1.6 16v Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Én már kerestem ilyet, égen földön kb sehol nem kapható. :lol: Igen ez gáz, engem csak a méhsejtrács érdekelne. Nézelödtem és a f..d transitokon van ilyen hütörács meg a mondeokon, lehet benézek egy f..d bontóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Igen ez gáz, engem csak a méhsejtrács érdekelne. Nézelödtem és a f..d transitokon van ilyen hütörács meg a mondeokon, lehet benézek egy f..d bontóba. Ibizákon is van ilyen rács. Meg asszem még leonokon is. De amúgy külön táblában nem kapható sztem ilyen méhselytrácsos műanyag. Vagyis kapható, csak irreálisan drága. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 na vótam kövesden gyorsulni így jöttek az idők elsőre 14.6@163km/h másodjára 14.9@162km/h 3jára 14.5.165km/h :lol: mivel voltál? egy jó XE kadettal? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ibizákon is van ilyen rács. Meg asszem még leonokon is. De amúgy külön táblában nem kapható sztem ilyen méhselytrácsos műanyag. Vagyis kapható, csak irreálisan drága. :lol: Azért irtam a transitot meg a mondeot, mert azokon elég nagy felület ez a méhsejtes rács, és simán ki lehetne vágni belölle az f astra hütörács méretet. Még táblában sem láttam hogy árulnának ilyet sajna. Te tudsz valahol? Mennyi az az irreális ár? bár lehet jobb ha nem tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 na vótam kövesden gyorsulni így jöttek az idők elsőre 14.6@163km/h másodjára 14.9@162km/h 3jára 14.5.165km/h :lol: Egy gyári nyomáson volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 mivel voltál? egy jó XE kadettal? :lol: :lol: :lol: :P :lol: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 mivel voltál? egy jó XE kadettal? :lol: :lol: :lol: :P Hát ja,a 14.9et még az enyém is tudja. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Egy gyári nyomáson volt? :lol: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hát ja,a 14.9et még az enyém is tudja. :lol: :P hát ezaz ezé lesetem én is mikor megnéztem a cetlit h mivan :lol: mondjuk mentem 1 calibra turbo ellen kb 300ló....ép hogy befért 14 alá :lol: meg a szívók 16 felett mentek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 nem Hanem? Volt valami gond? Nagyon meleg volt, vagy nem tapdtál, vagy mi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hanem? Volt valami gond? Nagyon meleg volt, vagy nem tapdtál, vagy mi volt? meleg is vót meg a kövesdi pálya nem épp a jó állapotáról híres,meg mérni se épp jól mérnek álltalában májusban mikor rossz volt az autó 14.4et mentem 151km/h val..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 meleg is vót meg a kövesdi pálya nem épp a jó állapotáról híres,meg mérni se épp jól mérnek álltalában májusban mikor rossz volt az autó 14.4et mentem 151km/h val..... Akkor tuti rövid volt a pálya! :lol: 14,4 151 Km/h-val lehetséges, de csak akkor, ha jól betapadsz szlikkel egy erős XE Kadettal vagy Astrával. Most meg akkor lehet hosszú volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Inkább jöhettél volna pályanapra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Inkább jöhettél volna pályanapra! :lol: csóró vagyok mint a templom egere :lol: már alig várom hogy utalják az ösztöndíjat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Akkor tuti rövid volt a pálya! :lol: 14,4 151 Km/h-val lehetséges, de csak akkor, ha jól betapadsz szlikkel egy erős XE Kadettal vagy Astrával. Most meg akkor lehet hosszú volt. nem tudom de nagy az összevisszaság <_<azt tudom hogy akik nyír1házán stabilan húzák szívóval a 15.4et azok most 15be bese tudtak nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ez a cucc mennyire használható ezeken a fos utakon? Mennyiben változna meg a futómü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ez a cucc mennyire használható ezeken a fos utakon? Mennyiben változna meg a futómü? Nekem nagyon beváltak, szerintem jó cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Nekem nagyon beváltak, szerintem jó cucc. Értem, csak az érdekelne, hogy ezekkel a szilentekkel mennyire kapnak nagyobb terhelést, a futómü többi elemei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Értem, csak az érdekelne, hogy ezekkel a szilentekkel mennyire kapnak nagyobb terhelést, a futómü többi elemei. Pozitív, hogy direktebb lesz kisebb kormánymozdulatra is, mert a szilentek nem gondolkoznak. Fékre nem ugranak hátra a kerekek, ami Astránál, Vectránál, Calibránál jellemző. Sokkal tartósabb, mint a gyáriak. Negatív talán csak annyi, hogy ha szárazon rakod össze, akkor nyikorognak, néha még akkor is, ha szilikonnal, illetve hogy nehezebb lesz szerelni, mert elég feszesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Inkább jöhettél volna pályanapra! :lol: Ahonnan állítólag téged is húzni kellett? Mivolt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ahonnan állítólag téged is húzni kellett? Mivolt? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ahonnan állítólag téged is húzni kellett? Mivolt? :lol: neked meg befújt a szél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ahonnan állítólag téged is húzni kellett? Mivolt? :lol: Most kicsit ránk járt a rúd, mert 4-es konvoj jött haza erre és ebből engem és a piros 3000-es Calit húzni kellett hazáig. :lol: :lol: Végig szólt a kinyomócsapágyam, ami idő közben be is állt, majd valószínűleg bedarálta a kuplungszerkezet lamelláit. Amikor indultunk haza, még reménykedtem, hogy esetleg hazahoz, de még a gokartpálya területén beesett a pedál és nem tudtam váltani. Sebaj, majd tavasszal ismét menni fog, de most megkezdődőtt a téli szünet, szerintem ki is vonatom rövidesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Néhány embernek olyan feje van ugratás közben. :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts