J0hnny Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 de nem is "családi" :lol: Pedig van aki gyereküléssel rohangál vele a városban,sőt múltkor egy 40-es anyukát láttam subival elhúzni a vácin! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Pedig van aki gyereküléssel rohangál vele a városban,sőt múltkor egy 40-es anyukát láttam subival elhúzni a vácin! :lol: Egyébként simán jó családinak. Van benne hely, lehet vele télen is biztonságosabban közlekedni, mert összkerekes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 :lol: :lol: ezt nem értem ... :lol: :lol: ez nem anti és anti fele ennyire tudna bánni egy subaruval a tökét a földhözverné örömében ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 ezt nem értem ... :lol: :lol: ez nem anti és anti fele ennyire tudna bánni egy subaruval a tökét a földhözverné örömében ... :lol: így meg a földön húzom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 :lol: így meg a földön húzom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 :lol: Kicsit letapadt :lol: Azért utána nem nyomta neki annyira, gondolom belül kicsit sokkolóbb lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Kicsit letapadt :lol: Azért utána nem nyomta neki annyira, gondolom belül kicsit sokkolóbb lehetett :lol: Rendszeresen emeli az elejét a kis polo... nagyon brutál... 10.3-as idővel új csúcsot futott...214km/h-val... De igazából a Caprice közel két tonnájával futott 9.6-os idő meg már a beszarás kategória... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Rendszeresen emeli az elejét a kis polo... nagyon brutál... 10.3-as idővel új csúcsot futott...214km/h-val... oda is lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Rendszeresen emeli az elejét a kis polo... nagyon brutál... 10.3-as idővel új csúcsot futott...214km/h-val... De igazából a Caprice közel két tonnájával futott 9.6-os idő meg már a beszarás kategória... http://www.timeslip.hu/upload/6/pic4aa3e67a8e7f6.jpg Jaja, élőben nagyon brutál. Tényleg, te voltál? Sikerült valamit alakítani a programon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem voltam, mert Krétán húztam a földön a mogyeszt... :lol: Szombaton éjszaka jöttünk haza, vasárnap meg alvás volt... Progizás volt, írtam a turbós topikban is az eredményt... rajtprogi 6.000-en, 0.8-baros nyomást tart ki...most jön az izgi, hogy mi fog eltörni, meddig bírja a difim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 oda is lett :lol: voltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem voltam, mert Krétán húztam a földön a mogyeszt... :lol: Szombaton éjszaka jöttünk haza, vasárnap meg alvás volt... Progizás volt, írtam a turbós topikban is az eredményt... rajtprogi 6.000-en, 0.8-baros nyomást tart ki...most jön az izgi, hogy mi fog eltörni, meddig bírja a difim... :lol: Jaja, közben azt olvastam. Elég jó lett, reméljük lesz még annyi tartalék a hajtásban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Pályanap viszont lehet, hogy sajnos kimarad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Pályanap viszont lehet, hogy sajnos kimarad... :lol: :lol: hámámé? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 :lol: hámámé? :lol: Családi elfoglaltság miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Családi elfoglaltság miatt... hmm, kár... :lol: Pedig még driftelhettél is volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem voltam, mert Krétán húztam a földön a mogyeszt... :lol: leharapta a cápa mindkét lábad? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 voltatok? olvastam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 olvastam... Jah... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 hmm, kár... :lol: Pedig még driftelhettél is volna. :lol: Ha lenne időmérés, és ha ne adj isten nem lenne gond, ha néha keresztbe menne az ember még lehet alakítanék a progin... de így nem erőltetem annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ha lenne időmérés, és ha ne adj isten nem lenne gond, ha néha keresztbe menne az ember még lehet alakítanék a progin... de így nem erőltetem annyira... és mikor lehet beülni melléd és menni, mert csak hallom, hogy jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 A NŐ Vegyjele: Fm (Femininum) Rendszáma: 2 Tömege: Optimálisan 54 kg, de változó 40 és 120 kg között. Vegyértéke: Normál esetben 1, néha 2 vagy több. Felezési ideje: 16 év. Felfedező: Ádám. 1. Fizikai tulajdonságai: - Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad. - Rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk. - Ritkán lelhető fel szűziesen tiszta, elemi állapotában. 2. Vegyi tulajdonságai: - Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, - Nagy mennyiségű értékes anyagot tud a felületén abszorbeálni. - Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül. - Az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére. 3. Leggyakoribb felhasználása: - Hatékony tisztítószer. - Piros sportkocsik díszítésére kíváló 4. Elvégzett kísérletek: - Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Ritmikus nyomásra erős hangokat bocsát ki. - Nemesfémekkel való vegyítés következményeként rövid idejű sugárzást mutat. - Robbanékonysága miatt szállítása figyelmet igényel; biztonságosan hordozható BMW, Mercedes, Porsche, Ferrari eszközökkel. - Több hasonló minta egy helyen tartása feszültséget idéz elő és könnyen robbanáshoz vezethet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 és mikor lehet beülni melléd és menni, mert csak hallom, hogy jó lett mondjuk pénteken... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts