Atommanó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Fakenek nem fake,de szarnak szar! :lol: Akkor neked pont jó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 az almabort lehet... de gondolom ha megkérdezik hogy kérsz e egy kis páleszt és a kezedbe nyomnának egy szem szilvát bután néznél nem? :lol: ahhoz neki nem kell szilva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 hogy állsz srác kiderült a hiba mibenléte ?? Elvileg a héten még itt lesznek az injektorok és a csipszek, majd utána kiderül, hogy mit szól majd a technika az 1 barhoz... Amúgy mivel fel kell újítani az első lengéscsillapítóimat, így idén már nagy tesztelések nem lesznek, KoE-re és a Pályanapra is csak kitolom a gépet, de menni nem fog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Beszélsz hülyeségeket!Peti nem olyan!Ő nem iszik...sokat! :lol: Hajóson egyszerűen nincs mit! :lol: Voltunk lent egyszer hebrákolni,Pével mentünk valahova és azon röhögtünk,hogy hajóson minden kerékpár kötelező tartozéka a hátsó csomagtartóra gumipókozott 10-20literes müanyag boros kanna! :P Anélkül ott nincs bringa! Áááá, az ki van zárva, mert nemtudom! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 turbos lett az v6os lada? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 turbos lett az v6os lada? :lol: :lol: Jaja...Nissan túró moci került bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Jaja...Nissan túró moci került bele... :lol: Tényleg? :lol: Biztos díjazni fogja az MV6 hajtás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Tényleg? :lol: Biztos díjazni fogja az MV6 hajtás! :lol: Meg a kecsói pékség ha nyélgázon keresztbe kifordul a főútra az orruk előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Tényleg? :lol: Biztos díjazni fogja az MV6 hajtás! :lol: Ringen most ment...de sajnos nem emléxek az idejére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Bakker nem is tudtam hogy újra van nálunk GT :lol: http://www.hungaroring.hu/FIA-GT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 hát bazz mennyi gombot kell nyomkodni... nekem ez már üretchnika... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 hát bazz mennyi gombot kell nyomkodni... nekem ez már üretchnika... Jaja... van fent a raceworld-ön egy video amikor Fapuma vezeti Zoli Viperáját... na az a komoly... érdemes megnézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Jaja... van fent a raceworld-ön egy video amikor Fapuma vezeti Zoli Viperáját... na az a komoly... érdemes megnézni... :lol: linket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 linket :lol: http://raceworld.hu/ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 linket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 ezt most nem tudom meghallgatni :lol: majd otthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 ezt most nem tudom meghallgatni :lol: majd otthon Ez a Fapuma nekem kollégám volt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 :lol: :lol: :lol: ez már a túlzott hdr kategória :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 :lol: :lol: :lol: nekem nem látszik a kép... anélkül eléggé furcsa h.sz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 nekem nem látszik a kép... anélkül eléggé furcsa h.sz. :lol: Én se látom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 nekem nem látszik a kép... anélkül eléggé furcsa h.sz. :lol: másold ki az urlt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 másold ki az urlt igazából biztos nem egy GSi-t linkelt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 igazából biztos nem egy GSi-t linkelt..... :lol: nemszokott olyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 nemszokott olyat :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts