B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Most értem haza a Velencei-tóról... már nem megyek ki... :huh: Hát kár, pedig ott vártunk a lurdinál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 na a google :huh: :lol: tényleg Redi mikor jár le a vizsga? ^_^ Te milyen szemét vagy!!!! B) :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Most értem haza a Velencei-tóról... már nem megyek ki... :lol: mi van ott ilyen hidegvan hogy be van fagyva ?? jo lehettett a tavon kocsikázni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Krisztián meg azzal várt, hogy úgy tudja elutaztatok nyaralni :huh: Érdekes lenne ^_^ B) :P Ma estére terv ? :lol: Jövő hét szombaton utazunk... ma este mehet a buláj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Te milyen szemét vagy!!!! :huh: :lol: ^_^ B) :P Kicsit lassúúú a reakcióidőd :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 mi van ott ilyen hidegvan hogy be van fagyva ?? jo lehettett a tavon kocsikázni :lol: Húúúúúú...erről eszembe jutott, amikor járattuk a kék-feketét...és lementünk télen Balcsira...(párszor :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Jövő hét szombaton utazunk... ma este mehet a buláj... ^_^ Menjünk ZP-be, oda Krisztián is beles pár sörre mint említette tegnap :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Menjünk ZP-be, oda Krisztián is beles pár sörre mint említette tegnap :huh: :lol: Ha Nikiéket ráveszed... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Menjünk ZP-be, Tudsz élni! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ http://www.dragracing.hu/galeriakepek/2213.jpg Tudod kinek kell ilyen autó?? akinek rövid! B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Ha Nikiéket ráveszed... :lol: Én is mentem mulenrúzsba ^_^ B) Nagy tér, friss levegő, kilátás a dunapartra mit akarnak még ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ http://www.dragracing.hu/galeriakepek/2213.jpg Egész zsíííír lenne ha a melléből leadna néhány kilót, persze fejenként B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Egész zsíííír lenne ha a melléből leadna néhány kilót, persze fejenként :huh: Bár nekem felsem tűnt a csaj elsőre, csak a bubu ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Tudsz élni! ^_^ :huh: Jaaaaaahaaam. Tudod hogy van ez. Depeche Mode koncert Mayday EFOTT Balaton Sound Sziget Fesztivál Sasha & John Digweed feat. James Zabiela után kell egy kis lazulás is B) Mi baj amúgy a ZP-vel ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Jaaaaaahaaam. Tudod hogy van ez. Depeche Mode koncert Mayday EFOTT Balaton Sound Sziget Fesztivál Sasha & John Digweed feat. James Zabiela után kell egy kis lazulás is :lol: De ugye ez csak egy sima hétvége? ^_^ Mi baj amúgy a ZP-vel ? :huh: Semmi, én még nem voltam soha, de hallottam hogy jó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 De ugye ez csak egy sima hétvége? B) Jááááááá, mert a lista utolsó eseménye szerdán volt :huh: :lol: ^_^ Semmi, én még nem voltam soha, de hallottam hogy jó! :D Nem egy világverő hely de én el tudok ott is szöszmötölni :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ http://www.dragracing.hu/galeriakepek/2213.jpg a képen csak az nem latszik hogy anti logonyelvel docog a csajutan a kocsival hogy öt is lefényképezzék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ http://www.dragracing.hu/galeriakepek/2213.jpg Mer itt még nem a tied volt mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Mer itt még nem a tied volt mi? :huh: ezek tegnapi képek kicsi huszár... ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 a képen csak az nem latszik hogy anti logonyelvel docog a csajutan a kocsival hogy öt is lefényképezzék... tudod ki rohangált, olyan meleg volt, hogy pfffffffffffff... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 ezek tegnap képek kicsi huszár... ^_^ :lol: Gondolom elraktad a p*ncibérlés telefonszámát még bliccen és felbéreltél pár hivatásost hogy odaálljanak a kocsidhoz. B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A puncimágnes... :huh: :lol: ^_^ http://www.dragracing.hu/galeriakepek/2213.jpg A Bubarunak (is) egész ki vannak dülledve a lámpái B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Bár nekem felsem tűnt a csaj elsőre, csak a bubu ^_^ :huh: Me beteg vagy apukám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Me beteg vagy apukám :lol: Me volt kocsi a képen? :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts