spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tudod: B.N.Opel :lol: tudom, csak még reggel van :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 tudom, csak még reggel van :huh: :lol: Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 tudom, csak még reggel van :huh: :lol: Reggel mi? Büdös kölke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ja. :huh: Reggel mi? Büdös kölke! ne fürgyé le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Hogyhogy miazhogy nemlesz trafi Anti által múltkor linkelt oldal. http://www.police.hu/traffipax/BRF-20090730_88.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 :huh: :lol: ^_^ 10.8? :lol: Ebben is jó :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 :huh: :lol: ^_^ Van akinek gyakorolnia kell és van akinek nem kell,mert tudja zsigerből! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tudod: B.N.Opel :huh: B.N.O. Society :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Van akinek gyakorolnia kell és van akinek nem kell,mert tudja zsigerből! B) Te miben vagy jó??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Te miben vagy jó??? :huh: :lol: ^_^ rizsázásban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 rizsázásban :huh: "balettozva hányja a rizsát..." :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A tank és a hőfok már xeből való és be lett lőve kilóméterórásnál vagy hol hogy megfelelően mutasson igy a fordulat a tank és a km is tökéletes és eddig a hőfok is az volt.A régi ne-mben is úgy volt ahogy neked a hőfok, de az valami gyári hiba volt mert az meg mindig az első vonalon állt meg és nem érte el számszakilag a 90fokot. az volt az üzemi hőmérséklet.a facelifteseknál már ezen korrigáltak. Szóval nem azzal van a gond,de nem értem mi lehet a baja:/ Csatlakozom az elöttem szólókhoz.... nekem is így mér..szal jó az... Hogyhogy miazhogy nemlesz trafi Anti által múltkor linkelt oldal. http://www.police.hu/traffipax/BRF-20090730_88.html Nembeszélve arról, amik nincsenek a listán.. Asszem szombat este is jöttem hazafelé palotáról,szentmihályi.. viszont nem fel jöttem a hídra, hanem egyenesen-jobbra...(izzó lakótelepre mentem a villinger-vonat felüljáró alatt) A fóti uti lámpánál belsőben voltam.. indulás.. kicsit megtoltam neki, hogy ki tudjak menni a külsőbe..nem nagyon.. max ha volt 70-80... kimentem.. gáz el.. gurúltam a lámpa felé... aztán kicsi fék.. kanyar...akkor mondja barinő, hogy te.. ott álltak a trafival. A 3lábuval fent álltak a zebra középső sziget részén, és felváltva mérték a lejövőket, meg a szentmihályiról jövőket.. Hogy én pont mennyivel mehettem, meg hogy pont merre mértek...hajnali fél2 volt, és Q.. fáradt voltam.. Visszamentem körbenézni, mert arra emlékeztem,hogy 60as táblát láttam a sztmihályin... a kanyar elött találtam egy 50-es táblát.. amire frankón rálóg a mufkátli.. mondom faxa.. ezt a kutya se látja...megvétózom, ha küldenek valamit... De sajna egy sarokkal előrébb van egy 60as tiltó feloldó tábla is.. nah most az a kérdés, hogy ha van egy ilyen, akkor nekem tudnom kell, hogy max 50, vagy csak onnantól, ahol az 50es tiltó van?! (mivel lakott terület, gondolom az alap az 50... ) Mindegy.. bíízok benne, hogy vagy nem pont felém mértek, vagy épp belefértem.. vagy... nem is tom most mennyi.. megint egy 30as csekk :huh: Jah.. és persze ez sincs a listán ,) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 .. éccaka 3labúval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 "balettozva hányja a rizsát..." Na ezt megnézném :lol: éccaka 3labúval? ami kocsiban van, azt 3 lábra is tudják tenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 "balettozva hányja a rizsát..." :huh: :lol: Na ezt megnézném B) Pedig esküszöm Pista úgy nyomta szombaton ZP-ben! ^_^ Van még mit tanulnom az edzőmtől,Mélykék R.L. Pista bácsitól,az az Mélykék Rongy Láb Pista! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 rizsázásban :huh: Bagoly mondja! :lol: Ne keverd a szexet a tánccal,megmondták már,nem? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Pedig esküszöm Pista úgy nyomta szombaton ZP-ben! :huh: Van még mit tanulnom az edzőmtől,Mélykék R.L. Pista bácsitól,az az Mélykék Rongy Láb Pista! :lol: Vukkkkkk nem járt arra ellenben ^_^ B) Más szempontból necces volt már a dolog, képek vannak, pergő film nincs az estéről :P Ingyenes denszszkúúúl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Vukkkkkk nem járt arra ellenben :huh: :lol: Más szempontból necces volt már a dolog, képek vannak, pergő film nincs az estéről ^_^ Ingyenes denszszkúúúl B) Meg pezsgőeső! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Bagoly mondja! :huh: Ne keverd a szexet a tánccal,megmondták már,nem? :lol: kuss, nem neked mondta Szilvi h pihenjünk me világgá megy ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 kuss, nem neked mondta Szilvi h pihenjünk me világgá megy :huh: :lol: Szerintem az mondta ágyig megy,csak te nem figyeltél jól! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Meg pezsgőeső! B) Az megvan :P Márk mondjaaaa : ne-ne-ne Ő dehogynem :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Szerintem az mondta ágyig megy,csak te nem figyeltél jól! :P há ment volna oda is :huh: Az megvan :D Márk mondjaaaa : ne-ne-ne Ő dehogynem :lol: ^_^ B) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Szerintem az mondta ágyig megy,csak te nem figyeltél jól! :huh: Mit műveltetek vele ? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Az megvan :P Márk mondjaaaa : ne-ne-ne Ő dehogynem :huh: :lol: ^_^ Látod neked egy üvegnyi kell hozzá,nekem elég egy pohárnyi is! B) Lett is belőle sértődés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Látod neked egy üvegnyi kell hozzá,nekem elég egy pohárnyi is! :huh: Lett is belőle sértődés! ^_^ há me be vótá baszva, és hadonásztál, Písta legalább tudta merre járnak KB az alkatrészei :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts