Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Te már csak VW oldalakat nézegetsz? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: :lol: :lol: na néddaaa a subarus vihog :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 na néddaaa a subarus vihog :lol: :lol: mert van minek örülnie... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 mert van minek örülnie... :D :lol: de geciiiiii vagy :lol: :lol: :lol: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 de geciiiiii vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 de geciiiiii vagy :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ezt dobta a gép :lol: ez nem igaz ezt választottad a gépből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Valami iagzságtartalma csak van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ez nem igaz ezt választottad a gépből decsak mert kadett nem volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 decsak mert kadett nem volt :lol: :lol: ez nagyon jól esett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Lanti nem jössz ma át focit nézni? Szomszéd esetleg ha ráérsz te is átugorhatsz és beküldünk pár sört vagy valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ez nagyon jól esett :lol: Lanti nem jössz ma át focit nézni? Szomszéd esetleg ha ráérsz te is átugorhatsz és beküldünk pár sört vagy valamit. meg is van az eredménye :lol: :lol: majd felhívlak még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 meg is van az eredménye :lol: :lol: majd felhívlak még... :lol: ne legyél negatív mán he várom hogy híjjál majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ez nagyon jól esett :lol: Gondolod, hogy kabrióra gondolt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Valami iagzságtartalma csak van nem? A Cenzúrázott Egészség c. könyvet ismered? Majdnem ugyanerről szól. Persze át lehet esni a ló túloldalára, (meg ugyebár a vitaminokat is profitorientált cégek gyártják) de azért érdemes odafigyelni, meg amennyire lehet megnézni, hogy mit eszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Lanti nem jössz ma át focit nézni? Szomszéd esetleg ha ráérsz te is átugorhatsz és beküldünk pár sört vagy valamit. Énis mehetek? :lol: Ok akkor megyek. De nem hozzád hanem ki a meccsre ha már van bérletünk hehehe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Énis mehetek? :lol: Ok akkor megyek. De nem hozzád hanem ki a meccsre ha már van bérletünk hehehe :lol: Lantiék meg otthonról nézik, ahogy a "szurkolók" összevernek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Valami iagzságtartalma csak van nem? Szereted összesküvéselméleteket igaz ? :lol: Amúgy senki nem akadályoz abban, hogy elköltözz mondjuk az É.sarkra és a jegesmedvékkel küzdj a kajáért, ott biztos nem lesz h1n1 :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szereted összesküvéselméleteket igaz ? :lol: Amúgy senki nem akadályoz abban, hogy elköltözz mondjuk az É.sarkra és a jegesmedvékkel küzdj a kajáért, ott biztos nem lesz h1n1 :P :D :D :D Én elhiszem..... ez olyan mint a vallás... valami nép butitó szarság kell.... vagy pl nem is kell messzire menni,,, PC vírusok... a gyártó írja a vírust hogy vedd meg a termékét.... stb semmi más csak bu...iskodás a pénztárcával, minél többb lét kihúzni a parasztok zsebéből. Na és honann tudhatnád te vagy én hogy mi a szart lőnek beléd... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Lanti nem jössz ma át focit nézni? Szomszéd esetleg ha ráérsz te is átugorhatsz és beküldünk pár sört vagy valamit. Persze engem már nem is kell hívni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Persze engem már nem is kell hívni :lol: :lol: ne aggódj a Lanti se jött sőt még vissza se hívott, te meg utálod a focit, biztos inkább szívek szállodáját nézel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ne aggódj a Lanti se jött sőt még vissza se hívott, te meg utálod a focit, biztos inkább szívek szállodáját nézel :lol: most értem haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Valami iagzságtartalma csak van nem? Ezt most még nem néztem végig, meg csak beleolvastam, de pár hete már találtam olyan infókat, hogy FBI is nyomoz az ügyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Lanti nem jössz ma át focit nézni? Szomszéd esetleg ha ráérsz te is átugorhatsz és beküldünk pár sört vagy valamit. Most értünk haza... de felvettük, úgyhogy nekem most kezdődik a meccs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 A Cenzúrázott Egészség c. könyvet ismered? Majdnem ugyanerről szól. Persze át lehet esni a ló túloldalára, (meg ugyebár a vitaminokat is profitorientált cégek gyártják) de azért érdemes odafigyelni, meg amennyire lehet megnézni, hogy mit eszünk. Az a baj, hogy Lenkei ugyan úgy hülyít mint a gyógyszergyárak, csak ő a saját motyóját isteníti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts