Atommanó Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 a sapkás csöves nemegyszerű benne :lol: :lol: Az a legkeményebb amúgy tényleg... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Gyerekek... g.ci jó lesz az Xprovides videjóóóó... :P :D de még nem mutibóóókészült... :lol: a sapkás csöves nemegyszerű benne :lol: :lol: most ezt mért kell?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 most ezt mért kell?? :lol: Mit??? :lol: Azt, hogy 3-an láttuk a félig kész videót??? Viktor meg én, illetve Redi aki az Xprovides Gergő munkatársa, aki ott ül elég sűrűn mellette... Megkérdezte Gergő, hogy jó lesz e így, ahogy most van, finomíthatja e??? Amúgy benne vagy Te is... meg a kisautó, és a Patyigyerekek... becarás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Mit??? :lol: Azt, hogy 3-an láttuk a félig kész videót??? Viktor meg én, illetve Redi aki az Xprovides Gergő munkatársa, aki ott ül elég sűrűn mellette... Megkérdezte Gergő, hogy jó lesz e így, ahogy most van, finomíthatja e??? Amúgy benne vagy Te is... meg a kisautó, és a Patyigyerekek... becarás... :lol: de akooo ne írd be h beszaráááááááááássssssss :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 megyek ma zöldkártyára... remélem minden érték megfelelő lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 de akooo ne írd be h beszaráááááááááássssssss :lol: háááá de becarááááááááááááááááás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 megyek ma zöldkártyára... remélem minden érték megfelelő lesz :lol: levelezö tagozaton biztos :lol: a kocsit ne is vidd hozzá ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 levelezö tagozaton biztos :lol: a kocsit ne is vidd hozzá ... hibátlanok az értékek.. tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 hibátlanok az értékek.. tudom :lol: Nekem is az volt a LET-el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nekem is az volt a LET-el. :lol: mondjuk egy jó LETnél már nehezebb elhinni, hogy nem öli meg a mögötte lévő autóba ülőket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/1...ekedik_a_dunan/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/1...ekedik_a_dunan/ Dikk még azt a szájat amikor kijön a vízből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/1...ekedik_a_dunan/ Állat! :lol: Poén lehet, ha valamelyik turista félreérti vagy nem hiszi el, hogy szószerint a vizen megy a busz, aztán kapaszkodik erősen, amikor látja, hogy egyre közelebb van a víz, a busz meg csak nem akar megállni :lol: Azért ez annyira jellemző: "...hanem az elhúzódó típusengedélyeztetés miatt alakult úgy..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Állat! :lol: Poén lehet, ha valamelyik turista félreérti vagy nem hiszi el, hogy szószerint a vizen megy a busz, aztán kapaszkodik erősen, amikor látja, hogy egyre közelebb van a víz, a busz meg csak nem akar megállni :lol: Azért ez annyira jellemző: "...hanem az elhúzódó típusengedélyeztetés miatt alakult úgy..." :lol: állítólag tegnap volt a tv-ben és 9 hónap volt a papírmunka mert olyanba kötöttek bele, hogy túl magasan kezdődik az ajtó meg ilyenek. Szezon végére sikerült is üzembe helyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tom calibrájával mivan már? Lassan hideg lesz a motoron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tom calibrájával mivan már? Lassan hideg lesz a motoron :lol: én kb 3 hete láttam a városba a gsi-s barátjával voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 megyek ma zöldkártyára... remélem minden érték megfelelő lesz :lol: megfelelt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 megfelelt :lol: :lol: :lol: jó pénzéééééééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 :lol: jó pénzéééééééé :lol: 7280Ft :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 7280Ft :lol: Nem is drága, és mennyi volt a zöldkártya? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nem is drága, és mennyi volt a zöldkártya? :lol: ez nem agyonharcol taxi 5millio km-el hanem megkímélt patika gsi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 ez nem agyonharcol taxi 5millio km-el hanem megkímélt patika gsi :lol: :lol: Te szerintem még nem jártál patikában :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Te szerintem még nem jártál patikában :lol: :lol: :lol: :P Bangladesben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 ez nem agyonharcol taxi 5millio km-el hanem megkímélt patika gsi :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ma leelőlegeztem egy ilyet, szinte minden ugyan az, km, stb.. Ha minden jól megy már ezzel dolgozok 1 heten belül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts