redline Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Most nemrég leműtöttem a koptatót. Picit fura,hogy elöl "lyukacsagos" a helye. én levágattam a 'csába azt a felfogatós részt (ennyivel is magasabban van a lökös ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 én levágattam a 'csába azt a felfogatós részt (ennyivel is magasabban van a lökös :lol: ) Jah látom. ;) Még elgondolkodom,hogy én is vágjak-e vagy sem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Most nemrég leműtöttem a koptatót. Picit fura,hogy elöl "lyukacsagos" a helye. kép1 kép2 Hi! Nekem van egy kis gondom a lökös aljával, a közepéből ki van törve egy darab, és azt szeretném megkérdezni szerinted ha vennék rá gyári koptatót fel lehetne e rakni. Azért kérdezem mert nekem hiányzik és ha fel lehetne rakni akkor vennék rá. Vagy ha tudnál közeli képet küldeni a koptató felfüggeszttéséről naom megköszönném. Kicsit gány a kép :oops: :oops: Előre is THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hali Ha jól látom neked a kis lyukak elől sérültek. Az azért problémás mert abba vannak beletűzve a kis lapos alátétek amelyeken a csavarok átmennek és odaesrősítík a lököshöz a koptatót. (Ezáltal nem közvetlen a lökösben csavarozod a koptató csavarjait). Azt lehet csinálni,hogy lekapod a lököst és a koptatót megpróbálod felcsavarozni más helyeken,hogy a müanyagok összeszoruljanak. Nem egy elegáns megoldás de biztos működik. :wink: Készítek majd képet és belinkelem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Köszi Laci! A 9-es kép jó lenne, csak az a gond, hogy a kormánytól nem látni a műszerfal legalsó részét! Esetleg tudnál olyan képet csinálni, amelyen nem látni a kormányt csak a műszeregységet? Előre is köszi szépen! Ilyesmire gondoltál? Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Teccdik azon a GSI-n a morci!Sztem qva jól néz ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hali Ha jól látom neked a kis lyukak elől sérültek. Az azért problémás mert abba vannak beletűzve a kis lapos alátétek amelyeken a csavarok átmennek és odaesrősítík a lököshöz a koptatót. (Ezáltal nem közvetlen a lökösben csavarozod a koptató csavarjait). Azt lehet csinálni,hogy lekapod a lököst és a koptatót megpróbálod felcsavarozni más helyeken,hogy a müanyagok összeszoruljanak. Nem egy elegáns megoldás de biztos működik. :wink: Készítek majd képet és belinkelem. :roll: Naon kösz az infót és várom a képeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Azért lenne jó ha küldenél képeketa koptatóról, mert akkor látom hogy lehet barkácsolni. Ha megoldható akkor veszek egyet kb. 10e-be kerül és új + gyári. :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 http://img.tar.hu/mezogsi/size2/12679058.jpg ez a tiéd Mező? neked nem 16 szelepes van? akkro meg ménem 8K-ig meg 240 van skáláva a kmóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 ez a tiéd Mező? neked nem 16 szelepes van? akkro meg ménem 8K-ig meg 240 van skáláva a kmóra? Mert 1.8 ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Mert 1.8 :lol: :lol: :( :D olyan választ vártam, hogy: "ilyen mintát sikerült szerezni ilyen lett nyomtatva" ;) sztem a 16v-sek mindig 8K-ig vannak számozva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Köszi Laci! A 9-es kép jó lenne, csak az a gond, hogy a kormánytól nem látni a műszerfal legalsó részét! Esetleg tudnál olyan képet csinálni, amelyen nem látni a kormányt csak a műszeregységet? Előre is köszi szépen! Nah akkor sassints ide! Megteszi? Mégvalamit esetleg? :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Igen, valószínűleg azért ilyen a számlap, mert 1,8 16V-s az autó. Az eredetije is így volt skálázva, én az alapján csináltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 olyan választ vártam, hogy: "ilyen mintát sikerült szerezni ilyen lett nyomtatva" ;) sztem a 16v-sek mindig 8K-ig vannak számozva Ez nekem is szemet szúrt... :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 1.8-tól és felfelé.SZerintem.Mert pl. az enyém igaz nem GSI (az egyik) de azon és igaz a másikon is (C20NE) 7K-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Mező: köszönöm szépen a képet, de nekem a 2.0 16V eredeti műszerfala kellene, de nagyon hálás vagyok azért, hogy lefotóztad nekem! :wink: Laci: nagyon szépen köszönöm a képeket a műszerfalról! Úgy tűnik, hogy egyelőre ez az anyag elég lesz! De köszönöm segítőkészségedet, amint szükségem van valamire a kocsival kapcsolatban, azonnal felkereslek! ;) :lol: Egyébként láttam már olyan órát (azt hiszem, hogy a 93-tól vagy 94-től kiadott 2.0 16V GSi-kben van olyan), hogy 0-tól kezdődik a skálázás a korábbi 20 helyett és 60-ig tízesével van jelölve a sebesség, a páratlan értékek (10, 30, 50) kisebb számmal, míg a párosak (20,40,60) rendes nagy számmal, valamint 260-ig van beszámozva a korábbi 240 + 1 rublika (250) helyett, illetve a fordulatszámmérő csak 7K-ig van skálázva. Esetleg valaki erről is tudna nekem olyan minőségű képet készíteni/belinkelni, amilyet pl. Mező vagy Laci csinált? Nagyon meghálálnám! Előre is köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Azt hiszem erre gonolsz :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi4.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Goofy koma Te specializálódtál a hungárián csukott szemmel vezetésre? Ok h golfban ülök de ennyit még életemben nem hadonásztam ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Most készíteném a bőrvédelmet a géptetőre csak nem találok linkeket , képeket a neten ahol látnék egy pár db. képet. Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 CS-en van fenn hírdetés :wink: Ha vkinek kell koni nem spd50es+eibach60/40+első-hátsó toronymerev, akkor jelezze, mert cserélném gyárira, mert úcsse fogják megfizetni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 mégiscsak eladod az autót te is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Azt hiszem erre gonolsz :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi4.jpg Igen, erre gondoltam, köszönöm szépen! ;) Csak amit én láttam azon a fordulatszámmérő csak 7K-ig volt skálázva! Hogy lehet ez? Ez egyedi fejlesztés? :lol: Hol csináltattad/vetted ezt a sportos kinézetű órát, ha szabad megtudnom?! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 mégiscsak eladod az autót te is? először úgy tünt 2006 tavaszára meglesz életem első saját 2 kézzel épített autója. most úgy fest nem lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Igen, erre gondoltam, köszönöm szépen! :lol: Csak amit én láttam azon a fordulatszámmérő csak 7K-ig volt skálázva! Hogy lehet ez? Ez egyedi fejlesztés? :( Hol csináltattad/vetted ezt a sportos kinézetű órát, ha szabad megtudnom?! :wink: érdekel ilyen fehér számlap? 8K-ig meg 240ig van skálázva lehet hogy az enyém eladó lesz....csak párszáz km-t van benne ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 először úgy tünt 2006 tavaszára meglesz életem első saját 2 kézzel épített autója. most úgy fest nem lesz ;) és mi lesz helyette? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts