Balázs Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ez az óra át van kalibrálva, legalábbis a sebesség része 5ös váltóhoz van...a hőfok is más lenne? az előző tulajánál nem volt ilyen probléma vele :lol: igen igen röviden ennyi:D köszönöm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Az enyém is ilyen hőfokon dolgozik ebben a melegben. ez esetben akkor nem aggódom ,csak kíváncsi voltam ,hogy van e akinek ennyivel jár a motor. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 102 LE 1030 kg... vs 115 LE 1100 kg... szóval kb egált mennek... :lol: Azért ez erőssen függ pilótától is,másrészt egy B Corsa kb 900Kg/90ló/125Nm,a szusiban több cucc van,1000kg felett van. Pl hiába a D Corsa 90 twinport lova az 1.4 sportban,mégis megfogtam a soroksárin a srácot,mert nehezebb a vas. Mindegy,ez már csak szájkarate,majd egyszer összemérjük a két porbafingót,de a lényeg akkor is az,hogy b4szni kell neki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 http://4gifs.com/gallery/d/85091-2/Rallycar_drifts.gif :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 A tank és a hőfok már xeből való és be lett lőve kilóméterórásnál vagy hol hogy megfelelően mutasson igy a fordulat a tank és a km is tökéletes és eddig a hőfok is az volt.A régi ne-mben is úgy volt ahogy neked a hőfok, de az valami gyári hiba volt mert az meg mindig az első vonalon állt meg és nem érte el számszakilag a 90fokot. az volt az üzemi hőmérséklet.a facelifteseknál már ezen korrigáltak. Szóval nem azzal van a gond,de nem értem mi lehet a baja:/ Az enyém is így müködik,még télen is......Valószínű hogy nem 92fokos termosztát volt benne eddig..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 :huh: ^_^ Dehát hol vannak a raktárépületek meg a lángok meg a reptér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy valakinek mutat e hasonlóan a hőfokórája, vagyis normális e az hogy 90 és 100 fok között áll.Anno nem ment fe eddig mostanában kezdet el .cseréltem termosztátot és jeladót is és továbbra is ezt mutatja. a venti 100fok körül kapcsol szóval elvileg az jó. félek nehogy nagyon melegen használjam aztán hengerfejes legyen...egyébként c20xe dis-es a kocsi. válaszokat előre is köszönöm! :huh: Az enyém is dis-es és nekem is 90 és 100fok között ingázik.A venti 100fok közelében kapcsol és 95-nél kapcsol ki. Annyi hogy amikor 95felett van a mutató sohasem állítom le hanem megvárom még feljebb megy picit és bekapcsol a venti.Miután ismét visszahűtötte a vizet....leállítom.Ezzel is segíthetsz neki hogy ne legyen hengerfejes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Az enyém is dis-es és nekem is 90 és 100fok között ingázik.A venti 100fok közelében kapcsol és 95-nél kapcsol ki. Annyi hogy amikor 95felett van a mutató sohasem állítom le hanem megvárom még feljebb megy picit és bekapcsol a venti.Miután ismét visszahűtötte a vizet....leállítom.Ezzel is segíthetsz neki hogy ne legyen hengerfejes. én sem szoktam leállítani amíg ki nem kapcsol a venti ,de akkor ezek szerint nem baj ha ezen a vonalon áll,ez mindenesetre megnyugtató! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nekem fel sem ment addig hogy elinduljon, pedig azért debreceni út elég hosszú és volt dugó is nem kicsi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Azért ez erőssen függ pilótától is,másrészt egy B Corsa kb 900Kg/90ló/125Nm,a szusiban több cucc van,1000kg felett van. Pl hiába a D Corsa 90 twinport lova az 1.4 sportban,mégis megfogtam a soroksárin a srácot,mert nehezebb a vas. Mindegy,ez már csak szájkarate,majd egyszer összemérjük a két porbafingót,de a lényeg akkor is az,hogy b4szni kell neki! B) :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 :huh: :lol: ^_^ Sajátítod az elméleti anyagot? Aztán csak óvatosan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aaaaahhh ez igy mennyire szép :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Holnap ide valaki? Pedig nem volt rossz :huh: Voltak Opelek is bár ez a márka itt már egyre kevesebb embert érdekel :lol: <-Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Pedig nem volt rossz ^_^ Voltak Opelek is bár ez a márka itt már egyre kevesebb embert érdekel B) http://h.imagehost.org/t/0990/frt.jpg<-Klikk Demó "haverja" :P :lol: (legalábbis bigining for a bjutiful frenncsipp :lol: ) is volt egy TR-rel :huh: Belső videó, külső videó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aaaaahhh ez igy mennyire szép :lol: ^_^ B) http://galeria.totalcar.hu/tesztek/2009/08...1190b324_xl.jpg Dehát nem látszik az alja, csak a fű, meg a helyszín alapján Matuska Szilveszterrel is vigyázni kell ott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Demó "haverja" ^_^ B) (legalábbis bigining for a bjutiful frenncsipp :lol: ) is volt egy TR-rel :huh: Belső videó, külső videó. Ja láttam, elég feltűnő jelenség volt mondjuk, szal nehéz lett volna nem. Srác is ismerősnek tűnt, hullanyugodt magas gyerek, cigivel a szájában behajtogatta magát a korzába, redná, és a két ablak már szaladt is lefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Mekkora hogy csütörtökön és pénteken nem lesz trafi a városban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Mekkora hogy csütörtökön és pénteken nem lesz trafi a városban :huh: miva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ja láttam, elég feltűnő jelenség volt mondjuk, szal nehéz lett volna nem. Srác is ismerősnek tűnt, hullanyugodt magas gyerek, cigivel a szájában behajtogatta magát a korzába, redná, és a két ablak már szaladt is lefelé. Lehet, hogy ismerős, mert Lurdynál szokott lenni. Azért Pistánál nem nyugodtabb :huh: Mekkora hogy csütörtökön és pénteken nem lesz trafi a városban ^_^ Igaz a nagy dugótól meg az embertömegtől amúgy sem tudsz gyorsan hajtani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aaaaahhh ez igy mennyire szép :lol: ^_^ B) http://galeria.totalcar.hu/tesztek/2009/08...1190b324_xl.jpg interatba 2hete hoztak egyet, körbenyálaztam rendesen, aztán majdnem telibe vert vele a flottakezelő....mert baszni kell a 0kms verdának.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aaaaahhh ez igy mennyire szép :huh: :lol: ^_^ http://galeria.totalcar.hu/tesztek/2009/08...1190b324_xl.jpg Ja, szépek ezek a matuska féle vasúti hidak B) Erre járok a telekre mindig :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 interatba 2hete hoztak egyet, körbenyálaztam rendesen, aztán majdnem telibe vert vele a flottakezelő....mert baszni kell a 0kms verdának.. :huh: EVIDENS, hisz Opel nem ? ^_^ B) :P :lol: Mééé nem lesz tarfi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 EVIDENS, hisz Opel nem ? ^_^ B) :P :lol: ooo télleg, el is felejtettem :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ja, szépek ezek a matuska féle vasúti hidak :huh: Erre járok a telekre mindig ^_^ Lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú B) Gabika, szombat a bulinap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ooo télleg, el is felejtettem :huh: :lol: Tudod: B.N.Opel ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts