg kell kajabálsz úgyis.... gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Szép ez az autó ;) A tanksapkád hegesztett (sparco)? :roll: DTM from ebay 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Kess kiv vaok elviszik-e! Most néztem meg az árakat majdnem elsírtam magam...... Anti! Akkor a Bandi számát áttolod nékem ha megkérlek, mert kellene a lakk meg az edző mféleképpen :wink: Redi püt néztél? szvsz igen, mert már kaptam 2 kila foglalót Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Aztec: merre mentél? Hazafelé? Felüljáró felé? vagy másfelé.. mire beizzítottam a verdát és megfordúltam, már a füstöd se láttam... Hiába.. GSi feeling.. :lol: ;) felüljáró jah kulcs nexttime :wink: mondtam rohanunk mert ko a csipetcsapat sikerült is elaludnom 1 órája kb benn kellenelennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Én is elaludtam. :? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Én is.. bent :wink: ;) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bendergúz Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Sziasztok! Eladnám 1993-as GSI Astrámat. Már felraktam az eladó F-Astrák közé az összes tudni valóval együtt ott esetleg megnézhetitek. Képeket szívesen küldök. Érdeklődni a dwiktor@freemail.hu címen vagy a 0620 9 420 542-es tel számon lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 elég egy helyre berakni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Elvileg ugye ezen a gépen a gyári futómű van!Éppen tegnap nézegettem az enyémet, meg egy kicsit prüttyögtem rajta, és feltűnt, hogy kutyamód lent van.Kb. majdnem olyan, mint Redié.Most vagy nagyon beültek a rugók, vagy pedig ültetők vannak alatta.Nem'tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is.. bent :wink: ;) 8) nekem is összejött ez tegnap :lol: Wolfi rugókat nézd meg mert adott esetben nem mind1, h kifingtak a gyári rugók és azért ültet vagy mert szimplán az van benne :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 nekem is összejött ez tegnap :lol: Wolfi rugókat nézd meg mert adott esetben nem mind1, h kifingtak a gyári rugók és azért ültet vagy mert szimplán az van benne :idea: Szemre detto, mint amiket tőled vettem anno.Szal lehet, hogy elfáradtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 de közben Wolfi kiderült h azok nem gyári rugók. vagy én már nem tudom ESK amik bekerültek fk full erős ültetőrugók 2x puhábbak voltak mint az én "gyáriaim"... thök jó lenne végre már tudni melyik gyári és melyik mekkorát ültetne pontosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 de közben Wolfi kiderült h azok nem gyári rugók. vagy én már nem tudom ESK amik bekerültek fk full erős ültetőrugók 2x puhábbak voltak mint az én "gyáriaim"... thök jó lenne végre már tudni melyik gyári és melyik mekkorát ültetne pontosan ;) Sem'baj, Udinak nagyon bejött a C14NZ alatt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 de közben Wolfi kiderült h azok nem gyári rugók. vagy én már nem tudom ESK amik bekerültek fk full erős ültetőrugók 2x puhábbak voltak mint az én "gyáriaim"... thök jó lenne végre már tudni melyik gyári és melyik mekkorát ültetne pontosan ;) Én is szeretném tudni melyik a gyári vagy legalábbis milyen színűek. Nekem elől hátul kék rugók vannak, és elől lent van rendesen. Ja és mekkora a 60-s ültetés, kerék és sárvédő hézagra gondoltam kb. :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is szeretném tudni melyik a gyári vagy legalábbis milyen színűek. Nekem elől hátul kék rugók vannak, és elől lent van rendesen. Ja és mekkora a 60-s ültetés, kerék és sárvédő hézagra gondoltam kb. :roll: :oops: Ott már nincs hézag. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Hát nálam pl nem túl sok... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts