Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

A tank és a hőfok már xeből való és be lett lőve kilóméterórásnál vagy hol hogy megfelelően mutasson igy a fordulat a tank és a km is tökéletes és eddig a hőfok is az volt.A régi ne-mben is úgy volt ahogy neked a hőfok, de az valami gyári hiba volt mert az meg mindig az első vonalon állt meg és nem érte el számszakilag a 90fokot. az volt az üzemi hőmérséklet.a facelifteseknál már ezen korrigáltak.

Szóval nem azzal van a gond,de nem értem mi lehet a baja:/

Csatlakozom az elöttem szólókhoz.... nekem is így mér..szal jó az...

Hogyhogy miazhogy nemlesz trafi

Anti által múltkor linkelt oldal.

http://www.police.hu/traffipax/BRF-20090730_88.html

Nembeszélve arról, amik nincsenek a listán..

Asszem szombat este is jöttem hazafelé palotáról,szentmihályi.. viszont nem fel jöttem a hídra, hanem egyenesen-jobbra...(izzó lakótelepre mentem a villinger-vonat felüljáró alatt)

A fóti uti lámpánál belsőben voltam.. indulás.. kicsit megtoltam neki, hogy ki tudjak menni a külsőbe..nem nagyon.. max ha volt 70-80...

kimentem.. gáz el.. gurúltam a lámpa felé... aztán kicsi fék.. kanyar...akkor mondja barinő, hogy te.. ott álltak a trafival.

A 3lábuval fent álltak a zebra középső sziget részén, és felváltva mérték a lejövőket, meg a szentmihályiról jövőket..

Hogy én pont mennyivel mehettem, meg hogy pont merre mértek...hajnali fél2 volt, és Q.. fáradt voltam..

Visszamentem körbenézni, mert arra emlékeztem,hogy 60as táblát láttam a sztmihályin...

a kanyar elött találtam egy 50-es táblát.. amire frankón rálóg a mufkátli.. mondom faxa.. ezt a kutya se látja...megvétózom, ha küldenek valamit...

De sajna egy sarokkal előrébb van egy 60as tiltó feloldó tábla is.. nah most az a kérdés, hogy ha van egy ilyen, akkor nekem tudnom kell, hogy max 50, vagy csak onnantól, ahol az 50es tiltó van?! (mivel lakott terület, gondolom az alap az 50... )

Mindegy.. bíízok benne, hogy vagy nem pont felém mértek, vagy épp belefértem.. vagy... nem is tom most mennyi.. megint egy 30as csekk :huh:

Jah.. és persze ez sincs a listán ,)

Megosztás:

Pedig esküszöm Pista úgy nyomta szombaton ZP-ben! :huh:

Van még mit tanulnom az edzőmtől,Mélykék R.L. Pista bácsitól,az az Mélykék Rongy Láb Pista! :lol:

Vukkkkkk nem járt arra ellenben ^_^ B)

Más szempontból necces volt már a dolog, képek vannak, pergő film nincs az estéről :P

Ingyenes denszszkúúúl :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.